Alla inlägg den 28 januari 2011

Av Mikaela Billström - 28 januari 2011 20:25

Hejhej!


Idag har jag varit ledig så jag har fixat lite ärenden på stan. Var en sväng in till Freesk´s för att titta på nya tapeter till vardagrummet. Vill ha en ljus fond vägg istället för den mörka som sitter där nu.Vi hade en tapetserare här när vi gjorde om hela lägenheten som tapeteserade om varje rum. Det var skönast tyckte vi så slapp vi lägga ner tid på det men fondväggen som snubben har satt upp i vardagsrummet hade fan jag kunnat satt upp bättre. Det är limskarvar och vit klet och det reflekterar rätt bra när tapeten är brun. Så nu har jag bestämt att det är jag som ska tapetesera denna gång. Önska mig lycka till :)


Var även en sväng på stan och köpte lite underkläder, två tröjor och en halsduk. Orkar inte lägga upp något foto för jag tror ärligt talat att ni inte är intresserade heller. Det är inte jag, jag hatar att läsa bloggar där man får se bilder på inköpte Gina kläder.

Okej, det kan vara schyst att titta på en nyinköpt handväska eller smycken som är lite mer exklusiv men vem vill egentligen se en tröja som kostar 199kr på HM?


I dag fickjag även hem mina bruna linser. Jag älskar bruna linser för dom ger lite mer färg till ansiktet och man behöver inte ha så mycket smink utan det ser bra ut ändå. Lite rouge och läppglans så är man vardags fin. Kan verkligen rekommendera Fargadelinser.se, jag har köpt mina färgade linser där och det har alltid funkat bra. Testa, det är kul med förändringar och dessutom kostar ett par linser runt 200:- lappen vilken är billigt om man jämför med vad dom kostar hos optikern. Visserligen så gör man synundersökningar hos optikern så då får dom linser du ska ha men eftersom jag inte ha några synfel så har det funkat bra för mig att beställa ifrån intenet.


  


En tråkig sak som jag hörde idag är att en gammal väns flickvän (eller om det är fd) har dött, 23 år gammal.Herregud, även fast inte jag kände henne utan bara har träffat henne när jag var yngre så känns detta sjukt tragiskt.. Jag visste att hon hade det tufft men döden känns så långt bort så man blir chockad varje gång den bestämmer sig för att komma.

Tänker på dig Idag Robert. Du måste ha det tufft nu..:,(


Sov gott Jill..


I helgen blir det jobb. Imorgon börjar jag 09:00 och slutar 21:30.. maraton pass men det kommer nog gå bra. På Söndag ska jag däremot bara jobba förmiddag så det är ju skönt..


Nu ska jag titta på Let´s dance och rösta fram Bagge.


Ha en underbar Lördags kväll.

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12
13
14 15 16
17 18 19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards