Alla inlägg under maj 2011

Av Mikaela Billström - 14 maj 2011 21:36


Hej mina fina!


Har varit fullt upp idag. Först har vi grattat Mickes pappa som fyllde år idag så vi var där och åt gott och firade honom sedan åkte vi ut till Mamma och Pappas ny inköpa stuga. Det var jätte mysigt där, det är en stor huvudstuga sedan två små bredvid så det är lite som en stugby. Där ska jag vara i sommar och bara ta det lugnt ..



 

Hasse öppnar sina presenter






 

Hasse och Annette 




 

Maria och Jörgen




    

Snuffsen och Nellen




 

Jordgubbstårtan som Annette hade gjort till efterrätt 




Fina och glada tjejer



 

Syrran målar uthuset vid stugan




 

Lite av den stora stugan..




 

Lite av stugan/stugorna framifrån 





 

Bild från vägen 



 

Utsikten från stugan.. Tänk er vad underbart när vädret är lite bättre.





 

Vägen förbi stugan 



 

Stugan






 

...





 

....





 

Jag inne i stugan..Hjälper mamma med att kasta massa gamla grejer som ägaren innan tydligen ville lämna. Okej om man köper en stuga möblerad men man vill väl inte ha kvar gamla fotografier och sånt?




 

Mami




 

Fredde i ett av uthusen 



 

Min fina pappa




 

Syrran visar sina målar skills 



Här är en bild på huset vi har köpt.. En rätt dålig bild men ni ser ju på ett ungefär. Vi ska måla taket där så fort vädret tillåter. Ska bli så himla kul att börja renovera och greja :)


     

Av Mikaela Billström - 13 maj 2011 23:31


Denna låt har jag på repeat i Ipoden..

Den är helt underbar


Av Mikaela Billström - 13 maj 2011 23:15

 


I dag klockan 11:00 blev jag hus ägare så snart bor jag på Skottsund. Pratade med en tjej från märklarbyrån idag och hon ska komma och kolla på lägenheten på Torsdag och värdera den så jag vet på en höft vad den står i. Vet ju vad grannarna har fått ut och jag hoppas att vi får lite mer än dom eftersom våran är bra mycket fräschare. Skulle gärna vilja sälja den till någon jag känner så jag är på Jessie lite men hon är ju seg som vanligt ;)..


Jag har jobbat 12:30 - 21:30 idag så jag är lite små seg just nu. När jag kom hem ifrån jobbet hade M gjort en jätte fin middag och nu ska i äta lite ost och kex och mysa lite.


Allt känns rätt bra nu.. Jag har kommit in lite bättre på det nya jobbet och jag börjar känna mina kollegor och dessutom börjar jag hitta. Jag slet ut min Iphone när jag skulle försöka hitta adresserna dit jag skulle på hitta.se. Och nu har jag äntligen köpt mitt föräldrar hem, där jag och mina syskon har växt upp. Det känns naturligt att ta över det nu.. 


Mamma och pappa har ju köpa sommarstuga /sommarstugor vid Stekpannan så man kan nästan säga att jag har både hus och stuga nu.. Inte illa det :)


Nu ska jag torka av hundarna som är genomblöta sedan vi var ute och kvällskissa nyss.



Ha en fin helg nu raringar 


Xo


 

Min goa Charls ser ut som en liten skabb räv :)




 

Haha, Nellen skulle lätt kunna använda min BH som hängmatta.


Av Mikaela Billström - 12 maj 2011 23:57


Kommer ni ihåg dessa godingar? 













Hur tänkte man här?Dessa skor ser ju ut som något Christer Fuglesang skulle ha på sig..




 




Kommer ni ihåg adidas byxan? Dom var ju nästan lika populär som savanna byxan :)



   

(Bild lånad från googel)


Herregud.. Liknande byxor hade jag på mig genom hela åttan. Inte konstigt att jag blev kallad för hänghora. Fyfan vad fult..









 



Klassikern - Fruit of the loom tröjan. Jag hade en vinröd, grön och en grå. Jag kunde ha på mig denna huvtröja när jag skulle på fest och dyligt. Tror alla på Nivrena hade denna gränslösa fula tröja..



Och för att inte glömma ...


trumvirvel ... TAADAAAAA



 



Buffalo skon. Alltså, kollar man på skon så ser man hur jävla ful den egentligen är.

Det ser nästan ut som ett par bjäxor eller som ett par skor man har när man är ute i naturen.





Vem satt egentligen modet 1999?

Av Mikaela Billström - 12 maj 2011 14:56

Hej mina fina!


Sitter just nu på jobbet och bloggar. Tycker personligen att kommunen borde byta ut alla sina skit datorer till macar , jag hatar PC.. Det är lugnt på jobbet nu och jag sitter och väntar på att klockan ska gå så jag kan gå till en vårdtagare och ta en sockerprov..


Fick reda ¨på idag att jag får min nya DKNY väska imorgon. Jag älskar DKNy och jag behöver en liten väska som jag kan ha när jag jobbar. Micke skulle nog döda mig om han visste att jag sa att jag "behöver" en ny väska. Jag äger just nu 100 stycken olika väskor och dom tar upp hela min walk in closet. Man kommer knappt in där men Micke har lovar att han ska göra om ett rum i den nya villan och göra en stor garderob till mig. Kommer nog bli hur snyggt som helst. Lägge rupp en bild på det när det är klart.


Imorgon klockan 10:00 ska vi skriva på papperna hos banken så från och med då blir vi husägare. Jag ska försöka sälja min lägenhet bara för det är lite små drygt att stå och betala för två fastigheter.


Såg nu att jag jobbade den helgen jag skulle åka ner till Stockholm så jag försöker nu ragga upp någon som vill byta några pass med mig. Semester vill jag helst inte ta eftersom jag behöver mina semesterdagar till sommaren.. Vill verkligen åka ner och fixa det där.. I värsta fall åker jag bara ner över dagen och struntar i att boka hotell..


Vi får se hur det går.


Men jag kan lägga upp lite bilder på huset imorgon så får ni se hur det ser ut :)



 




NU måste jag återgå till arbetet..


Xo M

Av Mikaela Billström - 12 maj 2011 11:14


Ska precis ta en dusch och göra mig redo för en lång eftermiddag/kväll på jobbet..





    

Av Mikaela Billström - 11 maj 2011 22:09

Sitter just nu och tittar på "Uppdrag granskning" och jag blir så himla illa till mods.  I kvällens avsnitt tog dom upp hur en äldre, dement kvinna blir sexuellt utnyttjad av en annan boende. Mannen ska som jag förstår inte vara dement utan mentalt frisk men eftersom inte kvinnan fick plats på en demens avdelning så var hon på samma avdelning som mannen.


De första sexuella närmanden som kvinnan blev utsatt för var när en undersköterska hittar mannen inne på kvinnans rum. Han har klätt av henne på underkroppen och har ena handen i hennes underliv samtidigt som han tillfredställer sig själv. Den andra gången hittar en undersköterska samma man igen stående över den nakna kvinnan med byxorna nere.


Det som är mest otroligt i denna berättelse är att mannen som har våldfört sig på kvinnan behöver inte byta avdelning. Han blir polisanmäld trots allt även fast enhetschefen och MAS insisterar att ingen anmälan ska göras. Kvinnans anhöriga blir inte ens underrättad om vilken man det är som har gjort detta. Dom tror även att mannen är flyttat till en annan avdelning för det är ingen som har berättat för honom vilken mannen är eftersom det är tystnadsplikt. Kvinnans man sitter alltså och dricker kaffe varje dag han besöker boendet tillsammans med en man som har våldtaget hans fru.


Tänk er att sitta varje dag och äta frukost/lunch/middag tillsammans med en man som har våldtaget dig?Att behöva se mannen dagligen är ju en ren tortyr. 


Även om denna kvinna är dement så är det ingen som vet hur hon känner i det här. Är inte hennes värdighet mer värd?Varför flyttar man inte mannen till en annan avdelning?



 



Intergriteten i vården är så himla viktig.. Det ska man aldrig glömma bort.

Av Mikaela Billström - 11 maj 2011 15:51

    

Den här dagen har gett mig påsar under ögonen ..    


Botox, någon?    

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23
24
25 26 27
28
29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards