Alla inlägg under januari 2011

Av Mikaela Billström - 19 januari 2011 05:30


Gud, min kropp bara skriker efter en sak just nu. jag måste köpa en ny skoter..

Dom här 3-4 åren som har gått sedan jag slutade att köra så har jag inte tänkt på det men nu när jag har varit ute igen så får jag suget tillbaka. Det är verkligen underbart.


Undra om jag ska ta och flörta med pappa och låna hans nya pärla i helgen?!


Just nu sitter jag på jobbet och räknar ner. Snart får jag gå hem och det ska bli så himla skönt att få lägga sig..


Xo



  

Av Mikaela Billström - 18 januari 2011 17:54



Kolla in denna sanslösa vackra klocka ifrån Burberry. Berlockerna gör klockan så himla snygg. Den skulle inte sitta helt fel..



  



DKNY har börjar gjort lite mer smycken den senaste tiden. Jag har fastnat för deras ringar. Jag tycker om stora ringar för dom får handen att se mindre ut ;)


Dessutom är priset på DKNY produkter inte så farligt dyrt.. 


      

Av Mikaela Billström - 18 januari 2011 14:52


Sitter just nu och försöker hitta nått Scooby doo avsnitt som Hanna barbera har gjort men det är ju praktiskt taget omöjligt. Vad är problemet? Hittar bara en massa nya avsnitt eller den där skiten när det är riktigt skådespelare.


Dom har vanärat Scooby doo :(




  


Så här ska det se ut.. 




Ska titta på Pochahontas nu och bara ta det lugnt innan jag ska iväg och jobba i kväll. Ber till gudarna att denna natt blir lugn för jag är sjukt trött redan nu. :)




Av Mikaela Billström - 17 januari 2011 16:08


Det är bland det värsta jag vet, att ringa sig sjuk på morgonen. Även fast det inte händer ofta så hatar jag det, jag går omkring med dåligt samvete hela dagen och inbillar mig en massa saker. Jag brukar gå och jobba även fast jag är sjuk bara för att slippa samtalet som jag gruvar mig så mycket för.. 


Jag ska ju jobba natt imorgon också så då hoppas jag att jag är back on track. Jag sov till 13:30 idag då Sara kom och plingade på dörren. Hon har precis sprungit iväg på Alforno för att köpa mat till mig så att jag får i mig någonting. Hon är snäll hon, ställer alltid upp..


Har inte så mycket mer att berätta för er nu så vi hörs lite senare..



Jag kan inte låta bli att skratta när jag ser detta klipp. Haha, Kolla själv så förstår ni vad jag menar..


Av Mikaela Billström - 16 januari 2011 21:18


En utav killarna som var med körde in i en gran och hans ben var riktigt illa däran. Innan vi fick honom ifrån platsen och innan abulansen kunde möta upp oss var klockan alldeles för mycket. Hann titta på skoter sm i tio minuter innan det var dax för att åka hem igen.


Men det är huvudsaken att inte killen blev svårt skadad, han hade nog änglavakt.


Mår inge vidare så ska lägga mig i soffan och titta på " I rymden finns inga känslor"



Lite bilder från turen till Hassela





   






   





   



        

Die

Av Mikaela Billström - 15 januari 2011 01:12


Micke steker ägg i köket och jag väntar på att få sätta på en skräckis som heter "die". Jag var nyss ut med hundarna och det var minst sagt svinkallt ute. Hoppas det är lite mildare  imorgon för det kommer att bli jobbigt annars..



Skulle hjälpa en kompis med kursen "Etik och livsfrågor" ikväll men vi fick ändra det till en annan dag. Jag är så glad att jag är färdig med allt sånt, det var 13 månader sedan jag vart klar. Shit, vad tiden rinner iväg   Nu ska jag läsa upp matten på sidan av jobbet och sedan söka in på mittuniversitetet. Kan bli tufft att plugga när man jobbar men det kommer nog gå. Jag har ju mycket hjälp hemifrån. 


Om jag läser till ssk  så blir man ju Usk efter två år så det känns lite bortkastad att man redan har läst det men vad ska man göra..  


Nu ska jag titta på filmen sedan blir det sängen. Ska ju upp tidigt imorgon..


sleep tight.


Av Mikaela Billström - 14 januari 2011 22:11

 Hejhej!


Sitter just nu hemma och myser i soffan med en massa godis och tittar på Let´s dance. Min stora favorit är såklart Anders Bagge, jag gillar honom. Varför vet jag inte men han är en stor charmknutte helt enkelt.


  



Däremot så tål jag inte Anderas Weise, jag kan inte för allt i världen förstå hur vi kvinnor kan finns honom attraktivt. Han utseende är det väl inget direkt fel på men hans sätt, jag tål det inte..Och jag har väldigt svårt att få in att han bara är 25 år..Skulle jag gissa skulle jag ha gissa på bra mycket mer..



  



Jag har även laddat ner andra avsnittet utav Jersey shore 3. Jag har längtat efter det hela veckan nu. Det ska bli så himla underbart att vara ledig i helgen för jag känner mig super sliten efter alla nätter som jag har jobbat denna vecka.


Imorgon ska jag åka skoter till Hassela för att titta på skoter SM (Tror det var SM). Ska bli kul, jag som förut åkte skoter hela vintrarna har tappat det lite nu den senaste tiden. Jag äger ju ingen skoter just nu så jag ska få åka med Brorsan men det funkar väl det med..

Jag var hem till mamma och pappa och hämta istabbarna i fall vi skulle lyckas åka genom isen, man vet aldrig :)



Hoppas att ni får en underbar helg. Ska ta med mig kameran imorgon så ska ni få se lite bilder sedan. Vi bli ca 50 stycken som åker ifrån Njurunda så det blir nog en jävla karavan.


Xo


Av Mikaela Billström - 14 januari 2011 02:04


Läste precis i St att en person ifrån hemtjänsten Njurunda är anmäld för stöld hemma hos en patient..Jag vet inte vilken det är än och jag tror jag inte vill veta heller. Jag får ont i magen utav detta..


:(


Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12
13
14 15 16
17 18 19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards