Alla inlägg den 22 april 2010

Av Mikaela Billström - 22 april 2010 18:30


På klippet nedan ser ni hur jag och Sara rockar loss innan en helkväll på Avenyn år 2047..


Enjoy!


Av Mikaela Billström - 22 april 2010 15:30

 




Veckans hiss går till dom hundägare som har fattat att bara för att det har varit snö ute så försvinner inte hundbajset. När jag är ute och går får jag titta vart jag sätter fötterna för det ligger fan överallt..


Människor som inte tar reda efter sina husdjur är äckliga..



  









  


Har ni tittat på Sveriges värsta bilförare? Isåfall så har ni inte missat Erika och Josefine?!Blondinerna som säger Ö istället för O. Typ " Jag tycker inte Öm sånt fölk"..

Jag tål dom inte, jag går och brygger kaffe när dom kommer upp i tv rutan (och jag dricker inte ens kaffe)..Dom sliter i dom där söndeblekta hårförlängningarna så fort dom får chansen och smetar dom nå vit salva på läpparna som ser helt sjukt ut..


 



Måste även lägga in en diss på prinsessan pojkvän, Jonas. Så klart har den arroganta jäveln bedragit henne. Och med vem?Jo nån blond norska som inte ens kommer i närheten utav Madde.


Undra om det här kom som en blixt ifrån klar himmel eller om Madde visste om det?Jag tror på det sistnämnda. Hon kanske visste men såg i mellan fingrarna för hon orkade inte ta tag i det..Hon ville kanske slippa det här media stormarna som just nu har blommat upp. HUr som helst så hoppas jag att hon dumpar han..Hon kan få någon som behandlar henne bättre..


Jag säger som Katrin Zytomeriska "The wife always now"..


Av Mikaela Billström - 22 april 2010 14:43


Nu har det hänt, jag visste att denna dag skulle komma men inte att den skulle vara här så snabbt. MIn lilla puppy, mitt lilla barn har fått mens,,Eller som man säger i hundspråk, hon har börjat att löpa. Igår såg jag små, små blodfläckar på mitt täckte så jag började misstänka det redan då så jag hämtade en näsduk och torkade henne lite på murvan och se där, blodet var ett faktum. Just nu ligger hon och gör ren sig,,Mammas lill tjej.. Hon är ju bara åtta ånader än, jag vet att det kan börja då men jag tyckte hon kunde spara lite på sig tills hon var ett år iallafall,, Charls bryr sig inte så mycket, än. Men när han börjar göra det så får han åka bort ett tag. Det blir nog lugnast så, både för oss, Chanel och för han själv..


  




Just nu sitter jag och dricker Brämhults juice, det är det enda jag får i mig för matlusten är usel,, Jag känner mig inte så bra just nu så jag tänkte vara ledig idag och i morgon och jobba Lördag., Får egentligen inte in tillräckligt med timmar den här veckan då men jag får ta en extra dag nästa vecka istället..







Av en slump hittade jag den här nya musik videon som Bingo Rimer har gjort. EFter att jag hade tittat på den var jag tvungen att kolla så att min ytterdörr var låst och att det inte var någon som befann sig inne i min lägenhet, Det värsta är att jag är blodigt allvarlig just nu.. Jackie Ferm medverkar i den här videon och hon blir jagad av ett gäng brutala, storvuxna män men luva över huvudet och med yxor och dylikt, .


Kolla om ni är tuffa, annars så tycker jag att ni ska strunta i det..




Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19
20
21 22 23 24
25
26 27 28 29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards