Alla inlägg den 17 mars 2010

Av Mikaela Billström - 17 mars 2010 19:56


Har ni sett den nya säsongen utav Svenska hollywood fruar? Jag älskar dom nya kvinnorna som är med och jag är glad över att slippa Ankan. I föra avsnitten fick man se när Päivi och Lena hade en Barbie fest där dom var utkläda till barbie dockor och sedan hade dom hyrt in fyra stycken hunkar som var i ca 25-33 års ålder. Killarna var där bara för att bifoga damerna i allt dom ville ha hjälp med. Det gick minst sagt vilt till..


Såklart har det här fått vilda diskutioner ochh ramaskri  - " Om det hade varit män i 50 års åldern som hade hyrt in unga tjejer i toppless så hade det ej varit okej" te.x


Varför får inte kvinnor bete sig om män för engångs skull? Om det hade varit män som hade haft dom här festerna så hade det inte ens vart värt att nämnas.. 


Jag tycker att Päivi och Lenas Barbie fest var helt underbar. Var det någon som for illa utav festen? Killarna som var med såg knappast oroade ut. Och dom fick sig nog en rejäl hacka för snål kan man knappast anklaga dessa underbara kvinnor att vara.




 



Man får ta det hela med en nypa salt och med glimten i ögat..  


 

Av Mikaela Billström - 17 mars 2010 18:26



Minns ni lillkillen Hugo som dejtade Linda Rosing i såpan " Den rätte för Rosing"?

Han har ju iallafall gått ut med klipp i sin blogg där Linda Rosing ringer honom och är kanon full och ber honom om att komma hem till henne för lite mys och annat. Linda Rosing förklarade så klart att Hugo hade klippt om hennes meningar och att hon inte sa som hon sa. Men för det första, Varför ringer hon ens Hugo klockan två på natten dyngfull när hon har ett sånt lyckligt förhållande? Jag tror Linda snackar skit..Men vad vet jag?



Här kan ni höra när Linda ringer till Hugo



Nu har iallafall Hugo gjort en diss till Linda mfl i den här musikvideon. Haha jag tycker den är superskön. Han lägger även in en diss på  Jackie Ferm, Fadde, Kenza mm.



Här är Hugos diss-



Av Mikaela Billström - 17 mars 2010 14:06


Tjingeling!


Sara kom just hit. Vi har ätit glass och kollat på Bella & Tyra show. Farmor kom hem idag på eftermiddagen så jag ska strax gå dit med tulpaner och låta henne träffa hundarna en stund.


Imorse ringde nån från rop enheten och frågade om jag ville ha vik på ett ställe där jag jobba förut. Jag kände mig väldigt kluven men jag sa tillslut att jag tackar nej. Hon bad mig tänkta på det och återkomma och det lovade jag henne att göra..



Imorgon efter jobbet ska jag på möte så det blir en lång dag..Men det funkar nog det också.


Det är jätte fint väder ute så nu ska vi gå ut. 


Hörs lite senare.


Hejhej




Av Mikaela Billström - 17 mars 2010 12:23

HAHA fick mig ett gott skratt när jag loggade in nyss. Var en person som inte ens kunde ge ut sitt namn utan kallade sig " Yo" eller nått. Hon/han kallade mig för blondie för att jag skrev att Anna Hibbs var vacker och driven. Då skriver människan nått i still med " Hon ser ut som skit på läpparna (fråga mig inte hur han/hon byggde den meningen)Och att hon har kronofogden efter sig. Okey fine, hon var med i lyxfällan. Men vad vad anledningen till att hon var det?För att hennes pappa ville att Anna skulle börja uppskatta värdet utav pengar (pga av att hon lever ett lyxliv) .Hennes familj är sten rika så tror du helt seriös att hennes pappa och mamma skulle låta sitt enda barn få hamna hos kronofogden?


Den här svenska avundsjukan är hemsk, Om personen nu i fråga tycker så himla illa om Anna ( och tydligen mig också) så varför väljer idioten att läsa våra bloggar?Det är för mig ett mysterium...



Nu fick jag mig ett gott skratt i början av den här dagen, TackTack..Idiot!




  


Slänger in en bild på min stora idol, Anna Hibbs..   Kom igen nu då, jag väntar på sin fräscha kommentar..Jag väntar..Kom igen nu då..


Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5
6
7
8
9 10
11
12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards