Alla inlägg den 13 april 2010

Av Mikaela Billström - 13 april 2010 17:02

Idag när jag skulle köpa tidningar åt mamma gick jag till jourbutiken på sjukhuset, i kassan står det århundrades surpuppa i kassan men jag säger iallafall "Hejhej" så glatt jag kan i hopp om att få gensvar. Jag är ganska naiv som person så när surpuppan ger mig en sur blick och slår in varorna säger jag plötsligt, utav att jag ens hinner fatta att det faktiskt är jag som säger det " Men skit i det då, Jävla idiot" Hon tittade på mig med samma ansiktsutryck som innan och med den blicken sa hon "Gå och dö, blondinjävel"


Jag fattar inte, jag vet att jag är naiv men jag fattar inte hur en del människor kan bete sig. Ibland blir jag förundrad på jobbet när jag hör vad vissa människor kastar ut sig. Dom förväntar sig att andra personer ska behandla dom med respekt men så fort dom känner för det kastar dom skit. Inte för att vara fördomsfull men det är nästan alltid 40-50åringarna och uppåt som snackar skit. Sedan klagar dom på dom yngre "typiskt ungdomen" Jag blir så jävla förbannad.. Ne, vi behöver mer killar inom vården. Många, många fler..


Ska strax åka in och hämta MIcke på jobbet. Känner mig lite deppig idag, beror nog dels på att det har varit mycket med mamma sedan så blev jag lite besviken på en sak som hände förut men det orkar jag inte ta upp just nu, kanske lite senare.


Mamma får i allafall komma hem idag men på Måndag ska hon till Umeå för operation.Jag tänkte vara ledig då och följa med henne, jag känner att hon ska inte behöva dit åka ensam.


Jag ska gå igenom mitt smyckeskrin sedan och checka av om alla mina Attling smycken är där. Det var en kvinna på jobbet som hade hittat ett Efva halsband utanför en vårdtagare och eftersom det är typ bara jag som har dom halsbanden i våran grupp så frågade hon mig. Jag sa att jag inte visste eftersom jag har så pass många är det svårt att veta, jag frågade henne om hur det såg ut och då sa hon "Har du tappat det så hade du märkt det. Jag förstår hur hon menar men det är så här också, har man kanske 15-20st halsband av samma designer så är det lite svårt att hålla reda på om man har tappat ett. . Men eftersom hon inte vill säga vilket det är så får jag gå igenom och kolla så att alla halsband är i skrinet..drygt med andra ord.


Ne, nu ska jag ta tag i lite städning och rensa tankarna lite med en bra ljudbok. Sedan styra saaben mot Freesks..


Ska även jobba på ett boende för utvecklingsstörda på Fredag, jag trivs bra där så jag tycker att det är roligt att gå till jobbet.. Vilket jag nästan aldrig har känt förut..


xoxo M


  

Av Mikaela Billström - 13 april 2010 15:18

Åkte in tidigt i morse till mamma på sjukhuset. Hon låg kvar på akutavdelningen men var rätt pigg ändå. Jag köpte en massa tidningar och så om hon skulle få infall att läsa lite, någon att äta fick jag dessvärre inte köpa då hon måste vara fastande. Jag stannade hos henne till två tiden sen kom pappa och byte av mig..


Jag är trött och slö. Ska försöka sova en stund innan jag ska tillbaka igen.


uppdaterar mer senare.

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19
20
21 22 23 24
25
26 27 28 29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards