Alla inlägg under juni 2012

Av Mikaela Billström - 23 juni 2012 23:34

 

 

Jag har precis duschat hundarna och klippt deras klor så dom är fina när dom ska till farmor och farfar imorgon. Vi åker ju till Estockholmo imorgon bitte, vi har bokat ett schysst rum på Anglais där vi ska bo. Det ska bli underbart att komma tillbaka till våran fina huvudstad för lite avkoppling, shoping, god mat och mys.

 

Nu måste jag hänga tvätten och göra en ansiktsmask.

 

Goo Kväll på er




 

Av Mikaela Billström - 23 juni 2012 17:52




Här kommer lite midsommarbilder!!

 

 

 

 


 


Mamma Linnea och Bitte dansar runt stången 



 


Myggen anfaller



 


Middags dax



 


Jag och myran



   


Mamma och pappa. Mamma är ingen rökare i vanliga fall:)!



      


Me and my monkey



 


Jag och världens finaste Sebastian



     


Jag Sebbe och daddy 





Sebastian på språng



          


Myspys



     


Grannarnas underbara schiitzu valp




Helena och Bitte utklassade oss på Kubb!



   



Vi åt en god midsommarlunch hos mickes Mamma och Pappa också..



 


Älsklingen och Chanel




Fina Linnea i stugan



   


Nellen solar sig lite



     


Stekarn


 


Älsklingen är på bättringsvägen 



  


Jag och Hasse

Av Mikaela Billström - 23 juni 2012 15:16








Väskan på bilden nedan har jag länge varit speuklant på. Det är en fantastiskt snygg kuvertväska från Mullberry som man även kan vika ut så det blir en vanlig axelbands väska. Väskan kostar ca 5000 kr ny men jag håller just nu på att buda hem en för en bråkdel av dom pengarna. Oh yes, jag får kvitto och äkthetsbevis med. Även dustbagen.

 

 

Nu håller jag bara tummarna på att allt går vägen!!!!!!

 




 

Av Mikaela Billström - 21 juni 2012 19:54


Jag är nog världens mest curlade tjej just nu. Jag behöver inte ens ringa Bm själv och nu på eftermiddagen så åkte till och med Micke till Birsta för att köpa smink till mig. Fick även en Bola eller vad det heter, ni vet graviditets halsbandet?:)!


LooOoove u Baby Booo!!

 

Nu ska vi ta en promenad till Kvissleby för att köpa jordgubbar sedan blir det mys i soffan!

 

kram 




             

Av Mikaela Billström - 20 juni 2012 20:45



  • I dag ett samtal med en vän så kom det upp ett Sex and the city klipp i mitt huvud. Om ni är SATC fantaster som jag så kanske ni vet vilket klipp jag syftar på.



    Kommer ni ihåg när när Carrie och Charlotte är och ska shopa inredning till hennes nya kontor?Hon ska köpa skrivbord, stol et.c och Charlotte är med som smakråd. Carrie frågor Charlotte om varför hon har slutat att springa.. Hon tycker det är lite märkligt då hon vet att Charlotte älskar det.


    Charlotte  :


    I am so happy that i´m terrifield.

     Nobody gets everything that they want. Look at you. Look at Miranda.

    You´re so good people and look at what happened to you


    Of course something bad is gonna happend to me..



    Carrie :

     

    You run every day, that's what you do..

    You can´t stop being who you are because you´re afraid..Right?

     

     

     

     





 

Av Mikaela Billström - 20 juni 2012 20:12



Challen är sjuk..I går kväll när jag och Micke var ute med Charls och Chanel så vart Charls sjuk, han kunde inte andas och började skaka. Vi fick bära honom hem för han ville inte gå själv, väl hemma sprang han och gömde sig för att få vara för sig själv. Eftersom Charls är en känslig kille så tänkte vi att det säkert blir bättre då det har hänt förut att han blir så här efter att han har ätit gräs- I morse när vi vaknade hade han samma symtom så vi kastade in oss i bilen och åkte upp på veterinärhuset på Södra berget. Vi fick en akut tid där som tur var så vi har varit där hela dagen nu och tagit röntgen och en massa prover. Dom hittade inget fel men dom ville söva honom och gå ner i halsen för att se om det är något som har fastnat där eftersom han har problem med att andas. Vi bestämde att vi skulle avakta till imorgon bitte för att se hur han var då annars åker vi in med honom igen och genomför operationen.  Det var jag som ville avakta tills imorgon, jag vill inte söva honom  om det fanns en chans att det skulle ge med sig då han har blåsljud på hjärtat vilket inte är bra när man ska få narkos.





   '


Lillhjärtat är nervös hos veterinären..



  


Plåster på efter alla blodprover..

 

 

Detta är det absolut jobbigaste med att ha djur.. Att se dina små älsklingar sjuk är hjärtskärande.. Denna akuttid kostade oss en hel del som vi skulle kunnat ha haft roligare för på semestern men Ballen är värd sin vikt i guld..Och mer där till.

 

Jag tycker att det borde vara billiagre att gå till veterinären. Tänk dom som inte har råd att gå till veterinären, det går ju ut över djuret. Visst, man kanske inte ska ha hund om man inte har råd men alla kanske inte har räknat med att slänga ut tio tusentals kronor för en operation..

 

Nu håller vi alla tummarna för att vi vaknar med en frisk rödhårig Charls imorgon!!!

 

 

 

 

 









Av Mikaela Billström - 19 juni 2012 23:29


Hej mina vänner!

 

Yrseln har varit mycket bättre idag men det kan ju också bero på att jag bara har tagit det lugnt. Micke har ju semester nu så han håller på att fortsätta med renoveringen och jag försöker att hjälpa han så gott det går men det blir mest att jag assisterar när han te.x behöver skruvmejseln eller dyligt. Vi gör om hallen nu som inte var allt för vacker innan renoveringen sedan har vi det stora sovrummet på övervåningen som också ska göras om. Vi har ju köpt golv och allt så det är ju bara arbetet som återstår och i Mickes takt brukar det gå undan.

 

 

 

 

 

 

 


 

Några har undrat över hur vi ska göra med barnrum och jag vet faktiskt inte själv än. Handen på hjärtat så har jag inte köpt en enda barngrej än..Jag borde skämmas..Men jag ska köpa bodyn nedan nästa vecka när jag är i Sthlm, det är ju alltid en början ;)!Funderar på skorna också men jag har blivet rekomenderad att inte köpa dom då hon garanterat kommer att växa ur dom på några månader.Vagn har vi också tittat på så det måste ju också beställas nu snart då leveranstiden är rätt så lång om man vill ha en speciell vagn.. 

 





     

 

 

  

 

 

 

Jag färgade håret förut så ska försöka reda ut det nu. I morgon bitte ska jag hämta bilen på Northcar som vi har lämnat in för att få lite smågrejer fixat sedan ska jag på stan för att gå på Apoteket och köpa mer järntillskott och lite annat.

 

 

Ha en fin kväll nu..

 

Xx

 

 

     

 

 

 

 


Av Mikaela Billström - 18 juni 2012 16:34

Hej mina fina!


Hoppas att ni mår bra?Jag mår helt fantastiskt psykiskt men fysiskt är det lite värre. Jag har haft en hemsk yrsel hela dagen och en känsla av att blodet inte går runt i kroppen som det ska för jag domnar bort lite i benen och jag blir svag. Jag kanske behöver blod helt enkelt.. Idag kom Micke in på lunchen för vi skulle äta på Mcdonalads men innan vi gick in så kräktes jag på deras parkering.. Och det ska jag säga er - Det äckligaste som ni kan göra är att kräkas när ni äter järntabletter, Det känns som om någon har lagt tio stycken rostade femkronor i munnen på dig :)!Jag tror jag kräktes pga av yrseln.. Det känns inte helt Okej att vara ute och köra med jobb bilen i det tillståndet så jag försökte att undvika det.


Aktiviteten i magen lugnar mig en hel del. Monkey kan vara lugn i 6-7 timmar och det bidrar till ångest för mig då jag är rädd för att hon inte mår bra men i samma stund jag sätter handen på magen och puffar på henne så får jag nästan alltid tre puffar tillbaka. När jag lägger mig så jag får magen i kläm så blir det livat där inne. Igår filmade jag magen och man kunde se när hon tryckte sina fötter mot magen.


Lill hjärtat.. Längtar så himla mycket efter dig.



Vi ska knäppa lite fina graviditetsfoton snart också. Mest för ett fint minne och som vi kan göra en förstorning av. Vet ni någon bra fotograf?Jag funderar på att knäppa "ala naturel". Jag vill inte få någon porrkänsla över bilden utan mer som om det är helt naturligt - Vilket det är. Som bilden på Gynning nedan, Hur vacker är hon inte och det är inte ett dugg sexistiskt heller. Jag skulle vilja bli fotograferad nu snart medans magen fortfarande är fin och inte allt för stor.

























    


























Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards