Alla inlägg den 26 maj 2011

Av Mikaela Billström - 26 maj 2011 23:35


Herregud vilken jävla dag det har varit. Började ju 12:30 idag och slutade 21:30 ikväll så jag är bra mör i fötterna. Jag har stressat ihjäl mig pga av att några byte ut min TES av någon outgrundlig anledning så mitt shema krockade. Jag skulle hämta jobb bilen men den hade någon tagit så jag fick ta min privata bil för att hinna med mig. Jag ställer den på en parkering där jag inte ser att det är någon avgift och sedan sprang jag iväg för att göra mitt. När jag kommer tillbaka 30 min senare så fanns det en fin gul lapp på min vindruta. Härligt, Dagen kunde inte bli bättre. Inte nog med att jag inte hann hem för att gå ut med hundarna på rasten så fick jag jobba gratis hela jävla dagen eftersom jag åkte på den där skiten.


 



Ja, just ja.. Ringde ju Tingsrätten i morse och Mr Redhead fick ett fängelsestraff. Gud vilken lättnad. Han åkte dit för alla våra åtalspunkter plus ca tio andra saker som han var åtalad för. Dock tyckte jag inte att fängelsestraffet var långt för allt karl har gjort men det är ju bättre än inget.  Tiden han är inlåst är ju en tid som han lämnar min farmor i fred och då kanske det blir en liten wake up call för henne.. Personligen vill jag inte ha något med henne att göra längre efter allt hon har sagt men jag vill bara att hon ska förstå vad hon har gjort för i hennes värld är det vi som är bovarna, Mr Redhead har manipulera henne helt och hållet.. Han ljuger 24/7 och hon köper allt.. Vilket egentligen säger väldigt mycket om henne.






Kollade precis på Debatt där dom tog upp förbrukningen av botox och dyligt. Vem som helst i Sverige får ge botox/resylane etc utan att ha någon som helst utbildning för det och det var själva huvudämnet i debatten.


Åsa Vesterlund var med och debattera och hon fick ta mycket skit, mycket som inte var förfogat enligt mig. En tjej kallade henne för botox uggla och där tyckte jag att dom satt ribban för debatten. Såklart började någon feminist gapa om att man är ju en förebild för unga tjejer och sprutar man in detta medel under huden så blir man automatiskt klassad som en bimbo. Man får ordet förebild kastat i ansiktet på sig men vem har sagt att man ens vill vara en förebild?Ska man verkligen leva för alla andra om inte sig själv?Jag håller faktiskt med Åsa när hon säger att "En kvinna ska vara en kvinna och en man ska vara en man", att det ska vara väldigt stereotypa roller. Jag vill vara kvinnan i mitt förhållande, jag vill sminka mig, fixa läpparna och ha fina kläder. Varför ska man klassas som en Bimbo för det?Man sprutar ju inte in medlet i hjärnan utan i läpparna..


Adam och Eva kliniken har fått sig en rejäl törn efter att "Uppdrag granskning". Jag avbeställde ju min tid där innan allt dessa drog igång och jag är ganska glad för det. Även fast media säkert har blåst upp det och att dom som jobbar på kliniken är jätte bra så känns det lite fel att gå dit efter att ha sett uppdrag granskning.











   


Har ju tagit semester imorgon men måste ändå gå upp tidigt. Ska fixa lägenheten tills fotografen från fastighets byrån kommer..


Nu blir det en dusch.




Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23
24
25 26 27
28
29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards