Alla inlägg under januari 2010

Av Mikaela Billström - 11 januari 2010 03:16

Ligger på soffan med en väldig värk i magen. Jag försöker hålla mg borta ifrån värktabletter så jag har tagit fram min älskling, dvs min värmedyna. Det är så skönt att ha något het på magen som tar bort det mesta utav värken. Förut stod jag alltid i duschen men skollhet vatten på magen vid t.ex mens värk eller liknande men för ca två år sedan började jag med en värmedyna som jag köpte på elgiganten och en är helt underbar. Istället för att äta smärtstillande och annat skit så kan man istället ta fram den, det är mycket bättre för kroppen också. Ett tips till er tjejer som t.ex lider utav kraftig mensvärk - PRÖVA! jag lovar att ni inte kommer bli besvikna. Dessutom är dom inte nå dyr heller. Kostar mellan 300-500kr.

  


Min älskling.



Ska kolla på tvn nu och försöka sova lite. Klockan är ju halv fyra så det är kanske p tiden.




Av Mikaela Billström - 10 januari 2010 23:12


Ikväll när jag jobbade så såg jag att en äldre kvinna låg på backen. Hon hade ramlat och lite längre bort från henne står det säkert ca tio vuxna personer och bara tittar.  INGEN hjälper henne, INGEN.Jag stannar bilen på andra sidan vägen och går ut och hjälper kvinnan upp men eftersom hon kanske vägde ca 100 kg så var hon för tung för att jag ska klara lyfta upp henne ensam. Efter ett tag kom den en invandrar kille på ca 14 år och hjälpte mig, han kunde knappt prata svenska men han gjorde sig förstådd ändå. Vi hjälpte kvinnan till busshållsplatsen. Når kvinnan hade satt sig på bänken och när alla människor tittade på oss sa hon "Jag är så lycklig att det finns medmänniskor här i världen" Då svarade jag " Ja, om jag hade ramlat hade jag hellre velat ha hjälp än att det skulle stå tio idioter och titta på" Sedan gick jag till bilen och fortsatte att jobba.


Hur kan man inte reagera när man ser en äldre kvinna ligga på backen?Det är helt obegripligt för mig..


Nu ska jag titta på sex and the city innan det är läggdax.


sleepweel


//M

Av Mikaela Billström - 9 januari 2010 22:20

Priset till årets vackraste kvinna går till.......


Mirandra Kerr


    

Av Mikaela Billström - 9 januari 2010 21:30


  


Godkväll 


Trots att jag har sett desperate housewifes säsongerna typ hundra gånger och blir lika ledsen varje gång något hemskt inträffar i westria lane men när Edie dör blev jag lamslagen utav chock. Hur kan man göra en desperate housewifes säsong utan sexiga Eddie?  Det blir inte desamma, det saknas någonting och det är den sexiga eddie..Hur tänker dem egentligen?



  


Ajja, anyhow..



Jag har fått många kommentarer både här i bloggen och i de riktiga livet om att jag bör göra håret mörkare. Vilket jag har bestämt att jag ska gör också. Men jag har bara för ett tag sedan satt in en ny hårförlängning så jag måste vänta tills jag kan ta av den så ska jag göra håret mörkare. Jag ser faktiskt fram emot en förändring.


Jag sov till klockan ett idag, hade ont i magen i morse så jag la mig i sängen igen och somnade om. när jag sedan klev upp så såg jag att jag hade fått ett tack kort utav Majsan, lykke och Tommy. Det var en närbild på Lykke och den bilden är så grymt fin. Jag kommer ihåg att jag visade Micke den bilden på Majsans blogg och han sa "Det ser ut som en ideal bild på hur en bebis ska se ut" och faktiskt, det gör det.  Har satt upp bilden i vardagsrummet.



I morgon ska jag jobba kvällen och det känns helt OK!!Tänkte försöka jobba lite mer denna månad också,.Vi satt hemma hos Mickes föräldrar förut och pratade lite om en utlandsresa som vi planerar att göra till våren. Maria, Mickes syster är i Las vegas just nu och det skulle inte vara helt fel att åka dit heller men vi har pratat om Thailand. Åka lite Tuk-tuk och dricka Singah är ju inte helt fel ;)



Nu ska jag ta en dusch och göra en frisk ansiktsmask sedan blir det filmkväll hela kvällen.




Av Mikaela Billström - 9 januari 2010 01:43

Idag har jag varit lite nere, känner mig febrig och små yr. Hoppas att det går över tills imorgon för då måste jag och Micke fixa lite ärenden. Micke måste blandannat köpa en ny vinter jacka då hans andra har gått sönder, dragkedjan pajade. Hittade en snygg på MQ som jag hoppas är kvar i morgon när vi kommer.


Det var lite drama ikväll på jobbet men det gick bra iallafall. Det var fullt upp så jag fick jobba över en liten stund för att hinna med mig. Har nog inte kommit in riktigt i rytmen än och därför tar det nog lite längre tid än vanligt.



Just nu sitter jag och tittar på desperate housewifes säsong 2. Vi har hyrt filmen 21 som vi ska titta på strax. Tror den är riktigt bra faktiskt, ska försöka håla mig vaken för jag känner mig väldigt seg nu.



Sleeptight.





Kollade igenom lite gamla bilder här på bloggen. Bjuder på några här. Enjoy!




                                                                                       


Av Mikaela Billström - 9 januari 2010 01:37


Den nya deltagaren i paradise hotel. Vad tycker ni tjejer?en riktigt hunk va?

not really..Haha


Av Mikaela Billström - 8 januari 2010 00:18

Som sagt fyllde Micke år idag. Han fick en massa fina presenter av dem som var här och firade honom. Jag bakade en tårta imorse som blev helt underbar ;)..


När alla gäster hade åkte hem så åkte jag hem med mamma och pappa och hjälpte dem med kaminen och när jag kom hem hade gubben fixat i ordning en jätte fin middag.

Vi satt oss och åt och satt på Twilight på tvn. Shit, jag är besatt, alla ni som har pratat om twilight och berättat om hur underbar filmerna är och hur rörd man blir av Bella och Edwards kärlek, jag kan bara säga att jag kan bara hålla med er..Jag har pausat filmen nu medans Micke grejer lite så vi ska se slutet strax, jag är hel spänd.


  



Imorgon ska jag jobba. Men det känns helt okej, ganska skönt oxå att gå ut en eftermiddag bara. Börja 1700 och slutar 2200. Inte alls farligt. Dessutom är det skönt att komma in i jobbet igen, det är många nya människor som har kommit medans jag har pluggat så jag ska försöka lära känna dem på bästa sätt.




Har knäppt lite bilder från idag men lägger upp dom imorgon, i promise.



Nu ska jag göra i ordning en kopp varm chocklad och krypa ner vid Micke och fortsätta titta på twilight.



Godkväll allesammans.



Grattiiis igen till dig, Snuffsen. Du är den bästa för mig..



Av Mikaela Billström - 6 januari 2010 22:31


Godkväll!


Idag jobbade jag till klockan 12:00. Vid nio tiden började jag må jätte illa och kände mig yr, jag kunde inte koncentrera mig på jobbet alls. Jag härdade ut till klockan tolv sen drog jag hem och kastade mig o soffan och försökte sova bara för att slippa skiten.


Jag hade tänkt att åka in till stan för att shopa lite direkt efter jobbet men jag kom iväg klockan fyra. Åkte ut till Marna och hämtade upp Carolinen och sedan plockade vi upp Ämelie i stan vid IP. Eftersom stan stängde tidigare så åkte vi till Birsta istället.

Jag var så stressad över att jag inte skulle hitta något present till Micke men jag köpte en sak som jag tror att han uppskattar, i hope!!


PÅ vägen hem fån Birsta plockade vi upp Micke hemma och sedan åkte vi ut till Marna och lämnade tillbaka Carro sedan åkte vi på ica och köpte middag och tårtingredienser, 

Jag ska göra en shit schyst tårta imorgon bitte sedan ska jag ge honom frukost på sängen och sjunga en trudelutt. Haha, jag som är såå bra på att sjunga..Not really!


Martina tipsade mig om twilight filmerna så ikväll så tog jag tag i saken och titta på the neew moon, jag tror det var pantat att se den före den första filmen men jag tyckte filmen var grym ändå. Så himla sorglig, satt i soffan och snyftade igenom hela filmen..



Nu tänkte jag lära Chanel att sjung "Happy b-day to yoou". Chihuahuan på filmen ligger precis likadant som Chanel ligger. Det ser helt skruvat ut. Ho är ganska lik hunden på filmen också, det är typ bara färgen som skiljer.


Ne, nu måste jag börja träna så vi kommer nån vart. Wisch me good luck!



Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards