Alla inlägg under juli 2010

Av Mikaela Billström - 18 juli 2010 17:43


                                       
I never promised you a rose garden..

 

 

 

 

  

 

Av Mikaela Billström - 17 juli 2010 16:03

Urscha, om en halvtimme börjar jag jobba igen. Då är det slut på mina "lazy days"här hemma. Har bestämt att ta en weekend i Sthlm eller Riga om några veckor ialf. Blir en liten mini semester i slutet av sommaren..


Är sugen på Yran i år också, KENT och Winnerbäck ska ju spela så man kanske skulle ha dragit dit.. Den som lever får se.


Ne, nu måste jag sminka till mig lite sen blir det jobb :(.





Av Mikaela Billström - 16 juli 2010 17:39


Åh, har dargit mig hela dagen inför att ringa till sjukhuset. Nu är det försent så jag får göra det på Måndag istället.. Jag jobbar ju hela helgen så jag kanske lyckas tänka på något annat. Hoppas jag ialf..


Jag har precis kommit hem efter en tur i skogen med hundarna, det är så himla varmt ute. När jag kom hem så sprutade jag ner hundarna med vattenslangen, inget dom tyckte nå vidare om men det är ju så himla varmt..


Jag ska göra i ordning en sallad nu och fixa med lite kött men vi hörs lite senare..


  






Av Mikaela Billström - 15 juli 2010 16:57

Hej mina fina!


I dag fyller min älskade mormor år, vi firade henne hemma hos mammas bror som bor på Essvik. Vädret var som gjort för att sitta ute och äta tårta.. Nu har jag precis kommit till Volmsta och hundarna springer omkring ute och leker som några tokar. Ska snart åka ner till ica bommen och köpa hem lite sallad tills vi ska grilla ikväll.


Jag har även tagit med mig alla mina kläder som jag ska passa på att tvätta när jag är här. Det är tragiskt att ha en tvättstuga och inte kunna tvätta när man vill.. En av anledningarna för att jag vill flytta till hus..


Ne, vi hörs lite senare..



  


Av Mikaela Billström - 14 juli 2010 20:26



Shit, Ynglingen Paow har precis varit hos Bobby och fixat en ny hårförlängning. Fan, det är nästan så att man blir sugen på en själv, hårförlängning alltså.. Eller vad säger ni?



  

Av Mikaela Billström - 14 juli 2010 18:51


Det är en agentur som har hört av sig till mig angående modelljobb. Jag tackade Nej för det är inte riktigt min grej. Däremot ska jag ju iväg snart och knäppa lite modell bilder som jag ska ha själv. Vet bara inte vilket tema som jag ska köra. Funderade först på att vara helt naken, eller endast bara ha hotpants på mig och ha en päls som man skyler sina privata delar med men man ser att man är naken under. Har en vän som knäppte såna kort och dom blev skit bra, ser så himla naturliga ut. Annars funderar jag på att vara utomhus och knäppa, vid vattnet eller nått. Ska kontakta make up artisten, fotografen och frissan så får vi bestämma dag och plats.. Ska bli kul..





  



Jessica undrade om jag ville börja en make up artist utbildning i Sthlm, och det vill jag verkligen. Det är lite som måste fixas bara innan, det flesta kurserna är ju i Sthlm eller göteborg.. Den som lever får se.


Idag har jag varit och tittat på ett hus i Nolby som det nog blir ett bud lagt på, berättar mer om det när jag vet om det blir nått..


Har varit en lite jobbig dag men en massa tankar. Jag hoppas att det blir bättre snart och att skiten försvinner. Håll tummarna för det..


Nu ska jag äta det första målet på hela dagen.. Blir fläskfilé, bakad potatis och svampsås- Imorgon flyttar vi ut till huset och det ska blir så himla skönt.



xo M

Av Mikaela Billström - 14 juli 2010 15:14


Hej mina fina!


Nu har jag precis duschat och ska strax åka iväg och titta på ett nytt hus. Jag somnade fem imorse så har sovit nästan hela dagen idag, det är jobbigt när man inte tillåter sig själv att sova om nätterna. 


Min mobil ligger kvar ute i bilen.. Det har ringt tusen gånger på min hemtelefon men jag har varken ork eller lust att svara.. Förlåt mig..


Vi hörs lite senare.


xo M

Av Mikaela Billström - 13 juli 2010 17:49


Det ömmar ovanför mitt högra bröst, jag känner ingen knöl där eller så med det känns inte bra, Det ä precis ovanför där jag tog ut tumören för två år sedan så tankarna letar sig så klart tillbaka hur det var då. Jag hade väldigt svårt att sova i natt efter att jag hade känt det, jag kände mig tom och yr.. "Det är säkert ingenting"får jag höra av in familj, och det är det säkert inte heller..Men samtidigt trodde jag inte det föra gången heller. Då var jag 22 år och odödlig..Nu vet jag bättre.


Jag ska avvakta i några dagar men har ömheten inte gått bort tills på Fredag så åker jag inte på Sjukhuset.. Jag har inte sån stot tillit till Sundsvalls sjukhus sedan jag jobbade där och var inlagd men samtidigt så måste man ju lita på på dom.. Ibland har man inget val.


Idag har jag ialf varit hem till mamma och pappa och ätit Jordgubbar och glass. Efter det spelade jag, Micke, brorsan och Jessica kubb. Jag och Jessica förlorade men det var enbart för att killarna fuskade och inget annat.


Nu ska jag göra mig i ordning och åka och äta surströmming. Jag är väl inget big fan av det men det är ändå mysigt och så typsikt svenskt att sitta ute en fin sommarkväll.


Är nog bra för mig att åka iväg och skyla tankarna lite.



  


En gammal bild på mig och Charls..


Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6
7
8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards