Alla inlägg den 8 februari 2012

Av Mikaela Billström - 8 februari 2012 20:34



Åh, jag fick precis en namnsdag present utav Micke(Fanny som jag heter i andranamn är det imorgon).

Jag fick en chock när jag öppnade för jag trodde i princip att han hade varit in en sväng på Kicks eller någonting och köpt en parfym typ men när jag öppnar paketet så såg jag ett välbekant mönster...





Han hade köpt en Hartham väska ifrån Burberry!!

Den är så himla fin..Klassisk och ren..




Han hade mejlat runt till b.la Jackie.se och andra butiker  och letat efter rätt model.. Så himla gulligt gjort.



   I love u.. Och jag älskar min nya Burberry. ..   







Välkommen till familjen!



 


75

Av Mikaela Billström - 8 februari 2012 18:29


Herregud vilket jäkla ramaskri.. På facebook är det debatter, på jobbet gnälls det som aldrig förr, tidningarna är fulla med svarta rubriker som lyder "NU SKA VI JOBBA TILLS VI ÄR 75 ÅR"





Oh herregud..Jag förstår att det i mångas öron låter helt befängt att vi nu ska börja jobba tills vi är 75 år. Hur ska man orka?Hur och vart ska ungdomarna få jobb?Som om vi någonsin har brytt oss om det.Nej men seriöst, Jag tycker faktiskt att Freddan har en poäng där.Vi kommer inte att kunna förvänta oss samma levnadsstandard med kortare arbetsliv och längre livslängd..Det är ju bara så.I takt med att livslängden ökar så är det enbart logiskt att vi behöver arbeta längre för att pensionen ska räcka.


Jag vet väldigt många som faktiskt skulle vilja jobba några år till. Jag menar, vi behöver ju inte jobba 100% i en industrifabrik, 

tanken är väl inte att du ska vara kvar inom den tunga industrin tills du är 75. Det han diskuterar är yrkesväxling för de med tunga eller stressiga yrken. 


Jag tycker att det borde vara så att dom som vill jobba längre och i det tjäna ihop till en bättre pansion ska få göra det. Jag tycker att det borde vara upp till personen själv att ta det beslutet. Om jag är frisk och kry när jag är i den ålder så skulle jag inte se som något hinder att fortsätta att jobba för att kunna leva ett lyxigare liv.



 



MEEEN, Detta är ju bara MIN åsikt..


Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9
10
11
12
13 14 15
16
17 18 19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards