Alla inlägg den 22 februari 2012

Av Mikaela Billström - 22 februari 2012 16:14


Nu ska jag försöka svara på dina frågor Roddan ;)..



1. Vad gör du när du är ledig?




Om du menar efter jobbet typ så är jag mycket hemma och slappar runt i mjukiskläder. Jag åker rätt ofta till Sthlm när jag är långledig, vi försöker att åka var tredje månad åtminstone men under sommar halvåret blir det mer.

Så svaret på din fråga är - Jag myser runt i mjukiskläder när jag inte shopar..





2. Vad är ditt drömyrke?



Öhm, Lustigt för jag funderade på det idag. Jag vill prova nått nytt nu. Att jobba med hemvård är ett givande jobb på ett sätt men samtidigt är det väldigt slitsamt och stressigt. Jag tycker det är svårt att jobba under ett shema då jag anser att man inte kan shemalägga människor. Jag hoppas att det blir lite bättre nu när företag utifrån ska få starta privatisering. Det sätter lite press på kommunen och jag tror att det kan vara bra från många aspekter. Haha, tillbaka till din fråga. Jag vet inte riktigt, jag funderade på mäklare förut så har faktiskt planer att studera det men jag vet inte. Make up artist är ett annat jobb jag skulle vilja prova på.



3. Vad lägger du helst pengarna på?




Svår fråga... Eller är det det?Tror jag svarar VÄSKOR på den. Många kanske tycker att jag är en idiot och en tönt men då får ni tycka det. Det är min stora passion i livet och känslan av att köpa den där handväskan som man har suktat efter en längre tid är oslagbar. 



4. Om du får välja att göra vad du ville, vad skulle d då va?



Den är svår..Föutom att rädda världen från allt ont och sånt så tror jag att jag skulle vilja få ett exemplar av varje exklusiv väska som ska ut i handeln och att jag ska få godkänna dom först, (och så klart få ett eget ex). Rätt häftigt, när man kommer hem ifrån jobbet så är brevlådan full av väskor. Vilken dröm ;)



5. Blir du singel snart?



Haha, Nej jag har inga planer på det..Men när helvetet fryser till is så är du den första som kommer att få veta.. Jag lovar :)







 



Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9
10
11
12
13 14 15
16
17 18 19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards