Alla inlägg under juni 2012

Av Mikaela Billström - 15 juni 2012 20:54


jag har precis gjort i ordning en god sallad och Micke står ute på altanen och grillar. Det luktar sommar och det är helt fantastiskt att kunna ha altandörren öppen och känns lukten in till köket. Vi ska strax äta och kolla på Sverige_England. Jag vet inte riktigt hur det går men jag hoppas såklart att Sverige vinner men jag är tveksam. .




 


Jag jobbade 0700-1700 idag och känner mig väldigt mör i kroppen men det har gått bra. Inte haft så mycket sammandragningar vilket är skönt. Jag har ju bara en vecka kvar till semestern, Micke gick ju idag han.. Han är så värd att få vara ledig och sova ut nu även fast jag misstänker att han kommer att jobba en hel del under semestern men men..


Vi åker tillbaka till Sthlm nästa helg för några dagars avkoppling på Anglais och lite shoping. Jag ska göra ett 4D ultraljud där nästa Måndag på en klinik som heter Mama Mia, jag är förväntansfull samtidigt som jag är lite rädd. Jag tycker det är jätte läskigt att göra ultraljud. Mitt hjärta slår i 180 men när man väl har fått sett myran så förvandlas det istället till världens finaste och mäktigaste upplevelse.


Nu är det äntligen dax för maaaaat!!


Xox





Du ska inte tro det blir sommar, ifall inte nån sätter fart...

Av Mikaela Billström - 14 juni 2012 16:47


Hej Hej!!



I dag fyller Mickes mamma år så vi ska dit strax och gratta henne. Det är väl den enda kraftansträngningen för idag, förutom den korta svängen över på Kvissle för att köpa blommor. I morgon ska jag jobba tänkte jag..Får se hur det går men det ska hur som helst bli skönt för jag har bara jobbat en dag den här veckan och det tär på mig att gå hemma också. 



Ska ta en dusch nu och vila lite innan vi ska åka. Jag sov ju bara till 10:00 imorse så det är klart att jag måste ta en liten powernap nu..Helt otroligt hur trött man kan vara alltså :)!!


Xx




        

Av Mikaela Billström - 13 juni 2012 17:45


Raringar..Jag lever..



Har fått många frågor om varför jag inte har uppdaterar bloggen och svaret är ganska enkelt - Jag är så himla trött hela tiden. Det är pga av järnbristen tror jag. Ha också jobbiga sammandragningar titt som tätt. Jag har varit hemma ifrån jobbet idag och ska vara hemma imorgon också för att vila upp mig. Jag får inte lyfta eller stressa under sammandragningar vilken kan bli lite svårt eftersom du aldrig vet när dom väljer att komma och för att mitt jobb medför en hel del stress och ofta tunga lyft. Har hört så himla mycket skräckhistorier nu om sammandragningar i vecka 22 så ni anar inte. . Det gör min ännu mer försiktig.. Jag har ju inte bara mig själv att tänka på så jag tänker inte bara köra på om kroppen säger ifrån. Jag känner att jag börjar bli lite tyngre nu. Har bara gått upp på magen och runt midjan än så länge så det känns skönt. Micke får hjälpa mig upp från soffan nu mera. Känns som om alla mina magmuskler är finito..Haha vilka muskler tänker ni nu..


Från en sak till en annan..



Personalen på mormors boende misstänker att hon har fått en hjärnblödning alt Tia attack igår när hon ramlade ur sin säng. Hon hade sedan dess bara sovit och varken ätit eller druckit. Det är inte vad jag behöver nu om jag får lov att vara egoistisk. Jaghar så mycket annat i mitt huvud nu också händer det här. Mamma var och hälsade på henne idag och då fikade hon faktiskt lite med henne så jag hoppas att det går åt rätt håll nu och att hon inte blir sämre.. Min lilla lilla mormor.  





 




Ska försöka göra nått vettigt av dagen ialf och hänga tvätten ute på gården sedan måste jag åka och handla lite mat. Jag tar allt i min takt nu så det händer inte så mycket när jag är hemma ensam. Herregud, tänk er hur seg jag kommer att vara om tio veckor?Haha.. Men jag är glad och lycklig..Och det är jag fullkomligt nöjd med:)!



Xx








   



Hittade denna bild i bildarkivet.. En bild från Sandras lustfest som hon hade och alla från jobbet var där.. Det var nog tre år sedan denna bild knäpptes.


Det är så himla tragiskt att Ewa inte längre finns hos oss ..:,(  

Av Mikaela Billström - 13 juni 2012 12:33




Du måste bli frisk nu mormor..;(



 

Av Mikaela Billström - 12 juni 2012 12:07


 


Den finaste människan i världen.. Jag är så himla kär i dig.






       

Av Mikaela Billström - 9 juni 2012 15:52



Hej mina fina!


Har varit så himla trött idag.. Känns som om jag går omkring och jäspar hela tiden.Jag har precis varit på stan och shopat lite. Var tvungen att köpa en ny mjukdress för jag börjar växa ur lite kläder nu. Köpte även ett stick på Body shop som jag ska använda och smörja in magen med så jag slippet bristningar och röda sträck. Jag hoppas att det hjälper, jag är lite små rädd för att få det. Är kanske lite fåfäng men jag tycker att sånt är viktigt. Även fast jag är jätte glad över att jag ska bli mamma så funderar jag mycket över bristningar, häng bröst och överflödig hud. Men även hur mycket överflödig hud jag än får och hur mycket röda strimmor som kommer att täcka min mage så kommer det att vara värt det, och allt där till.



Jag måste vila en stund nu så jag orkar vara vaken en stund ikväll:)Hoppas att ni får en fin dag ute i det fina vädret.











           

Av Mikaela Billström - 9 juni 2012 15:46




Denna lilla kille kom till världen i vecka 22, samma vecka som jag är i nu. Det är helt fantastiskt hur det överhuvudtaget kan vara möjligt att klara sig utanför livmodern när dom är så små. .




 

Av Mikaela Billström - 7 juni 2012 20:37





Detta blir den första presenten till min lilla Snuffsa.



Har kommit fram till att det kan bli svårt att bära några av mina lovely väskor när man är ute och springer runt med barnvagen så jag tänkte - Varför inte kompensera och köpa en riktigt snygg Gucci sele? 


Stockholm igen om två veckor och det blir nog ingen väska denna gång utan just denna underbara sele!Micke tycker att det är en awesome idé han också :)!




Den är så snygg så jag skulle kunna kläcka fram en unge bara för att få bära den ;)!




 



Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards