Alla inlägg den 28 augusti 2010

Av Mikaela Billström - 28 augusti 2010 23:36


Idag har jag jobbat 0700-1700. Dagen har varit väldigt seg men det har gått bra ändå. Efter jobbet så skyndade jag mig hem och duschade, sminkade mig och fixade håret innan jag drog hem till mamma på kräftskiva. Jag beslöt mig i sista minuten att vara nykter pga av lite olika anledningar. Skönt att vara pigg och fräsch när jag ska jobba imorgon också även fast det är en kortdag.


Just nu sitter jag i soffan med macen i famnen och en stor godispåse bredvid och tittar på kvalster. har ni sett den?En underbar svensk film, ni kan just nu se den på svtplay.se om ni vill..




  



Har lite ont i magen just nu, vet inte riktigt vad det är. Ska ta en värktablett och lägga mig och hoppas på att värken går över..

Av Mikaela Billström - 28 augusti 2010 00:12


Idag har jag varit ledig. Så himla skönt att sova tills man vaknar :) Jag har sprungit runt på stan på eftermiddagen för att hitta en fin klänning tills i morgon då jag ska till mamma på tjejfest och sedan på Juniskär. Jag valde att satsa på ett säkert kort, dvs den lilla svarta.

Hittade en fin svart, kort klänning med lite längre arm som jag tyckte om, kan ju vara snyggt till min skinnjacka. Är lite kluven över vilka skor jag ska ha bara men jag ska kolla igenom min garderob imorgon så jag hoppas att jag hittar nått..


  


Köpte även ett par nya örhängen, visst är dom schyssta?



  



Jag har ju tagit ut min hårförlängning eftersom mitt egna hår har blivet så pass långt men idag stred jag emot alla mina principer och köpte hår extension på arfohörnan. Kan inte rekommendera det stället men eftersom jag ville ha håret imorgon och inte hann beställa ifrån rapunzel.se så fick det duga. 


  




Var upp till Hasse och Anette tidigare ikväll och åt en supergod middag också, dom ska ju åka på semester på Söndag.. Vill också åka iväg på en semester nu snart, har börjar spana efter en resa faktiskt..Hoppas att den blir av snart bara..



Ska lägga mig nu, ska upp supertidigt och jobba imorgon :(..


Xox M

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards