Direktlänk till inlägg 28 december 2009

Changes.

Av Mikaela Billström - 28 december 2009 22:49


Ikväll/efter middag var jag Micke och Sara på Birsta city och kollade runt. Var in på Changes och hittade en ny svart spets bh. Expediten som jobbade där var världens bästa, hon mätte mig sedan sprang hon iväg och hämtade en massa snygga bh:ar. Hon berättade för mig att jag hade 75 g, alltså G?Öhmm, måste vara changes egna storlekar. Har alltid haft D och kommer i fortsättningen tro att jag har det. Iallafall, efter att jag hade brovat ca tio stycken så kom hon med en bh som jag hade sagt till henne att jag inte tyckte om. Det var en bh som endast är i spets tyg, Inga "hårda" cupor utan endast lös tyg. Den var i svart spets och såg inte alls ut som nått jag skulle köpa men hon trotsade på att jag skulle pröva den åtminstone..

Sagt och gjort..Gud vilken underbar bh, vilken underbar kvalité och vilken fin form man fick. Dessutom känns det inte som att man har någon bh på sig utan som ett linne typ.

Jag är super nöjd. verkligen. Dessutom märkte jag när jag kom till kassan att hela butiken hade halva priset så jag behövde bara betala 300kr för min underbara bh.


Passade även på att köpa ett jätte gulligt svart nattlinne i siden. 




Efter det gick vi och möte upp min mamma och pappa och sedan gick vi och åt middag tillsammans med dem. Jag åt sallad, vilket jag alltid gör när jag äter på Birsta city.


Köpte även hårfärg på Birsta, Ska färga håret till en mörkare blondfärg. Hoppas på att det bli bra. Fixade även manikyr på mina naglar nyss med mina nya nagel lack. Känns fräscht att ha vita tippar istället för sönderbitna nagelband..


En annan sak som var jätte roligt var att i morse när jag ringde till A-kassan för att få stämpel kort för januari månad så mötes jag av en inte allt för rolig käring i telefon.

Eftersom jag inte har kunnat jobba i december för att jag har gått i skolan så får jag ju ingen lön i Januari därför måste jag stämpla den månaden men idioten jag pratade med menade på att eftersom jag inte hade fyllt 25 år skulle jag inte få någon a-kassa.

Jag har gjort avbrott i arbetet pga av studier och det utesluter tydligen min a-kassa eftersom jag är yngre än 25 år. Jag vet att det låter rörigt och så men det var den förklaringen jag fick- VAD I HELEVET MENAR DU, frågar jag käringen i telefonen.

Då svara hon : Jah, du kanske skulle ha tänkt på att plugga ett halv år till tills du är 25 år. Jag: JA, DET VAR JU SÄKERT JAG SOM BESTÄMDE HUR LÅNG UTBILDNINGEN SKULLE VARA?VARFRÖ SKA JAG VARA MEDLEM I A-KASSAN OM JAG INTE FÅR UT ETT SKIT AV DET?sen la jag på. Jag som är så himla snäll hela tiden blev faktiskt riktigt förbannad.. jag har betalat in medlems avgift i fem år sedan stänger dom än ute så här..Micke lugnade mig och sa att det kan inte stämma så han sa åt mig att ringa igen och då kom jag till en annan handläggare. Han som jag pratade med då sa att det inte var något problem och att jag hade väldigt många dagar som jag får stämpla. Han begärde bara några intyg så var det klart. Jag berättade aldrig nått om att jag redan hade pratat med idioten utan låtsades som ingenting..Så nu får jag se om jag får några pengar i Januari. Fick ju inget i December heller då CSN ger ut dom pengarna i agusti istället (av någon konstig anledning)


Får se om jag ska jobba nyår eller inte. Funderar på att  jobba dagen iallafall om det finns nån som vill vara ledig. Vet inte vad som händer på kvällen men är bjuden på en fest här i Njurunda. Sedan vill Mickes föräldrar att vi kommer dit också. Vill inte lämna Chanel hemma själv heller när det smäller och dundrar ute. Hon kanske blir rädd och sedan har jag en skott rädd hund vilket är ett rent helvete. Våran gamla hund Milo fick vi droge ner varje sista april och nyår för hon var så sjukt rädd.. Chanel är ju bara valp också så det gäller att vara försiktig.


Nu ska jag se på en film sedan ska jag ut med vovarna.





gynning   

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikaela Billström - 23 april 2014 13:43


Hej mina fina!   Jag har en liten bloggpause nu, har ingen lust att skriva helt enkelt men ni som vill får gärna följa mig på min instagram Mikaelans_ heter jag där .    Jag kommer snart tillbaka.   All kärlek till er     ...

Av Mikaela Billström - 11 april 2014 20:02

Härliga Fredag!   Imorse kom syrran hit och vi bestämde oss för att åka in på stan och kolla lite men innan vi åkte gick vi bort till lekparken där Tessan och Wille var och lekte. Vädret var helt fantastiskt och man känner verkligen att våren lig...

Av Mikaela Billström - 11 april 2014 19:56

När älsklingen kom hem så hade han presenter med sig till mig och musslan        ...

Av Mikaela Billström - 9 april 2014 20:12


  Uppdrag granskning går just nu på SVT och dom tar upp fallet om Christina Hedlund som åkte till Polen för att göra en bröstoperation. Kliniken som utförde operationen var en skandalklinik och Christina är nu skadad för livet, hon är ett "vårdpake...

Av Mikaela Billström - 9 april 2014 12:17

 .. Som den sämsta mamman jag är så glömde jag helt bort att Mira hade tid hos BVC idag.. Vi satt hemma och åt lunch och då slog det mig att FAAAN.. Marlene som är hennes bvc sköterska gav oss en ny tid och sa att det inte var någon fara då det är så...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22
23
24
25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards