Alla inlägg den 26 april 2010

Av Mikaela Billström - 26 april 2010 18:14


Varför läser man för det mesta bloggar som man egentligen hatar?Jag har en sådan hat kärlek till en del bloggar och jag näst intill hatar personen som driver den men ändå så följer jag dom som en desperat fjortonåring.Nu vet typ Kissie, gay Amir, paow och gänget. vad är det för intressant att veta vad som händer i deras liv? Jag kan faktiskt inte begripa hur dom kan ha så jävla många läsare varje dag när bloggarna egentligen är helt meningslösa, uttjatade och för det mesta helt dyslektiska..



  


Jag tål inte killen, Har provocerar mig så jag kan bli helt galen, Fast det är väl hans nisch, han vinner garanterat en jävla massa läsare på det men vill man vara känd på vilken bekosnad som helst?


bezie.blogg.se








Någon av er som följer min blogg kanske hatar mig också?Kanske någon gammal pojkvän eller någon gammal "vän" som jag har gjort slut med?Vad vet jag,.


Bloggvärlden är en sjuk värld.. För det mesta   






Av Mikaela Billström - 26 april 2010 17:49


Den här helgen har jag varit helt känslomässigt störd, egoistisk och kall..Känns lite bättre nu vilket är skönt men det är inte riktigt bra ändå..


Idag har jag varit till veterinären men Chanel. Hon har ju börjar att löpa och hennes murva har blivet lika stort som ett kinderägg. Men dom sa att det inte var någon fara och att det lätt kan bli så. Köpte iallafall ett skydd som hon ska ha nu när hon löpar så det inte kommer blod överallt. 


Jag och Sara har även gått ut på Essvik idag. Det är så himla fint väder ute så det var skönt att röra på sig. Är faktiskt ganska stolt över mig själv som har gått minst sex km per dag..


Den 5 Maj har vi våran första match som vi spelar mot serievinnarna föra säsongen. Vi åker förmodligen på stryk men vi får göra vårt bästa.


Nu ska jag börja med maten innan Älsklingen kommer hem.


uppdaterar mer senare.


Xo M





Omnia vincint amore



Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19
20
21 22 23 24
25
26 27 28 29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards