Alla inlägg under december 2010

Av Mikaela Billström - 18 december 2010 22:43


För en vecka sedan ungefär var jag på väg in till stan då jag hörde på radion att dom gjorde en raklam för en dejtingsajt som inriktade sig på dom som var gifta, alltså dom som lever i ett förhållande där dom tycker det fattas något eller att känslorna helt enkelt har ebbat ut kan gå med i sajten och träffa någon annan partner och inleda ett förhållande på sidan  om,  givetvis med största diskretion.


Jag blev ledsen när jag hörde reklamen. Trodde aldrig någon att jag skulle gå höra i Svensk radio reklam för att inleda en otrohet. Deras slogan är  "Gör livet levande - ha en affär", vad sägs som "Gör livet levande - skilj er om ni ä olyckliga istället för att såra och ljuga för din partner"


Jag förstår att många stannar hos sin parner pga av barn, pengar, hus mm och att man lockas att träffa någon annan och komma bort ifrån vardagen men ja,. Jag förstår inte hur man kan gå med i en sån sida, så fruktansvärt oetiskt att man sitter och planerar något sånt.


Jag forstår också att detta är en bra affärsidé även fast det anses vara oettiskt och omoraliskt. Finns det en marknad så är det klart att någon driven personen gör en affärsidé utav det.. Så egentligen är det ju inte företagen i sig som jag är frustrerad över utan just dom idioterna som använder sig utav det. Tänk er vilken pers att få reda på att ens partner hänger runt på en sån sida? jag kan inte föreställa mig hur jävla äcklad jag skulle bli.


  




Jag läste på internet och den här sajten ( i usa )består  80% av män. Varför är det så?har inte dom samma tänk som oss kvinnor?



Hjärtat ramlar nog ner mellan benen på dom, om dom nu har något hjärta..

Av Mikaela Billström - 18 december 2010 22:20


Hej mina raringar!


Jobbade hela dagen igår och direkt när jag hade slutat så åkte vi upp till volmsta för att lämna Charls hos Hasse och Anette. Chanel löper nämligen och eftersom vi inte är redo för några småttingar än så får han vara där ett tag. Det går ingen nöd på honom där ändå, han lever som en kung där.


Jag var dödligt trött ogår när jag kom hem så somnade tidigt, såklart så lyckades jag glömma att ställa klockan på mobilen så ringde Tine från jobbet och frågade mig vart jag hade tagit vägen.Jag gjorde mig i ordning i panik och infann mig på jobbet exakts 6 minuter efter samtalet. Inte dåligt för att vara jag, jag brukar i vanliga fall gå upp minst 45 minuter innan jag måste åka för att fixa håret, sminka mig, välja kläder mm.


Dagen blir så himla fel när man sover över på morgonen. Det känns som att hela dagen blir upp och ner och precis allt blir fel.. Jag slutade ju 1200 idag och hade en massa planer, skulle köpa julklappar och fixa lite inför jul här hemma men med en jäkla huvudvärk somnade jag vid två tiden och sov till halv sju. Kan inte fatta varför jag har varit så himla trött. Det är säkert för att jag har jobbat så mycket nu den sista tiden men ändå.. Jag lär ju inte kunna sova i natt, blir nog en stor dos utav Tre kronor som jag precis har laddat hem. Det är ren nostalgi på en hög nivå.. :)



Imorgon ska jag arbeta fast jag slutar 1200 och då ska jag in och fixa några julklappar. Har skrivet en lista på vad jag ska köpa, hoppas att det inte är tjockt med folk på Birsta imorgon men det lär det ju vara..


I kväll var det ju Robinsson finalen och Erik vann. Blev så himla glad,vart livrädd över att Helene skulle vinna. Jag tycker verkligen inte om den människan och Erik var verkligen värd att vinna..


 


Idag är jag nöjd över att vara en Sundsvallare ;)

Grattis till segern Erik!!!!



Nu ska jag duscha och göra en ansikts- och hår mask. Ett tips är att köpa era ansikts masker på body shop som är en bra utval av masker för alla olika hud typer.


Kräm and Crystal


Av Mikaela Billström - 16 december 2010 15:22


HippHippHurra, idag fyller min pappa år och det ska vi fira med att gå ut och äta ikväll. Har varit på Birsta idag för att köpa presenter och nu har jag precis kommit hem.. Ska strax börja göra mig i ordning inför kvällen så ska avrunda nu och här..


Åter igen, Grattis Pappa (Åketråk) på din dag.



    

Jag och pappa i Golden sands..


  


Jag och pappa åker medvind..



Vi hörs lite senare..


Xoxo /M




Nedan kan ni se hur bilen ser ut efter vi krockade den igår..


  


Av Mikaela Billström - 15 december 2010 22:34


Just nu sitter jag hemma med huvudvärk och en illande känsla i nacken. Jag och Jessica har nämligen krockat idag och det gick ganska illa. Det roliga är att jag sa till Jessica som körde att " Vi lär ju köra in i nån idag ska du se" och sagt och gjort, det gjort vi...Bigtime.


Vi kom åkande ifrån Skönsbergskurvan och kom emot rödljusen vid kulturmagasinet i ca 20-30 km/t och plötsligt slår det om till rött och Jessica som kör hinner varken reagera eller bromsa i tid utan vi kör rakt in i bilen framför. Samtidigt som det blev en jäkla smäll framifrån så viker sätterna i baksättet ner sig och allt som låg i bagaget  (hästmat, cd spelare, krukor, hinkar, verktyg mm)kommer flygande mot våra ryggar så det kändes precis som att vi blev påkörda bakifrån också..


Efter vi hade skrivet försäkringspapperna så åkte vi upp till akut mottagning och där hann jag knappt förklara vad som hade hänt så kläcker undersköterskan i luckan ur sig "Åk till Primärvårdjouren". Hon vet ju inte ens hur pass skadad vi är?Hon säger att alla bil olyckor ska dit vilket endast är ren BULLSHIT! Jag säger att jag kan uppsöka min vårdcentral imorgon men att Jessica måste få hjälp då hon hade tappat känsel i handen och i ena armen. Då blev det helt plötsligt en jäkla fart i luckan och vi fick komma in på engång..



  



Tänk om det kommer in en person som inte har talets gåva och lyssnar på kvinnan i luckan och går därifrån när personen i fråga är riktigt illa skadad? Det är ju väldigt vanligt att skadorna är invärtes, hur kan dom då ställa en diagnos genom en jävla lucka genom att bara titta på personen?


Jag blev alltså inte undersökt men det spelar ingen roll, eftersom jag själv är undersköterska så kan jag lika gärna undersöka mig själv istället för att nån annan undersköterska ska göra det.. När jag lämnar mottagning säger dessutom undersköterskan i luckan " Du kommer att ha mycket ondare imorgon".. Jag svarade "Jaha?och hur vet du det då när jag inte ens har fått blivet undersökt?"


Blir bara så himla less, sjukvården är inte som den borde vara..


Jag har tagit några värktabletter nu och ska strax gå och lägga mig.. Jag hoppas verkligen att jag är bättre imorgon..


Av Mikaela Billström - 15 december 2010 01:10


  


Självmordsbombarns facebook´s sida..


"Many of them are just gays or alcoholics" Haha, ja jag säger då det..

Av Mikaela Billström - 14 december 2010 13:46


Igår efter jobbet åkte jag in på Apoteket för att hitta några bra produkter till min hy. Jag vet inte vad som har hänt men min hy har förvandlats till en torr apelsin. Det hela hände i Söndags då jag var på kyrkogården för att tända ljus och när jag kom hem så kliade och stack det i ansiktet. Jag blev även röd och fick fula utslag, nu är det bättre men jag är fortfarande sjukt torr.. Jag hoppas att dessa produkter kommer att hjälpa mig men jag är tveksam. Jag är ju ledig Onsdag och Torsdag så då ska jag försöka hålla mig inne och reparera mitt ansikte.





  




Jag ska iväg och jobba om några timmar så ska ta och slöa lite innan så man är pigg för ett kvällspass..


Av Mikaela Billström - 12 december 2010 14:17


Kom precis hem ifrån jobbet och ska sova ett tag sedan ska vi hälsa på Mickes föräldrar och åka en sväng på graven. Jag har alltid varit noga med att åka till kyrkogården men jämna mellanrum för att tända ljus men nu var det ett tag sedan sist och Nathalie fyllde ju år den 4 December så känns som det är på tiden att åka dit och tända lite ljus. Har ju ganska många släktingar/vänner som ligger där, tyvärr.


Nu ska jag försöka sova lite innan jag ska iväg.


Kräm and crystal


/M


 

Kvällsmys..


       

Av Mikaela Billström - 11 december 2010 21:10


Hejhej!


Idag har jag och Micke varit ute på Birsta och shopat lite. Tanken var att vi skulle köpa julklappar men när vi väl kom till Birsta så försvann alla våra idéer kring vad vi kulle köpa så istället köpte vi lite små saker till oss själva.




 



Kan varmt rekommendera dessa myströjor ifrån Gina tricot. Dom är jätte sköna och sitter dessutom snyggt. Perfekt att ha när man vill vara en "mjukis"..


199kr , som hittat..






Lindex har en massa snygga vantar och mössor. . Jag hade jätte svårt att välja :)




   


Tjocka knästrumpor ifrån Gina tricot. Jag hatar att använda vanliga strumpbyxor och använder bara stay ups eller vanliga knästrumpor. Det är dessutom mycket snyggare..





  


Korsett och trosor ifrån Lindex. Jag är lite beroende utav underkläder och har alldeles för mycket utav det men ändå kan jag inte låta bli att köpa. Det är lite som godis, dom är så söta så jag kan inte låta bli att köpa.




Jag har precis fått ner alla avsnitt utav The real housewives of New Jersey säsong 2. Det är dramatik på hög nivå så jag kommer sitta som klistrad framför tvn. Om ni är missat denna geniala serie så tycker jag att ni ska ge den en chans..



  


Mina två favoriter ifrån serien Dina och Theresia - i sitt esse..



I morgon ska jag jobba så blir en relativt tidig kväll..


Ha en underbar Lördags kväll


Xo

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15 16
17
18 19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards