Alla inlägg under december 2010

Av Mikaela Billström - 5 december 2010 15:30


Hejhej!


I fredags när jag jobbade så träffade jag vårdtagare som hade magsjuka men eftersom jag alltid tänker att "det där händer inte mig" och för att jag är för medmänsklig så stannade jag kvar hos dessa magsjuka och försökte hjälpa dom så gott jag kunde.


På dagen var jag precis som vanligt, märkte inge konstigt men tidigt på Lördags morgonen vaknade jag av att jag kräktes rakt ut. Sedan låg jag med skurhinken bredvid soffan till klockan 23:00 på kvällen då jag lyckades ta mig till toaletten för att pinka. Jag kräktes några gånger till i natt också, jag vågar inte äta något för då kommer det att komma upp igen..


Det är verkligen psykiskt jobbigt att må så fruktansvärt illa men det börjar bli lite bättre nu, som tur är. Men jag måste sjukanmäla mig imorgon iallafall. Man ska väl vara hemma minst två dagar extra sedan man har tillfrisknat annars är man en smittbärare.. 


En positiv grej är ju att man kanske droppar några kilon ;)..



  


(Bild från googel men den visar på ett ungefär hur min helg har varit..Och jag som hade sett fram emot denna lediga helg så länge :(.. )

Av Mikaela Billström - 5 december 2010 15:22


Lady Gaga har stängt ner sin twitter och facebook sida tills dess att en 1 miljon dollar har samlats in till forskningen omkring Aids/HIV. När pengarna är insamlade så kommer Gaga att återuppstå igen..


  


Tills dess, RIP!!

Av Mikaela Billström - 3 december 2010 22:11

Upptäckte precis en sjuk grej.. Om man googlar på Mikaela så kommer min blogg upp som trea, alltså "Mikaelan", strax efter Mikaela Forni som ligger som tvåa..




Hur sjukt är inte det?Roligt såklart, men sjukt är det..


Av Mikaela Billström - 3 december 2010 22:05


Marc Jacobs har lanserat annorlunda och snygga smycken. Smyckerna är färgglada, annorlunda och otroligt söta. Finns att beställa på MJ´s hemsida.. 


Kanske en annorlunda julklapp till syster, tjejen eller varför inte din mamma?



      

Av Mikaela Billström - 3 december 2010 21:36


Josefine Bornebusch har blivet fotograferad för tidningen Plaza kvinna. Smyckena som Josefine har på sig kommer ifrån NK details, hon är alltså inte bara Sveriges vackraste kvinna och en otroligt bra skådis utan hon har bra smak också   ..


I like.



   





  





Av Mikaela Billström - 3 december 2010 15:58


Hej mina raringar!


Efter jobbet idag så åkte jag och Micke in till Birsta för att shopa lite. Jag var i behöv av lite hårprodukter ifrån Kerastas (Det absolut bästa märket för torrt hår). Köpte även lite nagelvård, vax och lite annat på Kicks. Efter det åkte vi upp till Media market för att titta på den nya ipad:en som precis har kommit ut och det hela slutade med att jag köpte en.




   


Jörgen, Marias kille hade mer eller mindre en kampanj för denna ipad när vi var där och fikade i Onsdags. Jag sa att det är ju bara onödigt att köpa en sådan när man har en macbook men han trotsade på och sa att det var det enda rätta att ha. Jag flinade och sa typ "Ja, säkert. Vilken nörd".,


Men vad sitter jag med nu?Taadaa,. 


En sak är säkert, den är jävligt snygg, Nu gäller det att hitta en snygg väska att ha den i, undra om LV kommer att lanserar några ipad väskor? ..   



Föresten, är det någon som vill köpa en pc?Känns lite överdrivet att ha två appel och en pc när man bara kommer att använda en.


Nu ska jag sova en stund, är så himla trött.


Av Mikaela Billström - 2 december 2010 22:24


Jag Micke och pappa var på hockey ikväll, Timrå - hv71. Det gick så där kan man väl säga. Efter första perioden så står det 5-0 till Hv71 och jag känner att det hade varit trevligare att ligga hemma i soffan och titta på Robinsson..


Det hela slutade med 7-3.. 


Nu ska jag titta på Paradise hotel reprisen och äta jordnötsringar..


Kiisses 4 u..

Av Mikaela Billström - 1 december 2010 21:40


Förut har jag varit anti av Uggs, jag har tyckt att det har sett fult ut och förknippat det med trasch tjejer så som Pamela Anderson men jag har ändrat min åsikt nu. Jag tycker det kan vara ganska snyggt, om det nu är ÄKTA uggs. Jag har även jag ett par fejk men dom är långt ifrån lika snygga.. Det är många som kallar själva sko modellen för Uggs men så är det ju inte riktigt..


När jag var i Sthlm sist var jag nära att köpa ett par men dum nog gjorde jag inte det. Även fast dom är dyra så är dom värd varenda krona. Skönare skor finns inte, det kan jag lova er.


Är sugen på att prova en lite mer annorlunda modell, är lite sugen på dessa.. Vad tycker ni?



  




Nu blir det en dusch sedan lite mys i soffan 





Xo M



  


Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15 16
17
18 19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards