Alla inlägg under oktober 2012

Av Mikaela Billström - 14 oktober 2012 19:02


  




På bilden ovan ser ni resultatet av mitt bullbak. Tänk er, det kanske bor en liten bullmamma även i mig.

 

  

 

 

Chanel har varit jätte mammig idag så hon har suttit på mina bröst för att inte missa något intressant.

Ursäkta min fula outfit och mitt risiga hår, har inte haft nån ork till att fixa håret eller sminket idag då vi bara har varit hemma och fixat med sovrummet och annat.





   






Av Mikaela Billström - 14 oktober 2012 13:06



Idag vaknade jag av mensvärk men eftersom jag inte har mens i nuläget så funderar jag på om det kan vara ett förstadie till värkar. Det känns lite bättre nu så jag väntar med att ringa förlossningen. Det borde väl bli värre och värre om det är dax tycker jag, dessutom kan man säkert ha lite ont i tjejmagen utan att det nödvändigtvis är någon fara.  Lillan har varit lugn hela morgonen men nu börjar hon sträcka på sig. Så skönt att få bekräftelse i form av rörelser från magen.


Micke håller på att renoverar på övervåningen och jag ska börja med bulldegen för att sysselsätta mig några timmar. Önska mig lycka till, det kan verkligen behövas. :)!

 

 

Bara två dagar kvar nu....

 

 

 

                     

Av Mikaela Billström - 13 oktober 2012 21:11

 
 

ÄNTLIGEN!!!

 

Som jag har längtat efter denna film. Nu ska jag mysa ner mig i soffa och titta på den, hoppas den uppnår mina höga förväntningar nu.



Återkommer om vad jag tyckte efter filmen.





 






Sal Paradise följer med sin vän och hjälte Dean Moriarty på en livsomvandlande resa genom USA. Fast besluten att undvika ett trist och förbestämt liv, törstande efter den ultimata friheten och de stora äventyren upptäcker de allt deras värld har att erbjuda. Och slutligen, sig själva





Av Mikaela Billström - 13 oktober 2012 20:58


Hej på er!


I dag har vi haft en lugn och skön dag. Jag har legat i soffan och läst klart boken som jag skrev om för några dagar sedan, Puma Swedes självbiografi. Vi har också varit en sväng till Mickes föräldrar och fikat, vi hämtade även hem en barnsäng som Micke har haft när han var liten. i har u redan en säng men jag funderar på att ställa in denna i vårat sovrum så har vi en där också. Efter det åkte vi på kyrkogården tillsammans med Sara och karln hennes och tände lite ljus. Det är så vackert där på Hösten med alla färger och allt.


Vi har också börjat fixa klart vårat nya sovrum och jag tror att det kommer att bli riktigt fint när det är klart. Kan slänga upp en bild på det imorgon så får ni se.




 



 

Av Mikaela Billström - 12 oktober 2012 16:27


I detta nu är Micke på väg hem från jobbet. Den underbara känslan man får när det äntligen är Fredag är ju i fyrdubbel (kan man skriva så?)bemärkelse för idag klockan 16:00 går han på sin pappaledighet. Han ska vara hemma med oss i fyra veckor nu, jag tror aldrig att han har varit borta från jobbet så länge sedan vi träffades. Sure, känner jag honom rätt så kommer han sitta med sin jobbdator och med mobilen i örat ändå men han kommer att vara 100% tillgänglig här hemma och den känns så himla bra.

 

Var någon som frågade hur vi tänkte lägga upp våra föräldrardagar men vi vet inte riktigt än. Micke tar såklart ut sina 10 dagar nu sedan har han tagit två veckors semester sedan början han jobba som vanligt igen. Jag kommer alltså att vara hemma på heltid till en början sedan funderar vi på om Micke kanske ska ta pappaledigt en dag i veckan eller nått sånt. Det är lite svårare för hon att vara ledig än vad det är för mig så vi får se hur vi löser det. Han vill väldigt gärna vara hemma lite han också men samtidigt så är hans jobb väldigt viktigt för honom så vi få se hur vi gör.

 

 

Nu ska jag ta av mig denna sunkiga träningsoverall och fixa håret för vi ska på Ica och handla en god middag. Tänkte göra inbakad oxfilé med vitlökssmör, så himla gott. Ska även gå in på bolaget och köpa en flaska champange så vi kan skåla (Jag med nått alkoholfritt såklart). Hoppas hon inte planerar att komma inatt bara om Micke inte får köra..Då får vi springa över till mamma och pappa så får dom köra. Tror inte Mamma skulle ha nått emot det då det enda hon surrar om nu är bebisen. Jag existerar liksom inte, hon ringer och frågar "Hur mår bebisen?", "Har du några känningar?", " Nu kommer lillmomme snart (Ja, hon kallar henne för lillmomme).

 

Min mamma är lite udda, ni som har träffat henne vet vad jag pratar om. :)!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Av Mikaela Billström - 12 oktober 2012 15:09






 

 

 

Jag såg reprisen i morse när jag skulle äta frukost och jag höll på att skämmas ihjäl, jag ville dra täcket över huvudet och försvinna från jordens yta.Vad är det för fel på en del människor?Den där tjejen som medverkade ,Sandra eller vad hon hette. Hon utgav ju sig själv att vara kvinnans gåva till mannen. Hon var oralsexets queen och  hon skulle lära upp alla kvinnor att suga. Herrejävlagud. 





 









Killar seriöst, om ni tänder på detta så kommer jordens befolkning att utrotas och vi måste bygga ett likadant skepp som dom gör i 2012 och rädda med alla normala människor som sedan börjar om på en ny planet.. 

 

 

 

Kolla på klippet på egen risk!

 

 

 

 






Av Mikaela Billström - 11 oktober 2012 21:28


Gud, jag saknar min gamla kropp nu när min graviditet når sitt slut. Jag har klagat mycket på min kropp genom åren men nu saknar jag faktiskt den och är uppriktigt orolig över att jag inte kommer att få tillbaka den.. Jag har pratat mycket med Micke om att göra en bröstoperation när jag är klar med amningen. Han säger att jag absolut ska göra det om jag själv vill och jag är inne på det nu. Jag vill inte göra större bröst eftersom jag har naturlig stora utan det är mer för formen och jag kan tänka mig att brösten inte blir finare efter en graviditet/amning, snarare tvärtom.


Jävla I-lands problem egentligen men kan man fixa det så varför ska man inte göra det?Varför ska man inte bry sig om sitt yttre bara för att man blir mamma?Det ligger väl i kvinnans natur att man vill vara fin och fräsch.



Det blir långa promenader med vagnen och bättre kost när lillhjärtat har kommit ut. Tänk er, detta är våran sista helg utan barn. En bisarr känsla som känns overkligt, så overklig att jag inte kan ta in det. Jag tror på att jag är mamma på Tisdag när jag får hålla henne i famnen.Innan dess är det fortfarande bara en dröm..En dröm vävd av kärlek och längtan.

 

 

 




Snygga Victoria secret angels!


 


Av Mikaela Billström - 11 oktober 2012 14:22


Idag är jag supertrött och har ont i ryggslutet och känner mig allmänt hängig.

Humöret är på topp men kroppen hänger inte riktigt med, hon är magen är också väldigt slö idag..


Så vi tar med oss denna bok och lite vindruvor och lägger oss i sängen ett tag och väntar på att pappa ska komma hem,




Hoppas att ni får en fin dag!

 

 




 

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18
19 20
21
22
23 24
25
26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards