Alla inlägg under mars 2011

Av Mikaela Billström - 20 mars 2011 23:13


Kolla vilken schyst lampa som vi har importerat genom företaget. Visst är den snygg?


Den passade väldigt bra i vardagsrummet så den kommer att få stå kvar där :)



   


Av Mikaela Billström - 20 mars 2011 21:59


 Just nu ligger jag i mamma och pappas soffa och tittar på Big brother. Brasan brinner för fullt och det är säkert 35 grader här inne, så himla skönt.. Charls och Chanel har jagat iväg katten Zlatan så jag har lite ångest över att han har dragits till skogs och aldrig kommer hem igen. 


Har även tagit hit två proppfulla IKEA säckar med kläder så tvättar för fullt. Det är fan lyx att ha en tvättmaskin och slippa tvättstugan, Jag får ju inte plats med en tvättmaskin i mitt badrum och det suger verkligen :(


I morgon jobbar jag bara 07:30-12:00 sedan är jag ledig Tisdag, Onsdag och Torsdag.. Går ju på natten på Fredag och gör tre nätter på raken vilket kommer att bli tufft.


Nu ska jag mysa ner mig i soffan..


Xo





                 


Jag förut idag när jag skulle hämta tvätten hemma i lägenheten. Min Marc Jacob´s väska fick sin första jungfrufärd dagen till ära. Visst är det grymt snygg?

Kanske inte passar till mina mjukiskläder men vafan, på Söndagar får man ha mysisar..

Av Mikaela Billström - 20 mars 2011 00:29

Hej mina fina!


Jag sitter i mamma och pappas vardagsrum och har tänt en brasa och en massa levande ljus. Full månen lyser som en stark lampa genom fönstret. Jag läste på Aftonbladet tidigare idag att fullmånen påverkar jorden på ett underligt sätt. Ett teori dom hade var att fullmånen orsakade naturkatastrofer så vi får se i morgon om det har hänt något mer tragiskt. Det är så himla mycket skit just nu känns det som. Allt från tsunamin i Japan och till kaoset i Libyen ..

Det skulle inte förvåna mig om det blir som i filmen "2012" snart..


Idag har jag varit ledig och vi har bara tagit det lugnt. Var en sväng in till Birsta och köpte lite saker till hundarna sedan flyttade vi ut till Skottsund.Gjorde i ordning en ostbricka och tittade lite på film..


Imorgon när jag vaknar ska jag ta en lång promenad tillsammans med Charls. Jag har ätit en massa skit i kväll och jag känner mig som en strandad val. En promenad döver mitt samvete lite i allafall men jag vet att jag måste komma igång med träningen igen. Gick ju ner till 67kg för ett halvår sedan och det trivdes jag i, jag är ju ändå 1.76 cm lång ..

Så jag ska försöka droppa iallafall 2-3 kg så är jag nöjd. När fotbollen drar igång kanske det blir andra bullar..Hoppas jag i allafall.


Nu ska jag lägga mig och mysa i sängen framför solsidan. Var en tjej som frågade om jag ville jobba istället för henne i morgon och jag sa att jag kunde jobba på förmiddagen men hon hörde aldrig av sig igen så jag antar att hon löste det.


Lite ego bilder från idag hemma hos mor och far.


Sleep well sweetface..



                   

  

Av Mikaela Billström - 19 mars 2011 00:44


Hej mina fina!


Ikväll jobbade jag till klockan 21:00 sedan åkte jag hem och blev bjuden på en jätte god middag. I helgen är jag ledig och det ska bli så himla skönt att få sova ut. Har fortfarande öroninflammation som inte verkar ge med sig men det är lite bättre idag.


I morgon flyttar jag till hem till mamma och pappas hus då dom ska till fjällen. Ska passa Zlatan och Timjan, får se hur det går med tanke på att dom verkligen hatar mina hundar.

Vi får se hur det går..


Snart drar vi igång med fotbollen igen och det ska bli jätte kul. Hoppas bara att alla tjejer som var med föra året är med nu också för vi måste ju ta hem bucklan även detta år..Något annat är helt otänkbart.



   


Hittade den här bilden under mitt bildarkiv här på bloggen. Fattar ni hur svettig jag var här?Och fattar ni hur ont det för när han trycker in sprutorna i läppen?Bedövningen var vidrig att ta så nästa gång ska jag fråga om vi kan hoppa över den. Jag tror faktiskt att bedövningen gjorde ondare än själva ingrepet.  Mina läppar måste fyllas på nu igen för dom har nästan gått tillbaka till min vanliga storlek..:(



                     



Nu blir det en ansiktsmask innan läggdags.


XO 

Av Mikaela Billström - 19 mars 2011 00:31


  



Cara Collection säljer egendesignade flätade sidenarmband i olika färger och kombinationer med pärlor och hängen. För varje armband som säljs via webshopen går 10 kr per armband till Diabetesfonden..

Av Mikaela Billström - 17 mars 2011 23:18


Gissa om jag blev lycklig när jag hittade säsong 4 av "Secret diary of a callgirl". Det är nog den bästa serien som har gjorts. Om ni har missat den så se den, Ni kommer att älska den.


Jag har hittat en jätte bra sida som streama ut alla möjliga serier och även filmer. Där kan ni hitta dom nya avsnittet utav te.x Jersey shore, desperate housewives, gossips girl innan dom har kommit till Sverige. Super bra att slippa tanka ner och den väntetiden. Dessutom hittar man en massa nya serier som man inte visste fanns eller som man hade glömt bort.


Länk till sidan www.free-tv-video-online.me



  

Av Mikaela Billström - 17 mars 2011 21:02


Tänk er att ni går ifrån tatuerings studion med denna tatuering. Jag ska nog inte gnälla över mina, det finns ju tydligen dom som har det mycket värre..


 


Hyllningstatuering blev en mardröm.. Om jag var tjejen på fotot skulle jag bli väldigt arg..

Av Mikaela Billström - 17 mars 2011 18:53


Charls och Chanel fick träffa tre Irländska varghundar..



                        


                  

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12 13
14 15
16
17
18
19 20
21
22 23 24
25
26 27
28 29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards