Alla inlägg under december 2009

Av Mikaela Billström - 15 december 2009 21:46

Tjingeling!


Min mobil har strula hela dagen, har inte kunnat ta emot eller ringa några samtal.

Men nu verkar det funka igen, konstigt som fan.


Idag åt jag lunch inne i stan med Älsklingen sedan möte jag upp Annie och Mamma inne på stan. Vi skulle handla julklappar men det slutade med att både jag och Annie shopade åt oss själva. Så typiskt. Mamma trodde att hon kunde gömma sig för oss då hon skulle köpa en parfym till Annie i julklapp men hon blev avslöjad, Bigtime.


Jag hittade iallafall en skit läcker spets korsett BH och ett par hipster till.Jag älskar verkligen underkläder, jag köper hellre underkläder än smycken.

Köpte även en plånbok, vilket jag är i stort behov utav då alla mina kort och pengar ligger löst i väskan. Hade en skit snygg LV plånbok förut men den är helt borta. Kollade på en julklapp till Micke idag och jag vet vad jag ska köpa tror jag.. Kan inte avslöja här vad det är pga av att han läser nog detta.



Igår var jag in på Birsta city och hälsade på Majsan inne på Dressman. Hon hjälpte mig med att köpa en present till min pappa som fyller år i morgon. Vart kanon bra..


Har en hel hög som vill ha hjälp med håret så jag ska nog börja ta tag i det imorgon.



Av Mikaela Billström - 14 december 2009 08:54


Alltså skoja ni eller?


Fine, Den rätte för Rosing, Bonde söker fru, ensam mamma söker och dom serierna behöver det inte ligga ett geni bakom men det är ändå små charmigt att se.

Men nu när jag kom hem ifrån stan då jag har skjusat in Micke och janne till Freesks och ha suttit mig i soffan och kollat lite på Vakna med the voice så får jag veta att det ska börja ett typ av ensam mamma söker program men för karlar som har suttit i fängelse, och då pratar vi inte om någon ekonomibov utan om våldsbrottslingar.


Jag blir så arg, Varför ska vi hålla på att lalla runt med dom som har betet sig som asdjur?Nu ska dom tillomed få ett eget dejting program där vi tjejer ska tävla om deras kärlek.. Ska dom tävla om att få leva tillsammans med en våldbrottsling?

Okej, alla kan förändras och yada, yada men vill dom verkligen ta den chansningen?


Män som har mördat sina flickvänner/fruar ska få skyddad identitet och börja leva ett nytt liv utan att detars förflutna hinner ikapp dem .

Men vad händer med tjejerna då?har inte dom rätt att bli skyddad och få reda på vem dom bor tillsammans med?


Jag vet att man inte ska dra alla över samma kam och jag är kanske fördomsfull men jag blir så upprörd, så jävla upprörd.


(Jag vet att vi tjejer också gör brott, ni behöver inte påpeka det)





Av Mikaela Billström - 13 december 2009 23:26


Vet ni vad det värsta är med att bo i en bostadsrätt?


Alla grannar som vet så mycket bättre än en själv.




Tro aldrig att du är bättre än mig, För jag är inte bättre än dig




Nu ska jag återgå till Desperate Housewives. Imorgon om jag är ledig blir det julklapps hunting.. Ska köra in Micke och Janne tidigt i morgon bitte till Freesks så ska passa på att springa in på Veterinärhuset och beställa en ny tid till Charls och fixa lite med försäkringen.



anniejag   

Av Mikaela Billström - 13 december 2009 16:34

  




Hittade denna bild på Sandra Upplings Facebook. Visst är den Cool?

Sandra är tillsammans med Henke som var våran bestman och det är han som man ser i bakgrunden..

Av Mikaela Billström - 13 december 2009 15:25

  




Av Mikaela Billström - 13 december 2009 15:17


Tjingeling!


idag sov vi till Halv tre. Ganska skönt så här på en söndag. Idag måste jag ge min vakna tid till att avsluta arbetsmiljön som ska in denna vecka. När den väl är inne så är allt klart..Fatta vad skönt.


Sitter just nu och tittar på Mammas pojkar finalen. Tycker många ha kommenterat att Bobby är värsta luffaren och alla undrar mer eller mindre vad han gör där.

Jag har tyckt att Bobby har varit en grymt skön och ärlig person och det ger honom atomatiskt ett fint utseende. Men när han valde Julia framför Jane när han säger att han är kär i Jane gjorde att jag tappade allt för han. Vilken Idiiiot..

Han yrar just nu om att han ska få leva ett liv utomlands med henne och slippa Rinkeby där han och Jane kommer att hamna om dom blir tillsammans.

Vilken Player..Buu.


Nu måste jag städa lite innan jag öppnar böckerna.


Av Mikaela Billström - 12 december 2009 19:45

   



Lördag, ,Härliga lördag. Efter en lång dag på Birsta så slutade det med att jag köpte klappar till mig själv istället för till familj och vänner..Opps.





  

Lite av stuffsen jag köpte idag.



Uppdaterar mer senare.


Pusspuss

Av Mikaela Billström - 11 december 2009 21:57

  

Mamma och faster Maria hemma hos Jessica på Aloveraparty.




    ''


Syster under aloverapartyt. 



   ''


Carro torkar fötterna efter fotbadet.. Hon passar även på att skryta om sina måla tånaglar..Jävla Diva fasoner


 



Mina Älsklings Chihuahuaor.






 


Vi hemma hos mamma och pappa.





   



Chanel vilar lite i husses huva..




En tupplur under Idol..






    



Haha, en grymt skön bild. Finn ett fel?






Tjingeling!


Idag har vi varit hemma hos Mickes föräldrar. Jag och gubben köpte med oss glögg, lussebullar och pepparkakor för att det är lucia idag. Vi pratade lite om några tråkigheter men det var trevligt ändå. Nu sitter jag och väntar på att carro ska ringa hon ville ventilera lite som hon kallar det. I morgon ska jag på stan och titta på julklappar och lite stuffs till mig själv..


Nu är det idol finalen. Vem ska vinna egentligen, det är sjukt svårt..

Calle har alltid varit min favvo så det lutar nog ändå åt hans håll men vinner erik så gråter inte jag för det. Dom är helt sjukt bra bägge två.



KrämAndCrystal.








Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22
23
24
25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards