Alla inlägg den 31 mars 2011

Av Mikaela Billström - 31 mars 2011 21:16


Lyxfällan och mys i soffan med godis och dricka. Vet att jag inte borde äta sånt skit men idag orkar jag inte tänka på det.. Snart börjar fotbollen och då är man i form igen ;)





 


Ja du, det är helt normalt att ha 1 200 000kr i blancolån och det enda som du äger är några Guess väskor, om du i allafall hade valt att lägga dina slantar på en LV eller Chanel hade jag förstått dig mer men ja.. Jag tycker faktiskt att du är aningen iq befriad.



" Det är inte så där Gucci dyrt"...





Av Mikaela Billström - 31 mars 2011 15:26

 Ingrepet jag gjorde igår var en otäck historia. Jag grät till och med lite men det gick relativt snabbt. Det var en enorm lättnad när det var klart och jag fick åka hem. Jag fick både positiva och negativa besked så jag vet inte riktigt om jag ska vara glad eller ledsen så jag pendlar lite mellan det. 


För engångs skull är jag glad över Sveriges höga skatt.  Man kan klaga på sjukvården på många plan men jag har faktiskt ingenting att klaga på i mitt fall. Min läkare är helt underbar och han är genuint intresserad, sköterskorna är också helt underbara. Sköterskan T ringde upp mig idag och frågade hur jag mådde, jag trodde inte mina öron men jag blev riktigt glad.


I natt har jag arbetat. Vart mer eller mindre inkastad på ett vak som jag inte alls var förberedd på. Anhöriga var där och det är en svårsituation, dom vänder ju sig till mig med alla frågor, frågor som nästan är omöjliga att svara på. Allt man kan göra är att vårda, finnas till och lyssna. 



Ska vika in all min tvätt nu och det är en hel del, jag ser knappt sängen för klädberget.. Måste även prova kläderna jag köpte i Måndags så jag vet att dom passar. Jag har en fobi för att prova kläder i provhytterna, jag vill prova hemma i lugn och ro. Jag tar bara str 38 eller M och hoppas på att det passar.


En en fin dag i det underbara vädret-


M



     

Snart är det sommar...



     


Tycker den här bilden är lite rolig..Pappa är lite rund under fötterna och tror att han är den fjärde jurymedlemen. Han pratar högt under sändning och fäller Peter Jide i direktsänd tv. Han är härlig min pappa.. 

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12 13
14 15
16
17
18
19 20
21
22 23 24
25
26 27
28 29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards