Alla inlägg den 1 mars 2011

Av Mikaela Billström - 1 mars 2011 16:16



Nu ska jag sätta i gång med städning. Jag har suttit nu på samma plats i fyra timmar utan att andan har fallit på men nu jävlar känns det som att det är rätt i tiden. .


  

Av Mikaela Billström - 1 mars 2011 01:10


"Bag, Borrow or steal"


Att hyra en märkesväska har blivet väldigt stort i USA och har nu kommit till Sverige. 

Nu har företaget Hyrväskan tagit det till Sverige, Hyrväskan erbjuder alla kvinnor att hyra sin drömväska för en rätt billig peng.


Vem som helst som är över 18 år och kreditvärdig kan bli medlem.


Här är två exempel  :



    




Detta kan vara en jätte bra grej om man te.x ska på någon finare fest och inte har möjlighet att slänga fem papp på en handväska. Jag tror tyvärr inte att denna sida är något för just mig då jag är en riktig oturs fågel så det kommer att sluta med att jag får köpa varje väska jag hyr eftersom jag kommer att ha sönder dom.


Jag har en väldig fetisch för just handväskor och jag lägger undan pengar varje månad för att kunna köpa en ny varje gång vi åker till Stockholm. Just nu är det en vit speed bag ifrån Louis Vuitton som är på tapeten.  


Ne, nu ska jag springa ut med hundarna sedan är det dax att sova. I morgon är jag ledig och då blir det städning och en snabbis till stan. Jag ska köpa glasögon , inte för att jag behöver men för att jag har hittat ett par ursnygga pilotstyle brillor ifrån SAND. ;)



Kommer ni ihåg detta klipp i från Sex and the city the movie?

På tal om att hyra en märkesväska..


Av Mikaela Billström - 1 mars 2011 00:21


I kväll har jag arbetat. Känns som jag inte gör så mycket annat just nu men det är ju fint när man får lön. Är mycket på hemmafronten just nu också med allt ifrån företaget till sjukhusbesök men det flyter på ganska bra ändå.


Idag på jobbet fick jag reda på en väldigt tragisk sak. En bekant till mig har dött, jag har vänner som var nära vän med honom så mina tankar i dag har funnits hos dom.

Känns så himla konstigt att gå in på hans facebook sida och se hans status uppdateringar och veta att han aldrig kommer att uppdatera där igen. Det är ett hav av kondoleanser på hans sida och det är så himla fint. Tänk att alla dessa människor sörjer dig..


Varje gång när nått sånt här händer så blir jag bara mer rädd. Det är som ett piskrapp som påminner mig om hur fort allt kan vända. Det enda positiva när något sånt här händer är att man verkligen förstår hur mycket mina närmaste betyder för mig..På gott och ont.



  


Förstår att du inte orkar prata H, men ring mig när du känner att du orkar..

Älskar dig gumman.

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12 13
14 15
16
17
18
19 20
21
22 23 24
25
26 27
28 29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards