Alla inlägg under november 2012

Av Mikaela Billström - 15 november 2012 19:15


 



När Mira somnar på mitt bröst är det svårt att flytta på henne.

Hennes hår luktar så gott och hon är varm och skön.

Hon är trygg och hon gör i från sig små ljud i sömnen, hon låter nästan som en liten delfin..

Jag sover inte alls bra på natten när jag har henne hos mig men seprationsångesten är alldeles för stor.

Hon är en månad nu och tiden har gått så fort, snart fyller hon ett och kan gå själv..Overklig känsla.

Tänk att hon kom till oss till slut, min lilla skatt.



Det är svårt att se föräldrar som inte uppskattar sina små, som inte förstår vilken gåva det är med barn. Barn är inget man "skaffar" eller "råkar få". Barn skaffar man av kärlek och klarar man inte av att ta tand om dom ska man inga barn ha.





Jag älskar dig min lilla Mirisfinis!


Av Mikaela Billström - 15 november 2012 15:14


Hej trötta Torsdag!


Micke är sjuk och är hemma med oss idag, stackars älsklingen.. Mira har ont i magen och och varit jätte ledsen sedan 0300 imorse så vi har inte sovit mycket i natt. Nu har hon äntligen fått somnat så nu ska jag också passa på att få sova nån timme sedan måste jag på apoteket och se om dom har nått för tröga magar. BVC säger ju att jag inte behöver vara orolig över att hon ite bajsar om det inte har gått mer än 3 dagar men jag se ju att hon har ont så jag måste ju göra någonting. Hoppas att jag får byta en bajsblöja nu när vi vaknar annars funderar jag på att testa messmör.


Jag och Mira skulle på knytkalas ikväll så jag hoppas att hon är lite bättre då annars får vi stanna hemma. Måste dessutom på blomaffären och fixa med mormors blommor, ska ringa dit och säga att jag får komma imorgon itstället..



Nu ska jag mysa ner mig med mina älsklingar som sover i soffan.

 

Godnatt på ett tag.

 

 



     

Av Mikaela Billström - 14 november 2012 22:59


Världsklass!!

 

 

 

 

 

Av Mikaela Billström - 14 november 2012 11:55


God förmiddag!


Jag och Micke surrade lite om tatueringar igår. Jag älskar när killar ha tatueringar, helst en sleeve över hela armen med riktigt välgjorda tatueringar men Micke är inte inne på samma linje som jag. Han är ingen tatueringskille, han är mer än kostym och kontors kille även fast han har en liten blygsam tatuering i nacken med texten "Mikaela" , hur som helst sa han faktiskt att han skulle vilja ha en till tatuering utan någon som helst inverkan från min sida. Han vill göra ett handavtryck av Mira på ryggen och jag tyckte det var en fin idé. Vi pratade lite om att han skulle göra hennes högra hand och jag den vänstra, gäller bara att hitta en bra tatuerare för den jag var hos sist var totalt värdelös.. SRY, vill inte säga det men så var det. Skulle vilja skapa en FB grupp där jag varnar folk för att gå till honom och tatuera sig. Det var verkligen inte okej. Ne, vi siktar nog på det när vi är i Sthlm. Jag skulle vilja tatuera mig hos Salong Betong, jag skulle ju göra det men det blev uppskjutit..Istället stannade jag hemma och gick till den där muppen med noll inkompetens. Ne, nu ska jag inte vara bitter.




 



Ikväll ska jag Älsklingen syrran och Fredde gå på premiären av den sista Twilight filmen. Jag har längtat efter den så länge nu så det ska bli underbart att äntligen få se den. Mira ska vara hos farmor och farfar, det skär lite i hjärtat att lämna ifrån mig henne men samtidigt ska det bli skönt att få några timmar på egen hand och samla lite ny energi, är man en dålig mamma om man säger så? Jag vet ju att hon är i trygga händer så det kommer nog gå bra, hon är ju så snäll och lättsam.


I går var jag och syrran in på blomster fröknarna och pratade med dom om mormors begravning, vi syskon ska lämna en sista hälsning vid kistan. Fick en tid imorgon som vi ska dit och bestämma vilka blommor vi vill ha och vad vi ska skriva på bandet. Jag har funderat lite på om jag ska ta med mig Mira på begravningen eller inte. Jag vet ju att många äldre inte tycker att det är lämpligt och hon kan säkert vara hos farmor under tiden men jag vill på ett sätt ha med henne. Hon styrker ju mig och jag vet att mormor hade velat att hon ska vara med.. Har några dagar på mig att fundera så vi får se hur vi gör, Micke har ialf tagit ledig ifrån jobbet och ska följa med så det känns skönt.


Nu ska jag passa på att tvätta håret medans lillan sover.


Love

 

 

 

 

 

Av Mikaela Billström - 12 november 2012 22:11


Hej mina fina!


Min lilla älskling hade idag gått upp till 3988g, när sköterskan sa att nu behöver vi inga extra koller längre så var det som en sten lättade från mitt hjärta. Jag och Mira var en liten sväng till Helene och Ossian på eftermiddagen, det är så roligt att våra små är född med nio dagars mellanrum. Knäppte lite roliga bilder på dom men barnen tyckte dock inte att det var lika roligt ;).

 

Nu ska jag och Micke försöka söva Miris sedan ska vi titta på Twilight, måste ju ladda upp tills Onsdag då part 2 har premiär på bio. Då ska snuttan vara hos farmor och farfar för första gången :).




           

Av Mikaela Billström - 12 november 2012 22:07



Efter en hård budgivning blev det internetcasino-företaget Goldenpalace.com som tog hem segern. Priset för en livslång reklamplats? 10 000 dollar (knappt 80 000 kronor). Kvinnan säger sig göra det för att hennes son ska få chans att få en bra utbildning.
- Jag vill verkligen göra det här. För andra kanske det verkar dumt. För mig är 10 000 dollar som en miljon. Jag lever bara en gång och jag gör det för min son. Det är en liten uppoffring för att skapa en bättra framtid för min son, sade Karolyne Smith.




 




Den tatuerare som fick uppdraget försökte i sju timmar övertala Smith att inte tatuera sig, men hon var envis. Till slut tatuerade han Smiths panna, men såg till att tatueringen var så nära hårlinjen som möjligt, så att hon kan dölja tatueringen med en lugg eller en hatt.



Goldenpalace.coms vd tycker inte att det är konstigt att köpa annonsplats på en människas panna.


- Jag tror att den här typen av annonseringen kommer att bli allt mer populär. Det är det perfekta sättet att stå ut bland all reklam, sade Richard Rowe och tillade att företaget skänkt ytterligare 5 000 dollar till Smith eftersom man blev rörd av hennes historia att ge sin son en bra utbildning.


Av Mikaela Billström - 10 november 2012 19:17


 

Av Mikaela Billström - 10 november 2012 18:57


Hej mina fina!


Jag är fortfarande sjuk, jag har knappt någon röst och halsen är igen svullen.. Så typiskt, sista helgen Micke är ledig och jag är sjuk. Skulle ha åkt in på Birsta idag och köpa Farsdagspresent till honom men nu ska han få köpa nått han vill ha på nätet istället, vilken fantasi man har. Ville att hans första farsdag skulle bli minnesvärd men vi får ta det nästa år, jag ska ialf göra gofrukost på sängen åt honom sedan ska vi till min familj på farsdagsmiddag. Mickes familj har ju Charls och eftersom Chanel fortfarande löper så ska vi fira Mickes pappa senare för Chalrs blir helt galen när han känner löptik.

Idag är det en vecka sedan min fina mormor somnade in. I dag var mamma och hennes syskon och städade ur hennes rum på Tingsta och idag var även hennes annons med i tidningen. Det kändes så overkligt att se den, lite svårt att ta in att det är min mormors dödsannons.. Jag saknar henne men samtidigt är jag tacksam över att hon har fått somnat in stillsamt och lugnt.

 

 

 

 







 
  



Micke står i köket nu och lagar middag och jag och Miris ligger i soffan och myser, hon är så snäll min lilla mussla. Micke tvättade förut idag och det gick väl så där kan man säga, flera tröjor (Mest av märket Tiger) är bara att kasta. Endast handtvätt, jävla skit..Det blev en dyr och onödig tvätt.. Fast jag är inte sur på honom, det hade lika gärna kunnat vara jag som hade gjort det men det är lite bittert.

 

 

 

 




Ha en fin helg nu raringar!Jag hoppas att jag är frisk imorgon så vi kan njuta av Mickes sista pappadag..

 

 

LOVE.





Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28
29
30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards