Alla inlägg den 6 februari 2010

Av Mikaela Billström - 6 februari 2010 19:03

Tjingeling!


Idag är det lördag. Jag och Micke kollade på ett hus idag som låg i Solberg. Fast enligt mig skulle jag mer kalla det åt Bunsta hållet. Anyway, Vi hade med oss moraliskt stöd i form av Mamma, Pappa, Ken, Jessica och Mickes mamma Anette. Det är skönt att ta  med te.x Pappa eller Mickes föräldrar när man ska kolla på hus. Någon som har erfarenhet utav det..


Huset var fint men den stora Akilleshälen var att det inte var komunalt avlopp och att det var en elgata bredvid huset. Men det ligger väldigt fint, toppen om man har hundar och skotrar.

Men som sagt, det finns några nackdelar så vi får nog ta oss en funderare på det.


Ska jag vara helt ärlig så känns det lite jobbigt att flytta och börjas om igen. Nu har vi ju renoverat våran lägenhet så det blev precis som vi ville ha den och nu ska man börja om med ett hus. Men ett hus är ju var vi strävar efter så man får väl hålla ut och bo i ett renoveringsobejekt några veckor..


I Torsdags färgade jag håret. Det blev mindre bra så igår fick jag göra om det. Jag gjorde det mörkare än vad som var tänk. Här ser ni min nuvarande hårfärg -


 


Lite mörkare är det i verkligheten..


Jag är lite missnöjd. Ska känna lite på färgen så ska jag se om några dagar om jag ska färga tillbaka det eller inte. .




En positiv sak som jag försöker tänka på är att Carolina Gynning också har haft den här färgen. Och om Gynning har haft den kanske den inte är så dum trots allt  



 



 


Ikväll ska jag och Micke bara mysa och göra fondue för första gången. Vi fick en sån gryta i julklapp och även en fonduegryta som man smälter te.x chocklad i. Super gott att doppa jordgubbar i. Charls ska sova hos Mickes föräldrar. Chanel saknar sin brorsa, hon gnyr lite och ser ledsen ut. Men dom måste vänja sig vid att vara ifrån varandra. När Chanel börjar löpa så måste dom ju bo på olika håll så det inte blir katastrof..


Trevlig helg.



Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18 19 20 21
22 23 24
25
26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards