Alla inlägg under augusti 2011

Av Mikaela Billström - 10 augusti 2011 20:46


Hej mina fina!


Jag har haft tre underbara dagar i Stockholm med en massa shoping, god mat och massa annat. Jag lägger upp några få bilder som jag hade på iphonen men jag lovar att det kommer fler bilder senare. 


TTYL





 

På väg hem från Gröna lund 



 

Pappa mamma och jag 


 


Micke visar stolt upp sitt pris :)


 

Djurgårdfärjan 


 

Vilken snygging..



    

Mammi och jag 


 

Mikaelika Kelika..



    

..

Av Mikaela Billström - 8 augusti 2011 19:41

Hej mina fina!


Förlåt för ännu en lång bloggpaus, det ska inte hända igen;). Just nu ligger jag i sängen på hotell rummet med inpackning i håret och ett glas vin bredvid mig. Jag var in på NK och köpte lite hårvård som jag ska testa nu. Kostade en mindre förmögenhet men det är det värt, håret får en grym kvalité och dessutom så räcker det länge. Köpte även lite smink, hade slut på rouge och foundation. 


Ni vet MarcJacobs väskan som jag har tjatat om?Ni vet den med svalan på? Jag hittade den idag. Det var ett stort moment i mitt liv, det var som en uppenbarelse. Väskan lyste upp i hyllan och det kändes som att jag svävade över golvet..En enorm tillfredställelse .. ;)


 

Vi var ut en sväng med ensån där racer båt idag. Vi åkte  runt i skärgården i två timmar ungefär så det var riktigt fint..


         


Nu måste jag göra mig i ordning och sedan blir det en sväng på stan.


Xo //M


 

Av Mikaela Billström - 6 augusti 2011 00:08

 



Här är första bilden på Angelina Jolie som Louis Vuittons nya ansikte. Visst är den helt otrolig ?.Hörde att hon hade fått 60 miljoner för denna kampanj, helt sjukt egentligen.. .

Kampanjen heter Core Values och Angelina är helt osminkad. Väskan som hon har på bilden är en 6 år gammal LV väska, så det är alltså inte från den nya kollektionen.

Förstår inte riktigt varför dom väljer att inte ta en ny väska..


Core Values-kampanjen sträcker sig över 18 månader och kommer även att porträttera kändisar som Bono och Sean Connery..

Av Mikaela Billström - 3 augusti 2011 23:30


Hej Hej!


I dag när jag kom hem från jobbet så total slocknade jag i soffan. Jag vaknade av att Charls slog mig i ansiktet med tassen, han gör ofta det nu för tiden. När han tycker att jag har sovit för långe så väcker han mig helt enkelt. Nu är det bara två arbetsdagar kvar sedan har jag semester i 9 dagar. Det ska bli helt underbart!!


Blir nog en tur till Stockholm i början av veckan. Jag älskar Stockholm på sommaren och det är helt fantastiskt att sitta ute på en uteservering i solen och bara mysa..



 




I dag begravde vi våran fina arbetskollega Eva. Jag valde att inte gå för vi var redan 19 stycken som skulle gå från jobbet så jag kände att det var helt okej för mig att jobba istället. Hörde att begravningen var väldigt fin i alla fall. Det kommer att bli konstigt nästa vecka när alla utom du kommer tillbaka från semestern. Eva var en tjej som tog stor plats och som alltid fanns till hands om det var något så tomrummet efter dig kommer att bli svårt att fylla, om det nu någonsin kommer att fyllas..




Godkväll 

Av Mikaela Billström - 2 augusti 2011 19:54









Hej mina fina!


Min lediga dag har jag tillbringat i stugan. Vi har åkt båt och badat - första doppet för i år faktiskt. Jag är en riktig badkruka men det var riktigt varmt i vattnet. Är rejält seg i huvudet nu efter en dag i solen.


Micke är en rejäl tandvärk så han ligger bredvid och lider ;(.. Ska ringa tandläkaren imorgon och fixa en akut tid till honom för det här funkar inte.. Han kan inte ha så här ont under våran semester nästa vecka. Jag skulle betala allt jag har för att han skulle slippa ha värk.. :(








Mamma i stugan..


 

En tur med båten..


 

Så himla fint..


 

Eve var också med och badade


 

Mys i vattnet..


 

:)


 

Kenny och Linus tog också ett dopp..

 

Jag Kenny och Linus..


 

Jag i mammas bikini ..


 

Eve och jag..

Av Mikaela Billström - 1 augusti 2011 19:20

Hej på er!


 I dag tog jag och mamma med oss mormor på stan. Vi åt en god lunch och myste sedan lite i solen, tror mormor uppskattade det för hon behöver se något annat än äldreboendet hon bor på. 


 

Chanel hittade sin Look-a-like. Ser ni vem som är vem?Knappt jag gör det :)



 

Min lilla mormor..


 

Chanel och jag vid fontänen..



Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards