Alla inlägg under januari 2011

Ann

Av Mikaela Billström - 14 januari 2011 01:39


Jag är näst intill besatt utav Top model. Varje dag klockan 1500 slår jag på tvn näst intill automatiskt bara för att få se gamla repriser utav programet och innan jag drog till jobbet ikväll så tankade jag ner den nya säsongen som går på tvn nu så jag kunde se alla avsnitten samtidigt bara för att jag inte orkade vänta till Måndag för att se nästa.

Om ni har sett denna säsong så vet ni vem Ann är?En jätte fin tjej som tydligen har varit väldigt mobbad som barn. Hon mobbades för hennes längd och för att hon var så smal..


Men nu när hon kom till Top models castingen är det precis det som hon hyllas för.

Kul för henne, absolut men ja.. Tjejen är 1.90cm och väger 46kg, det är ju helt sjukt.

Med risk för att låta som en moralkäring nu men - Vad sänder det ut för signaler, dom andra tjejerna som var med i årets topmodel såg ut som plus size modeller bredvin Ann..


 



Ni kan säkert räkna ut vem som vann?Jo, precis.. Ann..

  

Av Mikaela Billström - 12 januari 2011 18:47

  


Nu ska jag inviga min nya louis vuitton nyckelring. Vissa bruka ju ha dom som väsksmycke men denna passar inte till min väska så den får sitta på min bilnyckel..


Det kommer att bli fabolous ..




Av Mikaela Billström - 12 januari 2011 15:45


Dom flesta vet att jag gillar udda djur. Som tex min chihuahua, hon har kromosom fel och beter sig mer som en lemu än en hund. Hon går på sina bakben, skelar och hennes svans är av på två ställen men det spela ju ingen roll - Det är ju därför man älskar henne så mycket..


Nu har jag hittat denna underbara lilla pungråtta som påminner väldigt mycket om min lilla Chanel. Undra om dom går att köpa i Sverige?Och undra om jag får köpa en för Micke?


Det blir operation övertalning i kväll ..   




  


Av Mikaela Billström - 12 januari 2011 13:12


När jag slog upp mina blå i morse så var det enda jag tänkte på den här låten. Skumt att det kan bli så.. Det måste ju ha varit något undermedvetet.


Nu har jag spelat den hela morgonen, Yes, det är fortfarande morgon för mig nu när jag ska iväg och jobba natt ikväll. (jag älskar att jag nu mera har en anledning att sova länge på morgonen)







Jag hatar att jag älskar dig, och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig..







Av Mikaela Billström - 11 januari 2011 21:13


Hej..


Idag har jag och Andrea varit på Freesk´s och köpt tapeter till hennes nya lägenhet. Tror att det är en rejäl tabbe att åka till freesks för att handla tapeter då dom har ca 40 tusen olika, det är som att hitta en nål i en höstack. Det finns så himla mycket snyggt så jag har börjar fundera på att tapetsera om i vardagsrummet även fast det näst intill är nytapetserat där.. Vill ha något ljust och fräsch istället för den mörka fondvägg som är där nu..


I morgon ska jag jobba natt igen. Det funkade bra i Söndags när jag jobbade min första natt ever men jag är nog inte en person som passar med att jobba natt. Kanske känner annorlunda när jag kommer in i det men just nu känns det som.


Jag har pratat med Andrea idag om att vi ska börja läsa på högskolan. Jag tror att jag ska söka och sedan se om jag kommer in och då får jag bestämma om jag ska köra eller inte. Jag vet iallafall att jag inte kommer att ta något studielån denna gång utan att jag ska försöka arbeta ändå..Det kan bli tufft men det kan gå om man ger sig fan på det..


Såg första avsnittet utav Jersey Shore 3 ikväll och jag är helt förälskad. Jag letar desperat efter avsnitt 2 men det har tydligen inte kommit ut än. Är det någon utav er som har sett avsnitt 2?Hör gärna av er vart man hittar det i såfall..




Jag skulle inte vilja bråka med Jenny.. Hon är helt galen ...DRAMA!!



Av Mikaela Billström - 10 januari 2011 04:28


Sitter just nu på jobbet. Går av om 2,5 timmar och är grymt trött. Mina ögon är grusade och jag känner mig sjukt trött. Det har hänt så mycket dom senaste dagarna så min hjärna har blivet kortsluten känns det som. Farmor befinner sig på annan ort nu då idioten återvände även efter våran polisanmälan.,


Idag har jag inte gjort så mycket, sovit hela förmiddagen sedan åkte jag och Micke ut till media market för jag skulle köpa ett skydd och fixa ett abonnemang till en iphone som jag köpte i Fredags.


Ne, ska gå på rond nu så jag piggnar på mig..


/M


en sak till bara - Ni behöver inte göra er besväret att kommentera om ni ändå inte signerar det...




   



Av Mikaela Billström - 6 januari 2011 23:52


Frustrerad och less..


Polisen kan inte göra någonting. Såklart. Det måste ha hänt något först. DET MÅSTE HA HÄNT NÅGOT FÖRST?

Dom har ju karln i sina register och kan se svart på vitt att han tidigare är straffad men näe, det går inte att göra någonting..


Dom tvingar oss praktiskt taget att ta lagen i egna händer. .


Polisen var ju inte den trevligaste heller. En charmkurs vore kanske att tänka på?



Jag är orolig..

Av Mikaela Billström - 6 januari 2011 21:08



Vet inte riktigt vart jag ska börja men det är så här ..


Min farmor rinde hem till min pappa för några dagar sedan och berättade om en man som hade sovit över på hennes soffa några dagar. Denna man skulle ha lagat hennes trasiga ben och fixat hennes badkar (Bara det att farmor inte ens har något badkar). Pappa trodde såklart att det var farmors demens som talade (hon är glömsk och en aning förvirrad så man kan nog klassa det som ett första steg in i demensen). Pappa sa till henne att hon bara inbillade sig och då blev hon förbannad och la på luren. 


Dagen efter så pratade han med henne igen och hon pratade fortfarande om denna man som bodde där, pappa sa samma sak som dagen före att det bara var inbillning. Då frågade pappa 


-Ja, vad heter denna man då?

-Öhm ja vad vare, Pedro tror jag..


Då hör pappa en mansröst i bakgrunden


- Ne, jag heter  ********


Det är alltså en man hemma hos min farmor. Med lite efterforskningar så har vi fått reda på att denna man är i 50 åråldern, alkis, dömd för hustrumisshandel och hemlös. Pappa och hans syster försöker prata farmor till rätta och berättar vilken människa hon hon har att göra med men då blir hon förbannad och ber alla dra åt helevet och att hon skulle ringa polisen om vi kom dit.

Denna man ger även farmor lappar när hon talar i telefonen så hon ska veta vad hon ska säga, alltså han måste ju manipulera henne.. MIn farmor har alltid haft något emot karlar och innan hon skulle bjuda in en karl som är yngre än hennes egen son då har helvetet frysit till is. 


Denna man hade innan han kom till farmor sovit över hos hennes 90 åriga granne (bara det talar ju också för sig själv).. Detta är ju inte normalt. Jag är rädd för att han ska göra farmor illa eller ta hennes värdesaker för vilken normal människa skulle stanna kvar hos en gammal dam när personen i frågan vet hur hennes barn har reagerat?Vi sa att vi skulle ringa dit polisen men ändå stannar fanskapet kvar. Vi har pratat med polisen men dom tycker att vi ska avvakta så vi får väl göra det, iallafall tills imorgon..


Vi kan tydligen inte göra något då farmor inte är omyndighetsförklarad.. Vi får alltså inte enligt lagen gå in och kasta ut honom, men det kommer ju att bli precis vad vi kommer att göra om han inte är borta i morgon..




Jag vet att farmor ALDRIG skulle bete sig så här vid sina sinnesfulla bruk..




Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12
13
14 15 16
17 18 19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards