Alla inlägg den 24 september 2010

Av Mikaela Billström - 24 september 2010 16:36

Hejhej!


Var ett tag sedan jag skrev nu. Har inte hänt så mycket faktiskt, har jobbat och varit hemma bara.Har varit mycke papper att gå igenom och det kan verkligen trötta ut en.

Har haft värk i magen så har inte haft lust att varken blogga eller hitta på något. Igår kväll var jag faktiskt och såg Timrå - Luleå. Timrå vann på straffar. 


Idag har jag pappa och mamma varit i Birsta och shopat. Hittade en tröja och lite annat inne på Ikea. 


Jag ska lägga mig och vila en stund nu innan jag ska på ica.


Uppdaterar mer senare.


Xo M






Ja, en person som inte vågar stå för sina åsikter förtjänar egentligen inte ens ett svar men jag ska fatta mig kort. I mitt tidigare inlägg skrev jag tydligt att jag inte är för Sverigedemokreterna, MEN att jag tyckte dom hade nån enstaka poäng, precis som alla andra partier. Det jag ville få fram i inlägget var att alla har sitt sätt att se på det hela, man lägger sin röst på vilket parti man vill sedan  har ingen annan ett skit med det att göra. Förutom du då min kära vän som verkar ha en himla insikt i mitt liv och min påverkan vilka jag ska/har röstat på.Att du bara orkar lägga ner tid på en sådan urdum kommentar.. Och föresten, ge mig en anledning varför jag är en smart tjej (ironiskt menat) som röstade på moderaterna?Det gynnade mig mest pga av att jag är egen företagare. 


Nästa gång, lämna ut dit namn istället. Lättare för mig att veta vem du är då så jag slipper kolla det genom ditt ip nr. Jävla pajas..

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21
22
23
24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards