Alla inlägg den 19 januari 2010

Av Mikaela Billström - 19 januari 2010 21:36

Jag tyckte att jag kände igen Franseska i Paradise hotel, men jag visste bara inte vart ifrån..


Men ikväll slog det mig, hon är ju för fan en kopia utav denna man. På ett sätt tycker jag att hon borde ta det som en komplimang, vissa människor betalar ju för att få håret ala pubis hos frissan..


  



Vad tycker ni?ser ni likheten? 

Av Mikaela Billström - 19 januari 2010 21:29

Jag kom precis upp ifrån tvättstugan. har tvättat sex maskiner än så länge, shit vad jag har mycket kläder. Och vi ska inte tala om Micke, jag har aldrig träffat en kille som har så mycket kläder. Sitter och tittar på handbollen på 4an. Sverige leder så det ser ju rätt bra ut..


Snart börjar PH (aka Paradise hotel) ikväll är det parcermoni. Vet inte rikigt om det är en tjej eller kille som åker men är det en kille tror jag att är Kristoffer och om det är en tjej så är det Jackie. Vill att det ska vara Franseska men hon lär väl trycka in sig..

Jag vill att vackra Erica ska vinna hela skiten, hon är så skönt självsäker och sätter sådana sköna kommentarer hela tiden.


  


Efter paradise hotel ska vi titta på den nya wallander filmen som vi har fått hem.



  


Av Mikaela Billström - 19 januari 2010 15:13

Surfade just in på den här bloggen. Jag läste inlägg efter inlägg och kände hur mitt hjärta blev tungt utav sorg. En sorg för någon jag inte ens känner. Det är typiskt mig, att alltid bli involverad i andra människors motgångar.. Det skulle ha varit lättare att låta bli men när man varken kan eller vill så är det svårt.

Av Mikaela Billström - 19 januari 2010 14:41



Eller hur var det?Idag känner jag mig färglös..väldigt färglös.

Jag hatar känslan av att känna att det är någonting som är fel men att jag inte vet vad det är än. Som om det är någonting som kommer att hända eller har hänt men att jag inte vet om det än. Och när jag får reda på vad det är kommer det att släpps som en stor fet bomb över mig.


Nu vart det mycket spekulationer och trams., Men det är så jag känner mig idag.

Som en enda stor spekulation..  Jag går omkring hemma i mina byxbyxor och med håret i ett enda ruffs. Jag vet att jag borde ta tag i mig själv och gå på ica och köpa hundmat och att jag måste ta tag i tvätten. Men jag orkar inte ..Eller jag orkar men jag känner att jag inte hat motoriken till det riktigt.


Ett riktigt deeptalk är vad jag behöver. Någon som ställer upp?



Ne, nu överdriver jag. Glöm allt jag sa.


Nu ska jag hoppa in i duschen. Gå på ica. Fixa håret och laga en god middag till maken kommer hem. Maken?får man egentligen säga så?Det låter helt absurt...



Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards