Alla inlägg den 5 januari 2010

Av Mikaela Billström - 5 januari 2010 19:25




Tell it to me like you told it to them....









Avslutar detta inlägg med en gammal men underbar låt som väcker många minnen...













Av Mikaela Billström - 5 januari 2010 18:57

Jag sitter här och funderar på om jag ska börja video blogga, blev riktigt sugen på det när jag såg det här klippet. I sann Pissi anda -


Haha, Det skönaste klippet ever.




Just nu sitter jag och kollar på kläder på Nelly.se. Ska strax börja med middagen men väntar nog en stund till då Micke har lagt sig för att vila en stund. Vi har precis fixat med en massa intyg, arbetsgivar intyg mm som ska skickas in till a-kassan. Såg på deras sida att det tar ungefär 32 dagar för dem att handlägga ett ärende. Vilket kan betyda att jag inte får någon inomst i Januari, Jipppi!! Det är väldigt skönt att jag har börjat jobba igen så jag får in en normal lön istället för ett studielån som ligger på 7500 i månaden, det är ju ingenting . Fast vi har klarat oss jätte bra och vi har alltid haft en bra ekonomi, så jag ska väl inte klaga. Men det känns skönt att jag är klar med studierna och att jag också kan börja bidra med någonting. Fast det var ju bådas beslut att jag skulle utbilda mig och han har alltid stöttat och hjälpt mig i allt.  Dessutom kommer jag att tjäna bättra nu än innan, vilket är bra.




Nu vart det mycket dravel. Ska duscha Chanel nu tänkte jag, hon luktar lite illa faktiskt och det brukar hon aldrig göra. 


  

Av Mikaela Billström - 5 januari 2010 15:23

Yes, im alive!!


På torsdag fyller hjärtat 28 år. Jag vet inte vad jag ska köpa alls, funderade och vill helst ge honom en fjällräven jacka. Den svarta med gula snören men eftersom den kostar ca 6000kr så får jag nog fundera ut något annat. Tro Micke skulle bli arg och jag skulle köpa en sådan dyr jacka också, eller arg skulle han inte bli utan mer "inte ska du köpa en sådan dyr jacka till mig heller" 


Fick nytt ett sms utav Emelie som undrade om jag ville följa med henne och Carro imorgon och fika. Eftersom jag slutar kl tolv kan det ju vara en bra idé. Behöver komma ut och träffa folk också. det känns som att jag har varit lite insnöad dom senaste dagarna.

Sedan är det ju helt lovely att träffa mina gamla långskonkar från förr ..  


  

  



Ikväll ska jag se boms matchen. Tyckte verkligen att jr landslaget skulle ha fått spelat om guld då dem var det bästa laget när dom spelade emot USA igår natt. .Men men, det blir inte alltid som man vill.


Micke slutade klockan tre idag så han är på väg hem nu. Han har köpt med sig mat, jag skulle gissa på att det blir max eller nått annat glassigt ställe. 


Nu kommer Micke hem, Uppdaterar mer lite senare.






Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards