Alla inlägg den 6 januari 2011

Av Mikaela Billström - 6 januari 2011 23:52


Frustrerad och less..


Polisen kan inte göra någonting. Såklart. Det måste ha hänt något först. DET MÅSTE HA HÄNT NÅGOT FÖRST?

Dom har ju karln i sina register och kan se svart på vitt att han tidigare är straffad men näe, det går inte att göra någonting..


Dom tvingar oss praktiskt taget att ta lagen i egna händer. .


Polisen var ju inte den trevligaste heller. En charmkurs vore kanske att tänka på?



Jag är orolig..

Av Mikaela Billström - 6 januari 2011 21:08



Vet inte riktigt vart jag ska börja men det är så här ..


Min farmor rinde hem till min pappa för några dagar sedan och berättade om en man som hade sovit över på hennes soffa några dagar. Denna man skulle ha lagat hennes trasiga ben och fixat hennes badkar (Bara det att farmor inte ens har något badkar). Pappa trodde såklart att det var farmors demens som talade (hon är glömsk och en aning förvirrad så man kan nog klassa det som ett första steg in i demensen). Pappa sa till henne att hon bara inbillade sig och då blev hon förbannad och la på luren. 


Dagen efter så pratade han med henne igen och hon pratade fortfarande om denna man som bodde där, pappa sa samma sak som dagen före att det bara var inbillning. Då frågade pappa 


-Ja, vad heter denna man då?

-Öhm ja vad vare, Pedro tror jag..


Då hör pappa en mansröst i bakgrunden


- Ne, jag heter  ********


Det är alltså en man hemma hos min farmor. Med lite efterforskningar så har vi fått reda på att denna man är i 50 åråldern, alkis, dömd för hustrumisshandel och hemlös. Pappa och hans syster försöker prata farmor till rätta och berättar vilken människa hon hon har att göra med men då blir hon förbannad och ber alla dra åt helevet och att hon skulle ringa polisen om vi kom dit.

Denna man ger även farmor lappar när hon talar i telefonen så hon ska veta vad hon ska säga, alltså han måste ju manipulera henne.. MIn farmor har alltid haft något emot karlar och innan hon skulle bjuda in en karl som är yngre än hennes egen son då har helvetet frysit till is. 


Denna man hade innan han kom till farmor sovit över hos hennes 90 åriga granne (bara det talar ju också för sig själv).. Detta är ju inte normalt. Jag är rädd för att han ska göra farmor illa eller ta hennes värdesaker för vilken normal människa skulle stanna kvar hos en gammal dam när personen i frågan vet hur hennes barn har reagerat?Vi sa att vi skulle ringa dit polisen men ändå stannar fanskapet kvar. Vi har pratat med polisen men dom tycker att vi ska avvakta så vi får väl göra det, iallafall tills imorgon..


Vi kan tydligen inte göra något då farmor inte är omyndighetsförklarad.. Vi får alltså inte enligt lagen gå in och kasta ut honom, men det kommer ju att bli precis vad vi kommer att göra om han inte är borta i morgon..




Jag vet att farmor ALDRIG skulle bete sig så här vid sina sinnesfulla bruk..




Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12
13
14 15 16
17 18 19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards