Alla inlägg under maj 2011

Av Mikaela Billström - 10 maj 2011 21:35


Ligger just nu i soffan och äter godis och tittar på "Kniven mot strupen", eller kniven mot k*ken som Micke brukar säga. I morgon är jag ledig men ska ändå åka in på morgonen och springa in på jobbet för att hämta mitt nya shema. Har ju blivet lite knasigt med det där eftersom jag började där så hastigt så jag fick ett schema som tes planerarna hade pusslat ihop så ska jag lägga mitt eget shema från och med nästa månad.


 


Kom precis på att jag har glömt att betala in räkningen till klass återträffen. Blev påmind nu när Emelie skrev en kommentar här på bloggen men jag tror inte det är någon problem att ringa in och säga att man ska gå men att man har glömt att betala. Måste göra det i morgon..


Är det någon av er föresten som vet av någon bra mäklare här i Sundsvall?




  

Av Mikaela Billström - 10 maj 2011 21:32


Ch-ch-check out the video  for some totally bitchin' guido awesomeness! Drootchie is our girl!!! Hell yes!!! SWEATSHIRT TIIIIIME! HA!


Av Mikaela Billström - 10 maj 2011 15:29


Guud vilka långa dagar det har varit. Har varit hemma i två dagar nu och jag klättrar redan på väggarna. Jag mår mycket bättre idag men jag har fortfarande ont i halsen.. Är ledig i morgon så och jobbar långturer både Torsdag och Fredag.


I dag skrev pappa på papperna för det nya huset så dom flyttar väl inom kort vilket innebär att vi kan flytta till Skottsund i princip när vi vill.  Känns lite konstigt att gå ifrån en lägenhet på 80 kvadrat till ett hus på 200 kvadrat men det ska bli så härligt. Den enda saken som känns dålig är att sälja min nuvarande underbara lägenhet. Jag har ett speciellt band till den här lägenheten och det känns lite i hjärtat att sälja den. Försöker få mamma och pappa att köpa den men dom är lite tveksam :(


Har ju beställt tid på Adam och Eva kliniken nu den 27 Maj. Jag hade nog väntat med det nu när jag vet att vi ska flytta inom nån månad men jag har redan beställt tid. Anledningen till att jag åker till Stockholm för att göra det är inte för att dom är dåliga här i Sundsvall utan det är för att kliniken i Stockholm är experter på att göra justeringar med hjälp av resylane. Jag ska se om dom kan ändra formen på min näsa med hjälp av injektioner, jag vill helst inte operera den så jag ska ge det här en chans. Som ni säkert vet har jag en liten knöl på näsryggen som jag har hatat i hela mitt liv så detta kan kanske hjälpa till att få nästan mer rak. Jag ska också fylla på mina läppar igen för det jag la i för 10 månader sedan är borta nu nästan. Att göra justeringar med hjälp av botox eller resylane är inte så dyrt och kan det hjälpa mig med att få mig mer nöjd med mitt utseende så är det definitivt värt det. Sedan behöver jag en liten weekend nu känner jag. Jag känner mig lite kortsluten i huvudet just nu :)


 


Fick en hel del negativa kommentarer föra gången jag berättade om att jag hade fixat mina läppar så snälla bespara mig det nu. Jag tycker det är skit tråkigt att  en del av er endast ska kommentera när ni ska säga någon elakt. Det är inge big deal. Det är väldigt många som gör det men dom vill inte prata om det vilket jag tycker det löjligt för det syns ju sedan att dom har gjort det..


Nu ska jag fortsätta titta på Jersey Shore och vänta på att middagen kommer hem.. Jag är så himla hungrig nu.


XO






Emelie - Kan du ge dig mitt nummer?Försöker få kontakt med dig med du finns tydligen inte kvar på Facebook längre?


Av Mikaela Billström - 9 maj 2011 09:28


Jag är hemma från jobbet idag.. Fick så ont i halsen och kände mig febrig igår på jobbet så jag stannar hemma idag och i morgon. Har väldigt ont i magen också.. inge kul alls ;(


Bloggade inget igår för jag var lite små trött och jag jobbade eftermiddag. Var ju ut i Lördags med Karro, Kistin och Sara. Träffade på några gamla kompisar på Dalton´s som följde med oss upp på Memento där det var sjukt mycket folk.


Nu ska jag ringa banken och sedan till mäklaren. 


Jag och snuffsen blir husägare innan sommaren :)


xo


       

Av Mikaela Billström - 8 maj 2011 12:01

Jag kan inte prata med dig när du tittar bortsnälla ge mig två sekunder innan du ger upp

kan vi inte vara nära bara en minut är det nu,

nu som det tar slut

Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå

jag vill hinna säga allting innan jag ska gå älskling,

vänta får jag bara sitta bredvid dig

det var han som ville kyssa mig

Snälla bli min igen

låt det va som i en film snälla bli min ige

n låt mig va kvar ja, låt det va


Du tar bort min hand ifrån din arm och flyttar bort

ingenting jag säger spelar längre någon roll

ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt

får jag ens ha kvar dig som min vän

knyter mina skor och går tillbaka in igen

sitter här på sängen tills du be mig att gå hem

letar efter nått att säga som kan ändra allt

nått mer än det jag redan sagt






Underbar låt..

Av Mikaela Billström - 7 maj 2011 14:06


När jag var yngre så tänkte jag att "När jag är 25 år så är jag vuxen". Nu när jag har fyllt 25 så höjde jag gränsen till 30. Jag känner mig gammal, jag vet att jag inte är det men jag känner mig inte som 25 år. Jag tycker inte jag har uppnåt  dom livserfaenheterna som man borde ha uppnått vid 25 års ålder. 


Hur kunde jag förut längta till min nästa födelsedag?Nu känns det mer som ett stressande moment. Jag fasar lite för min 26 års dag och jag kan inte riktigt säga varför..


När jag träffar på andra människor som tycks veta att det är på precis rätt plats i livet blir jag lite avundsjuk och faktiskt lite cynisk. När dom säger att "Jag skulle aldrig vilja jobba med något annat" undrar jag jämnt hur dom kan veta det?För jag funderar varje dag på vad jag ska bli när jag blir stor. 


Ska jag vara glad att jag har barnasinnet kvar eller ska jag vara ledsen för att det inte märks av längre?




 

Av Mikaela Billström - 6 maj 2011 19:28





               


Trevlig helg önskar jag och Chanel er.


Är ledig i morgon sedan jobbar jag Söndag igen men jag är rätt nöjd ändå.


Nu ska vi äta en god middag och sedan gå ut på en promenad i det fina vädret. Himlen är blå nu, det känns så himla bra att slippa rusk vädret.


Xo


Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23
24
25 26 27
28
29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards