Alla inlägg den 12 mars 2011

Av Mikaela Billström - 12 mars 2011 18:43

Hej mina fina!


Idag följde jag med mamma och pappa till Hudiksvall för lite shoping. Hur mycket till shoping nu det kan bli där men vi var en sväng på Dollar eller vad det heter. Köpte en massa strunt hem som skurmedel, rakhyvlar, bomull e.tc Sedan gick vi på någon resturang och åt tillsammans med Helena Magnus och min lilla Linneá. Linneá är lite som en lilla syster  även fast vi inte har något band till varandra egentligen. Världens finaste lilla tjej.


     


En knasig bild på mig och Linneá.. Jag ser även ut som en tjockis i ansiktet ..


Om en stund ska vi till Skottsund och titta på Schlagerfestivalen men Mor och Far. Jag är inget direkt fan av schlager men jag har jobbat kvällen några Lördagar nu och då har vi suttit och tittat lite och jag har faktiskt kommit in lite i det. Jag vet inte vilken jag vill ska vinna men det finns vissa jag faktiskt tycker är rätt bra.


Här är bidragen som jag kommer ihåg och vad jag tycker om dom, som den sanna schlagerfantast jag är ;)




1. “In the Club” med Danny - Danny är Danny. Han skulle kunna sjunga 84:an i himlen in och ändå göra det bra. 


2. ”Spring för livet” med Sara Varga - Jag tycker om den här låten väldigt mycket men tyvärr tror jag inte att den har någon chans i Eurovisions song Contest.


3. ”Oh My God!”,   med The Moniker - Jag gillar Daniel och jag hoppas att det kommer att gå bra för honom ikväll för han kan nog gå långt.


4. “Seven Days And Seven Nights”med Brolle - Brolle i all ära men denna gång kan han inte leva på sitt utseende. Denna låt är verkligen kass.


5. “E de fel på mig” med Linda Bengtzing - Kan någon ta Linda seriöst?När jag se henne är det enda jag tänker på är hennes flopp förhållande med Magnus Hedman och när hon var med i Ring-in-och-gissa-ordet-och-du-vinner-en-resa-till- Ryssland programmet. Nej, Linda får stanna hemma. Hon måste stanna hemma.


6. “Leaving Home”med Nicke Borg - Har ingen minne utav den här låten så det är förmodligen sämst.


7. “Me And My Drum”med Swingfly - Ingen höjdhoppare.


8. “I’m In Love”med Sanna Nielsen - Blir aldrig Sanna gammal ?Jag kommer ihåg när jag var typ 8 år och hon slog igenom på Svensktoppen. Sanna är säkert en fin tjej men det skriker tristess om henne.


9. “The King”med  The Playtones - Ja, vad ska man säga.. Jag tänker bykrog.


10. “Popular”med  Eric Saade - Erik är nog årets vinnare även om jag vill det eller ej men hans låt är helt okej och han har en stor pondus. 


  


Jag är super nyfiken på vad Marie har för outfits i kväll. Hon bruka ju alltid vara så snyggt klädd och i kväll är det ju The grand finale.


Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig. Hoppas ni får en fin Lördagskväll..


Xo


Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12 13
14 15
16
17
18
19 20
21
22 23 24
25
26 27
28 29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards