Alla inlägg under augusti 2010

Av Mikaela Billström - 17 augusti 2010 22:03


Ett boktips till er från mig. "En nästan vanlig man" är en helt fantastisk bok och jag som många andra kan inte släppa taget om den när man väl har börjat lyssna. Själv har jag den på ljudbok och jag köpte den när jag skulle ner till Stockholm. Jag ville inte kliva ur bilen när jag väl var framme för jag vart helt förälskad..




  





"När miljon kontot, sex och kokain inte längre är nog"


Christopher Silfverbielke är stjärnmäklare i Stureplans finansvärld. Beundrad och avundad, men helt känslokall och hänsynslös under den charmfulla ytan. Van att få vad han vill. Och vem han vill. Men miljonerna och framgångarna är inte nog. Han kräver mer, mycket mer. Något nytt, som kan ge honom spänning i livet.

Hans Ecker är Christophers bäste - och kanske ende - vän. På väg att motvilligt dras in i ett seriöst förhållande med Veronica, men inte beredd att släppa det ljuva livet med champagne, brudar och kokain.

Johannes Kruut är rikemanssonen som på nåder får vara med i gänget, ivrig att platsa och bra att ha till hands när krognotorna blir för höga.

När miljonkonton, champagne, sex och kokain inte längre är nog, går de tre männen över gränsen i sin jakt på spänning och njutning. Med Silfverbielke som manipulerande hjärna ger de sig in i en kriminalitet som trappas upp alltmer och resulterar i mord. Katt-och-råtta-leken mellan kommissarie Jacob Colt och trion blir kicken som Silfverbielke letat efter, beviset på hans överlägsenhet."





Läs den, ni kommer verkligen inte bli besviken..

Av Mikaela Billström - 17 augusti 2010 21:40


Tjejerna vann matchen med 5-0 igår och dom spelade väldigt bra.. Jag och Micke åkte ut till Bergeforsen IP för att titta på matchen. Jag var ju inte med eftersom jag går på pencilin men nästa match så är jag med igen och jag längtar redan. 


Idag har jag jobbat och det har gått fint. Imorgon är jag ledig och jag ska bara ta det lugnt och vila upp mig.  Jag har dubbelpass på Torsdag vilket innebär att jag ska jobba 07-22 men några timmar ledigt på eftermiddagen. Jag hatar verkligen dom passen men vad ska man göra..



Xo 




  

Av Mikaela Billström - 16 augusti 2010 16:49


Hej mina fina!


Igår fick jag min alla första fisk, lyckan var fullständig.. Tills jag såg att fiskstackarn hade ätit upp hela krocken så vi var tvungen att döda den.. :( Jag och Micke var även ut en tur med Pappas båt, jag skulle envisas med att ro istället för att sätta på motorn så idag är mina händer helt sarjade :)


Snart är det match dax , jag ska ju inte vara med eftersom jag går på pencilin.. Men vi ska dit och titta iallafall och heja på tjejerna..


Lite bilder från igår..




Hasse och Chanel fiskar ifrån bryggan




   


Kastar med spö - för första gången ;)



 

Massa vatten



 


Chanel blir impad över pappas storfångst 



 

Jag i båten..



 


Me and Mike





Västanå


 



Åh, storfiskarn..  

Av Mikaela Billström - 15 augusti 2010 13:02


Chanel tror föresten att hon har fått en valp.. Hon går nämligen omkring med den här lilla krabaten hela tiden.. Och om någon annan tar den så snear hon ur fullkomligt..  



  

Av Mikaela Billström - 15 augusti 2010 12:53


Det är härligt väder ute, fast det blåser lite men det är rätt skönt. Igår var det sjukt kvavt ute så det är skönt med lite ventilation . idag mår jag mycket bättre , känner av inflammationen men det är så pass lite nu så det är helt okej. Ska ju börja jobba imorgon igen och det ska bli skönt..Man får int en fungerande vardag när man bara går hemma i mjukisar och kollar på dokusåpor.. 


Micke köpte en glasslåda från GB till mig igår, det är 20 stycken olika glassar så som Gb sandwich, 88:an, nogger, piggelin och päronsplitt. Jag äter glass som om jag vore obstinat.. Inte alls bra..


Ikväll är det träning men jag måste nog stå över pga av medicineringen. Jag funderar på att stå imorgon ändå på matchen även fast jag egentligen inte borde men jag vet inte om jag kan låta bli :).. Får se vad brudarna säger..


Nu ska jag hoppa in i duschen för jag ska nämligen till Birsta och träffa Carroo-boo.. Jag fick en present utav Micke som jag måste byta på Kicks..


Smell u later..


  




Av Mikaela Billström - 14 augusti 2010 19:00


Jag har alltid haft ett bra värmeskydd för håret som jag alltid brukar köpa hos frissan men nu fick jag ett tips om en sjukt bra värmskydd som jag bestämde mig för att testa..


Got2b Protectant spray finns att köpa på Åhlens och kostar under hundringen. Skyddat har en fräsch doft och det är lätt att applicera.


Ett riktigt kapp med andra ord   




  

Av Mikaela Billström - 13 augusti 2010 12:21


Dom senaste dagarna när soffan har varit mitt tempel så har jag följt Paradise hotel som en slav.Tv6 har ju lagt upp nästan 50 avsnitt så på två dagar plöjde jag igenom över 40 avsnitt, efter ett tag börjar jag bryta lite på danska..Snacka om miljöskadad..


Nu på förmiddagen gjorde jag i

ordning lite "frukost" och skulle sätta mig tillrätta i soffan men dundäcket och allt - och vad händer?Avsnitt 47 funkar inte..Hallo, mitt liv som jag har byggt upp dom senaste dagarna har helt raseras..


  


Shiit, vad jag är patetisk.. Jag sitter och fånler varje gång jag ser denna kille, jag hoppas verkligen att han vinner hela Paradise hotel..



Haha, jag måste verkligen ut och träffa folk..

Av Mikaela Billström - 12 augusti 2010 20:44

Hej mina fina!


Det gick bra idag på sjukhuset. Den värsta undersöknigen jag har gjort i hela mitt liv men ändå. Jag trodde i min naiva hjärna att på Kvinnokliniken jobbar det ju mest kvinnor och såklart kommer det vara en kvinna som undersöker mig. Men inte.. Det var en utländsk man i 40 års åldern.. Inget illa menat med att han var utländsk men vi förstod varandra inte riktigt när vi prata med varandra och i den utlämnade situationen som man befinner sig i unde en gyn undersökning så vill man bli förstod.. Ni tjejer vet nog vad jag pratar om..

Men det gick iallafall bra, allt såg lite bättre ut och han trodde det var på väg åt rätt håll men det var för tidigt att säga. Jag ska återkomma efter en vecka igen.. 


Men inga dåliga nyheter är ju som bekant bra nyheter ;)


Jag är i allafall sjukskriven tills på Måndag.. Det ska bli skönt att börja jobba igen och komma in min vanliga vardag.


Min björn axen plattång har gått sönder märke jag i slutet av föra veckan så idag fick jag en ny i present utav Micke idag. Jag fick en i märke Gama som jag vet ska vara väldigt bra så jag ska testa den när jag känner mig piggare. Det är väl den tången som dom flesta frisörerna använder sig av har jag hört så jag hoppas att den är bra..


  


Fick även ett paket med posten idag men lite kläder som jag har beställt.  Ett svart vanligt bas linne, ett par svarta leggings, en skjorta och ett par mjukisbyxor..



    


Rutig skjorta 199kr Hm ;)




Mjukisbyxor 249kr Gina tricot




Nu ska jag försöka få i mig lite mat.. 



Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards