Alla inlägg den 21 april 2010

Av Mikaela Billström - 21 april 2010 17:51

Fanjävlaskit, i dag gick miu miu väska sönder.  Jag var på jobbet och skulle precis gå in till en vårdtagare då jag märker att ena axelbandet på väskan hade släppt ifrån sitt fäste..


Finns det någon som fixar skinnväskor? Typ som en skomakare?Eller är det bara att slänga den?


Man tycker ju att den så pass dyr väska ska hålla. Hade jag köpt den i Sverige hade jag nog kunnat lämna tillbaka den men så är ju inte fallet..Jag kommer att gråta mg till sömns om den inte går att laga.. När jag berättade vad som hade hänt för MIcke så lovade han mig en ny om den inte gick att fixa, han ä'r gullig han   


 




Idag har jag som sagt jobbat, inte i min vanliga grupp utan jag skulle vara i Skottsund/kvissle 2 idag. När jag kommer inflåsandes i morse så kollar alla på mig som om dom har sett ett spöke. Någon utbrister "Men, du ska inte vara här?!!" Alltid lika roligt att höra när man inte har blivet inbokad.. Det här är inte första gången det har blivet fullbokat utan det händer då och då. Hur som helst så fixade dom det så det blev bra till slut men det är inte roligt när det blir så..


Sara har varit här på eftermiddagen. Jag har varit slö idag och inte gått någonting men jag får kompencera det imorgon och gå en mil eller någonting..Det är så himla skönt nu när man har tagit tag lite i träningen igen, på Fredag börjar vi träna fotboll igen. Vi ska ha lagfest på Fredag kväll men vi får se om jag kan vara med och om jag är ledig..


             



Nu ska jag börja med maten innan Micke kommer hem ifrån jobbet..



Av Mikaela Billström - 21 april 2010 01:22


Jag är faktiskt lite stolt över mig själv, jag har gått 7 km per dag i en vecka snart. Idag följde Sara med och vi gick till café Juniskär. Är mycket trevligare att gå med någon istället för att gå ensam, fast har man hörlurarna med sig så går det ju bra det med. ,


I kväll var vi och åt en underbar god middag hemma hos Mickes mamma och pappa. Han hade gjort lax och jag åt på tok för mycket.


Imorgon ska jag sova så det är nog dax för mig att sova nu. Ska kliva upp om fem timmar..


Vi hörs imorgon. 



xo M

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19
20
21 22 23 24
25
26 27 28 29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards