Alla inlägg under mars 2011

Av Mikaela Billström - 27 mars 2011 13:49


Hej Hej!


Ska nog åka en sväng till Media market för att titta på en ny mobil. Jag har lite migrän så jag ska ta en eller två alvedon, hoppas det har gått över till i kväll då jag ska i väg och jobba natten igen. Känner mig inte alls upplagd för det men de går nog bra..


Ska hoppa in i duschen nu och göra mig i ordning.


xox M




      


Snart är det sommar.. Gud vad jag längtar.

Av Mikaela Billström - 27 mars 2011 00:14

Såg ni debatten i Fredags?Dom debatterade bla om sidan där dom uppmannar människor att vara otrogen mot sin partner. Ni har väl inte missat reklamen "Gör livet levande, ha en affär"?


I allafall, Meral medverkade i debatten och det gjorde även Per robin och Jockiboi också. Shit, denna triologi är nog dom mest media kåta som finns i detta avlånga land. Det känns lite som att dom säger vad som helst bara det är hjärndött och dom lyckas dra till sig en gnutta uppmärksamhet. Varför tar dom dit dessa människor? Det enda Per robin satt och gapade om var hur många gifta karlar han hade legat med. Han ville verkligen trycka in det i varje mening som om han ville stoltsera med det. Jockibooi bad dom andra panelen att hålla käften medans han berättade om hans egna otrohets skandaler.


 

Varför tar ens debatt in dessa människor som inte har ett skit att tillföra?



Om ni inte har sett debatten så finns det på svt´s hemsida.. den är nästan som en bilolycka..Man vill inte titta, men man kan inte låta bli..

Av Mikaela Billström - 27 mars 2011 00:08



Kommer ni ihåg serien Skilda världar? När jag var yngre missade jag aldrig ett avsnitt och nu har dom släppt den första säsongen. Jag har fått boxen utav Micke så nu vet jag vad jag gör dom närmaste 17 timmarna ;)


 


Nostalgin är total..

Av Mikaela Billström - 26 mars 2011 15:33


Herre min gud vad jag är seg nu. Jag jobbade ju i natt så jag har precis vaknat. Det har varit en ganska lugn natt så det gick ju bra..Nu är jag ledig tills i morgon då jag går på nattskiftet igen. Nu kommer Micke snart hem hem mat sedan ska jag skynda mig hem till Skottsund för att hämta upp lite tvätt och även hänga upp en maskin tvätt. Mamma och pappa kommer ju hem i dag från fjällen så då blir garanterat katterna glad, dom har hatat att vi har varit där..


Ne, nu måste jag skynda mig.




 


Av Mikaela Billström - 24 mars 2011 16:22

Hej mina fina!


I dag slutade jag klockan 12:00 så det var skönt. Efter jobbet åkte jag hem till Skottsund för att hämta hundarna och för att släppa ut katterna. Det är ena Skansen hemma nu, katterna hatar hundarna och hundarna älskar katterna. Efter det åkte jag in på Freak´s (Freesk´s) och köpte penslar som jag skulle ha till att måla om trappan. Gör lite små saker medans mamma och pappa är borta eftersom dom ska på en visning när dom kommer hem för ett hus i Forsa så för hoppningsvis flyttar dom inom kort så vi får flytta in i huset innan sommaren.


Måste ringa mäklaren och be dom att värdera lägenheten. En granne nedanför har precis dött och hennes lägenhet är nu till salu. Det är också en trea och har nästan samma planlösning som min och den är ute för 350000kr och det är inte renoverad. Min är ju nyrenoverad från golv till tak så tycker jag borde få ut lite för det också..


Nu ska jag vila en stund innan jag vi ska i väg till Bunsta. Vi ska bli bjuden på våfflor ;)


         Hittade en gammal bild på skrivbordet på min gammla PC. Har inte använt den sedan jag köpte macebooken men det är kul att gå igenom lite foton. Denna bild är nog 1 år gammal..

Av Mikaela Billström - 24 mars 2011 15:55


How wonderful life is while you´re in the world..



Av Mikaela Billström - 23 mars 2011 23:04


Vart en sväng till Birsta idag. Köpte lite hårprodukter och en fin tunika. Efter Birsta så åkte jag på posten för att skicka iväg några paket för företaget. Jag har även varit duktig och tvättat upp den sista korgen med tvätt. Nu är allt tvättat och det är så mycket tvätt här att jag knappt får in det i bilen. Jag har hittat en massa kläder som jag knappt kommer i håg att jag har haft på mig.


Är lite lagom trött och less på personer i min omgivning så jag har noll lust till att blogga just nu. Skulle helst vilja kasta iväg mobilen, rensa min facebook på "vänner" och isolera mig. . 



ME ME ME ME ME ME ME ME ME  - Story of your life...




Av Mikaela Billström - 22 mars 2011 20:50


Hej mina fina!


Idag har jag varit händig och målat om trappen här hemma. Målade den ljusgrå och det vart riktigt snyggt. Det som blev mindre snyggt var att när jag precis hade målat färdigt så kom Chanel och ställer sina framtassar på första trappsteget. Fick hålla på väldigt länge för att få bort färgen från hennes trampdynor.


 



Hundarna ligger framför brasan och myser, förstår inte hur dom orkar ligga där för det är säkert mellan 35-40 grader framför kaminen.




 




 




 

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12 13
14 15
16
17
18
19 20
21
22 23 24
25
26 27
28 29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards