Alla inlägg under mars 2009

Av Mikaela Billström - 8 mars 2009 21:39


Nu mår jag bra igen, Jag och Micke tog en bil tur i våran nya pärla och åt middag på Donken. Det var dumt av mig att äta där, jag vet.

Om jag ska ner ett kg till så är det kanske inte så bra. Men åh andra sidan är det de enda jag har stoppat i mig idag ochså. Förut kunde jag äta jätte mycket skit, utan att ens känns ett uns dåligt samvete. Men nu om jag har ätit en kaka för mycket känner jag en ångest mer eller mindre.


 Har suttit med Maijsan i telefonen nu en timme, vi ska träffas imorgon och åka och kolla på golv efter skolan.



Nu bliur det myspys.


Tjiing.

Av Mikaela Billström - 8 mars 2009 14:10

 Urscha.


Magen värker, det har den gjort sedan igår.

 Det gör riktigt jäkla ont nu, Hade väldigt svårt att somna i natt och när jag väl hade gjort det så sov jag till två idag. Ligger i soffan nu i fosterställning men laptopen framför mig och Charlies bakom mig. Micke ska åka en sväng nu men jag orkar inte följa med. Dels för denna värk och dels för att jag måste bli klar med studierna idag, sista möljiga dagen nu.


Igår var Micke och jag på stan, tog ett avbrott ifrån böckerna och det kändes riktigt bra. Jag köpte ett par jeansleggins och en tröja. Sedan gick vi på Kina för att äta middag. Jag tycker inte om kina igentligen, men det var faktiskt ganska gott. Kanske, kanske är det maten som har förgiftat min mage lite..vem vet,.


Nu ska jag plugga klart sen ska jag återgå till mitt vanliga liv.


Hoppas ni mår bra.

Av Mikaela Billström - 6 mars 2009 19:53


Jag har haft mobilen avstängd, dragit ur hemtelefonen och bara koncentrerat mig på studierna. En ångest kommer krypande, jag känner en stor press på att hinna färdigt samtidigt som jag inte vill stressa. Om jag stressar ihop något kommer det inte att bli bra, och det måse bli bra. Det Måste bara det.


Kollade av mobilen nyss och det hade ringt flera stycken, ska ta tag i det och ringa upp er så fort jag kan. Jag känner mig som en dålig människa när jag missar samtal och glömmer att ringa upp. Jag vill ha kontakt med er alla, jag är bara sämst i världen på att svara i telefonen..:(Jag ska bättra mig, i promise.


Nu ska jag bara laga till lite mat, kolla lite på lets dance och sedan återgå till studierna..


Vilken fredag:(

Av Mikaela Billström - 5 mars 2009 19:03

Så här imponerar du på Linda Rosing:


1:Håll en låg profil.

2:Imponera på mig på ett mysigt sätt

3:Var charmig och blygg med glimten i ögat.


OhhHerreguud, Vem gör en lista med tre punkter på hur man ska kunna imponera på en?Klart, det kan juh vara bra för dom stackars killar som dejtar henne nu. Men Vad ska en mamma på 37 år med en 19 årig pojke till?

Sure, det är förmodligen jätte häftigt för denna unga man att få chansen att träffa Linda Rosing men seriöst. ..För hennes del, är det inte lite väl?


Nog pratat om henne, idag har jag bara suttit framför datorn och pluggat.

Det börjar blir lite ont om tid nu och jag känner mig hyper stressat vilket resulterar i dåliga resultat...


När Micke skulle åka in på bilteama förut idag passade jag på att hänga med, jag sprang in på birsta city och köpte ett par jätte fräscha stövlar som jag har kollat in ett tag.:)skinstövlar som är ganska låga, och super snygga till ett par ljusa jeans.


Nu ska jag återgå till studierna.


Soolong.





Kolla in detta klipp när linda och janet kollar in killarnas packning, helt sjukt. Nu var det inge roligt längre, vah?:)

Av Mikaela Billström - 4 mars 2009 21:42

HejHej!

 

Jag har stressat från morgon till kväll idag, nu sitter jag hemma och kollar på efterlyst. Dem har ett stort repotage om Caroline Stenvall och om Psykot som mördade henne. Han bara ljuger, och ljuger, och åter ljuger.

Han gör mig riktigt irriterad även fast jag vet att han inte är värd det.


Jag tycker att han kan slå sig ihop med en annan mördare härifrån, dem har Verkligen mycket gemensamt.


Även fast jag är ledig imorgon ska jag ställa klockan på 07:45 för jag ska se på nyhetes morgon. Det är en tjej som ska vara med och berätta om hur det är att leva med obotlig cancer och dessutom orka vara mamma arbetskamrat fru och vän samtidigt. Jag har följt hennes blogg väldigt länge så det känns lite som ett måste att se det.


Läs hennes blogg här : 

http://www.alltforforaldrar.se/vimmelmamman//


Mamma och pappa var här ikväll, jag klippte pappas hår sedan kollade vi på massa bilder, blandannat bilder från våra utlands semestrar.

Kändes så skönt att kolla på bilderna när jag vet att det bara är ett litet litet tag innan vi ska åka igen:)Sol, vita stränder,och god mat. I like.


Nu ska jag återgå till efterlyst.


Kisses




Nathalie,Idag har mina tankar gått till dig.

All prat om Carolines Stenvalls mördare sätter i gång alla gammla minnen som jag har placerat  så långt bak i huvudet som det bara går.

Men dom dåliga minnerna övervägs utav dom fina och positiva.:)

Hoppas så att du har det bra .



Av Mikaela Billström - 4 mars 2009 11:27


Vaknade tidigt imorse av att några karlar plingade på, dem skulle kolla om våran fläkt var okej. Sen somnade jag om igen tills Micke kom med frukost på sängen. Jag känner mig fortfarande dålig men klart mycket bättre än förut. Jag skulle ha åkt in till stan idag, skulle hämta Maijsan på travet när hon slutade men jag vet inte om det blir för sent då micke ska åka till verkstaden senare. Vi har juh två bilar nu men den "gamla"saaben har vi inte kört på länge nu så batteriet har dött i den. Ska ta en dusch och se hur jag känner mig.


 Nu sitter jag i sängen tillsammans med Charles och tittar på Wallander.

SKa ta tag i mig själv sedan och plugga klart, jag har ganska mycket att göra nu under sportlovet. Har en hemtenta ochså i psykologi som ska in på måndag:(Känns väldigt tärt..


Men nu kallar duschen.


Vises.




Av Mikaela Billström - 2 mars 2009 17:36

Den enda jag har gjort idag är :


Åkt med mamma till vetrinären för att undersöka clevers inflamerade öra.

Charles var och så med, jag vägde han och dem kollade om han var överviktig. Vilket han inte var:)Men 4,9kg är en hel del för att vara en liten chihuahua. Han har kraftig benstome helt enkelt;)


När jag kom hem la jag mig soffan och kollade på bigbrother, och då ringde Maijsan. Vi pratade en stund och bestämde att vi skulle ta en fika i veckan.


Just nu väntar jag på att middagen ska bli klar.


Vilken dag, tristessen är total. Jag är fortfarande lite febrig så jag har ingen ork att hitta på något heller. Jag ska ta tag i våran ny startade kurs nu, även fast orken inte finns.



Kisskissbangbang.


Av Mikaela Billström - 1 mars 2009 19:37


tjing!


Igår kväll färgade jag håret, det skulle bli askblondt men det blev mörkare.

Hade siktat in på mig en Gynning look, men det blev inte riktigt så.

Jag är fortfarande blond, men med lite silver/askig ton.

Vart lite annorlunda, men jag ska ha så här nu ett och vänja mig så får jag se sen om jag färgara bort det.Antagligen så kommer jag att göra det.


När jag vaknade imorse (eller på förmiddagen)var jag helt förstörd, jag kunde knappt andas pga av förkylningen och halsen. Febern var hög och jag var helt slut i benen pga av feberfrossan. Klockan tre tog jag tag i mig själv och tog på mig kläderna tog med mig kläderna och åkte med sara eve och Micke till gravgården och tände ljus. Jag hade bara 2st ljus så jag fick välja vilka som skulle få dem. Det vart Annacarin och Natta. .


Känner mig lite bättre nu, Men e fortfarande seg. Tur att jag har sportlov nu en vecka och inge jobb inbokat. :)Fast jag har väldigt mycket att plugga, ska ta tag i det imorgon.


Imorgon ska jag åka in till vetrinären med Clever, han har fått någon inflamation i örat. Han har väldigt ont:(


Nu ska jag gå en kvällspromenad.



Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards