Alla inlägg under juni 2012

Av Mikaela Billström - 6 juni 2012 16:32


Jag har fastnat för Tim berg, eller Avicii som kan kallar sig. Om ni inte har hört hans version av Madonnas låt Girls gone wild så måste ni göra det. Jag tror inte att många svenskar förstå hur stor han faktiskt är. Han är listat som den 5 bästa Dj:en i världen och det var förra året då Tim endast var 21 år.







 

När jag är utan inneboende i magen så måste jag åka och kolla när han spelar.. Det skulle vara en sjuk upplevelse!!





Av Mikaela Billström - 6 juni 2012 16:06


Hej mina fina!


Jag tänkte fråga er som har varit gravida förut - Har ni haft starka drömmar?Jag drömmer nästan varje natt att jag är ute på krogen och festar. Jag vet i drömmen att jag inte ska dricka sprit för att jag är gravid men ändå så dricker jag mig stup full varje natt. Haha, jag vaknar kall svettig och med dåligt samvete.. Är det någon annan som har haft konstiga och väldigt starka drömmar?


I går fyllde min kära bror 30 år. Vi var dit och firade han med lite presenter. Jag och syrran hade sprungit på Birsta hela dagen för att hitta nånting till honom och jag tror att vi lyckades bra till sist :).


I dag har jag och gubben varit på Freesk´s och köpt penslar och sånt för vi skulle fixa lite ute men vädret blev ju ingen höjdare så jag sitter istället inne medans Micke är ute och grejar lite. Mickes föräldrar och eventuellt hans syster kommer och äter middag här ikväll så jag ska väl börja med den snart. Ska göra inbakad fläskfilé och potatisgratäng..



Alltså gud..Jag lovade mig själv att detta inte skulle bli en ny Mama blogg med en massa gravid snack men det gick ju som det gick. Ni kanske har överseende med det ;)!.





Bjuder på några flummiga bilder på mig och syrran från Kenny igår!


      


          


Av Mikaela Billström - 4 juni 2012 11:49


 



I går när jag och Micke låg i soffan och tittade på Big Brother finalen så kände jag att det var full aktivitet i magen. Micke la handen över magen och han kunde också känna sparkar. Vi låg tyst och han sa till varje gång han kände en knuff från magen, det var säkert 15 stycken på raken. Jag undrar om det är Mirans händer som vi känner för på båda ultraljuden så har hon viftat som bara den. En underbar känsla, en av dom bästa någonsin. Jag blir lite lugnare när jag känner att det är aktivitet i magen för jag går ofta omkring och funderar på om något är fel där inne..





 













Är hemma på lunch nu så måste dra tillbaka snart. Jobbar till 1630 idag men jag är redan slutkörd.. Men jag är ledig Tisdag och Onsdag så då ska jag vila upp mig. Måste fundera på om jag ska fortsätta att jobba heltid eller inte, det är lite tungt när man är trött av järnbristen och har sammandragningar..  




Vi hörs och ses lite senare istället!


Xx






















21

Av Mikaela Billström - 2 juni 2012 00:14






Jag och gubben var nyss på Statoil och hyrda några filmer. Vi har köpt vattenmelon, körsbär jordgubbar och en massa annat gott. Det är mina cravings - Frukt och bär!Jag äter jordgubbar och körsbär varje dag. Hallon var det tidigare med efter att Micke köpte 10 kg i påskas så har jag förätit mig på det..


Det är konstigt hur magen växer. Igår när jag vaknade så märker jag att min mage har blivet mycket större. Att det kan vara en sådan markant skillnad på bara några timmar är lite skrämmande men väldigt fashinerande.


I dag är jag i vecka 21. Magen växer och folk börjar se det på mig nu. Många har kommit fram dom två senaste dagarna och pekat på magen och grattat mig. Jag bär gärna större tröjor för att dölja den lite för jag tycker att det är jobbigt när jag arbetar och vårdtagarna ska kommentera. 99 kommenetarer av 100 är ju lyckoönskningar men sedan kommer den sista procenten och kläcker ur sig "Men herregud, ska du verkligen jobba nu?". Och självklart så är det som negativa kommentarerna som fastnar..Det är märkligt..


Jag är dödligt less på dessa FL (familjeliv) morsor som tror sig veta allting och barn och graviditeter. "Neej, men ska du snitta?" ,"Men herregud, ammar du inte ditt barn?", "Nej, men ska han verkligen hetta det?" eller " Tänk på vad du äter, det kan vara skadligt för barnet"..


Självklart vill jag ha goda råd men jag tycker inte om när någon ska berätta för mig hur man ska göra. Jag vet ju hur jag är och i med det hur min graviditet är. Jag känner min kropp och mitt framtida barn bäst och i med det så kommer jag alltid att ta bäst beslut själv.


Men det är ju som det jag skrev lite längre upp. Det är ju den sista procenten som man minns - Den som var negativ alltså. Alla som vill komma med råd är hjärtligt välkomna men jag vill inte ha några förmaningar,..   















Vecka 21+1






 




Nu ska jag och snuffsen mysa ner oss med Cahlle och Nellen i soffan och titta på filmerna. Känns helt underbart att vara ledig hela helgen och inte behöva bry sig om när man ska måst kliva upp imorgon bitte. Är så himla trött på mitt alarm som annars ringer 05:50 varje jäkla morgon i princip..



Ha en underbar helg nu raringar!! 


All Chäärlek till er !


















.


Micke och Nellen har myst ner sig i soffan..  




































Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards