Alla inlägg den 25 september 2010

Av Mikaela Billström - 25 september 2010 20:18



 Filmtips



Mannen under trappan är en suggestiv och spännande berättelse som utspelar sig i gränslandet mellan verklighet och mardröm. Allt har gått Fredrik väl i händerna. Han har en framstående tjänstemannaposition inom kommunen. Han är till sin häpnad gift med Paula som han beundrar gränslöst - hon är en framgångsrik konstnär. De har två fina barn och nu har de flyttat in i ett hus som överträffar alla deras drömmar. Ett rymligt och nyrenoverat gammalt hus med glasveranda och utsikt över åkrar och skog. De är en ovanligt lyckad familj. Men när Fredrik en sömnlös natt kommer ner i hallen står någon där. En vuxen man, hårig, mörk och smutsig. Han säger sig heta Kwådd och bo i utrymmet under trappan som går upp till övervåningen. Fredrik försöker bli av med mannen under trappan, men gång på gång framhärdar han: jag bor här. Vad är det som pågår i det stilfullt inredda huset? Vad är det som händer med Fredrik? Och varför börjar hans familj vända sig emot honom? 



  





En spännande och mysig film att se i höstmörkret. 

Av Mikaela Billström - 25 september 2010 18:36

Hejhej!!


Kom precis hem efter en lång skogspromenad men hundarna och Micke. Knäppte lite mysiga kort som jag tänkte lägga upp lite senare. Kenny ska ha fest ikväll så ska förbi där en sväng senare, ska upp tidigt imorgon så det blir nog lugnt.


Ska beställa biljetter till Idol ikväll också. Lika bra att man är i tid innan slutsålt köper upp alla biljetter och säljer dom för dubbla pengarna senare.


Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta angående SD. Alltså, jag vet inte hur tydlig jag kan vara när jag skriver att JAG INTE ÄR FÖR SD.. Fattar inte hur man ens orkar argumentera när man inte ens vet vad man argumenterar om. Återigen, alla partier har något som är positivt och det är därför folket röstar på dom. SD kanske inte har många punkter som är positiv enligt mig men någon poäng har dom. Precis som sossarna, centern et.c Och om ni stör er på att jag tycker det är löjligt att man säger upp bekantskapen med sina vänner pga av vilka partier som dom röstar på så fine, tyck det. 

Det är ju som sagt min blogg och mina åsikter och det är välfritt att läsa. Jag orkar inte med era negativa kommentarer så om det är nått var vänlig att ring eller mejla mig istället för jag vill inte att min blogg blir en rörig debatt.


Fick en kommentar utav Caroline som jag väljer att publicera..


"vilken fåntratt, skriver en annonym kommentar om att folk hymlar om sina åsikter och argumenterar mot en politik som personen i fråga inte har någon aning om. sorgligt att folk har ett outvecklat vokabulär. kvällsläsning,

http://www.aftonbladet.se/debatt/article7834728.ab

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21
22
23
24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards