Alla inlägg under augusti 2010

Av Mikaela Billström - 23 augusti 2010 23:39


Jag har hakat på trenden med att använda ett kakfat med våningar som man kan använda till att ha sina smycken på. Mycket snyggare, lättare och framför allt praktiskt. Jag kan ha alla smycken framme och dessutom blir det en snygg prydnad.


Nu letar jag bara efter det perfekta kakfatet. Ska kolla lite med Farmor, mamma, svärföräldrar och dyligt om dom har nått gammalt fat till överst. Vet ni om det går att köpa såna fat nu eller är dom för omodern så ingen säljer dom längre?



  



Mina Efva Attling smycken ska få flytta ut ur det gamla, mörka skrinet.. 

Av Mikaela Billström - 23 augusti 2010 21:29


Kom precis hem efter en bortamatch i Bergeforsen. Matchen var väldigt jämn till en början sedan gjorde vi ett noll och hade en rätt så bra kontroll över matchen..Jag höll min nolla såklart ;).. Är himla skönt att vi håller i våra vinster. har inte förlorat en match på hela säsongen så guldet är väldigt nära nu.


Dessvärre jobbar jag ju kväll på Onsdag när vi ska spela match men tänkte kolla om jag kunde byta med en kille på jobbet så jag kan spela..Den som lever får se..


Nu måste jag duscha, jag luktar svett och sura fotbollsstrumpor..I dont like..


Det blir mys i soffan men nyponsoppa och Paradise hotel Danmark sedan..


Xo M

Av Mikaela Billström - 20 augusti 2010 22:05

Hejhej!


Skulle åka upp till mormor idag för att hälsa på henne och fixa hennes hår men fick då reda på att hon har åkt in på akuten   .. Är tydligen bättre nu, ska dit på Söndag och hälsa på henne..


Har precis sett filmen The crazies, en riktigt bra skräckis för er som gillar det. Verkligen sevärd..


  





Ska titta på mr and Mrs Smith nu, har faktiskt inte sett den än men ska passa på nu. Sen blir det sängen för det väntas jobb hela helgen.Har ett kortpass på Söndag så så illa är det inte men jag känner mig lite trött. Johanna, en tjej som jag satt hår på för npn vecka sedan gifter sig imorgon och hon ska få låna min tiera.. Om jag kunde ha vart ledig så skulle jag hjälpa henne med att fixa hår och smink innan vigseln men jag kan inte ta ledigt..


Bjuder på lite bilder ifrån Gif matchen igår..



 

Pausevila..




Gifs målis ;)



   


Jag och moder



 


Mamma



 


Annie och Fredde - som alltid är så himla glada när dom får vara med på kort... not.



  


Pappa och Micke..




Av Mikaela Billström - 20 augusti 2010 01:45


Klicka på den här länken och läs om manifestationen  Mot våldet.


Dom ska medverka är blandannat Jill Johnsson , Mange myth, Timrå församling, FEBE gruppen mm.


"Syftet är att få tillfälle att visa att vi bryr oss och att vi reagerar.


Sånt här händer varje dag!
Nathalie Rönnqvist är bara en av många som blev drabbad utav våldet"

Gif

Av Mikaela Billström - 19 augusti 2010 16:58

Hej mina fina!


Idag har jag jobbat och det har gått fint. Sträckte ryggen när jag skulle hjälpa en vårdtagare men med iprem har värken gått över lite.. Hoppas att det är bättre imorgon..


Ikväll ska mamma och pappa bjuda oss på Gif matchen. . Vi ska äta i stan innan så vi får strax åka så att vi hinner..



  


Imorgon är jag ledig och jag ska nog upp till mormor igen. Eftersom inte vi får henne till någon frissa så ska jag klippa henne själv. Jag tycker att hon ska vara fin och välvårdad även fast hon är så pass dålig. Tänkte passa på att träffa Linen också men hon skulle jobba :(..


Sara var nyss här också, har inte träffat henne på länge. Vi satt och snackade lite innan hon var tvungen att åka hem. Hon fick låna lite kurslitteratur utav mig också, det är ju bra så slipper hon köpa böckerna eftersom dom är så himla dyra..




Vi hörs lite senare..


Puss M


Av Mikaela Billström - 19 augusti 2010 00:14



Av Mikaela Billström - 18 augusti 2010 23:57


Det enda jag har gjort idag är att umgås med mormor. Jag, Annie, Mamma och Micke åkte till henne idag för att hälsa på.Mamma ringde på förmiddagen och sa att det var bra om vi åkte dit nu pga av att hon har varit så dålig. .När jag kom in i hennes rum på Tingsta så fick jag näst intill en chock.. Det är så psykiskt jobbigt att se en människa som är så nära brytas ner mentalt på det sättet. Hon sa inte en enda sammanhängande mening utan det vara bara ord utan någon som helst innebörd..


Ni som har ringt mig idag får ursäkta, jag har inte haft med mig mobilen och sedan när jag kom hem så hade jag ingen ork. Jag hör av mig till er imorgon istället, i promise..


Nu ligger jag i min renbäddade säng och tittar på Herbie - fulltankad. Ni vet den där versionen som Lindsey Lohan är med i.. Man blir på lite bättre humör och tänker på något annat för en stund..





  


Av Mikaela Billström - 17 augusti 2010 23:50


När jag fick min tumör i bröstet slutade  jag helt med att sola. Dels var jag rädd att ärret skulle bli mer synligt och dven dels så får man en rejäl tankeställare. Jag fick mer respekt för solen- och även då solarium som jag var en riktig sucker på.


Nu, två år senare så solar jag endast när jag är utomlands. Men jag hatar verkligen att vara blek och det klär verkligen inte en blondin.. Jag använder ofta brun utan sol och oftast är det servetter jag använder som jag köper på Kicks. Men det senaste tiden så har jag blivet lite gulaktig och det är så himla fult så jag måste hitta nån ny brun utan sol som jag kan använda.


Har ni något tips?Kollade runt lite och hittade dessa produkter som jag tänkte prova -säg gärna till om ni har någon erfarenhet utav produkterna.





            



Tror jag ska köpa Dior bronze shimmering glow eller Decléor aroma sun. Någon som vet vart man kan hitta dessa produkter..Kicks kanske?

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards