Alla inlägg den 1 maj 2010

Av Mikaela Billström - 1 maj 2010 20:05

Igår var jag på stan med Helene och shopade lite. Köpte en tröja ifrån VILA och lite smink ifrån kicks. Efter det så hämtade jag upp Micke på hans jobb och vi åkte och fixade lite ärenden innan vi åkte hem..


Eftersom min tik löper så har vi varit jätte noga med att sära på dom så det inte ska hända en olycka. Charls har dom sista dagarna fått bo hemma hos Mickes föräldrar bara för att vi ska vara riktigt säker. Igår eftermiddag så var vi upp till Mickes föräldrar för att hälsa på, Charls var jätte glad över att Chanel var med och dom lekte som vanligt. Vi satt oss vid bordet och pratade lite och efter några minuter märkte jag att hundarna inte fanns i köket så jag ropar efter dom men ingen reaktion alls. Jag fick en iskall vind igenom hela kroppen, jag och Micke sprang in i vardagsrummet och där under bordet står hundarna. Jag ropade på dom men dom stod bara och tittade mig mig. Micke går fram till dom och börjar att dra lite i chanel men märkte i samma ögonblick att dom satt fast. HUNDJÄVLARNA HADE SATT PÅ VARANDRA PÅ NÅGRA YNKA MINUTER!Jag kände mig som en mördare, som om Chanel som är så pass ung hade blivet våldtagen av den stora vargen. Dom satt iallafall ihop några minuter innan han kom lös och då sprang Charls till mig och var hårt nöjd över sin prestation. Jag fick för ett ögonblick en sån avsmak utav honom så jag ville inte titta på han och ännu mindre klappa honom. Jag vet att det är nuturens gång och den enda som jag kan klandra är mig själv men jag kunde inte rå för hur jag kände. Jag var i chock..

Efter en stund så klappade jag om Charls och pussade på han så han skulle förstå att jag inte var arg på han. Jag ringde akutjouren och frågade vad jag skulle göra, hade hon gjort illa sig?Hon väger 1,8kg medans han väger över 6kg. Finns det abort sprutor dagen efter?vart är det öppet och vart ska jag vända mig när det är helg? 


Hon lugnade mig och sa att jag skulle åka in till veterinären på Måndag så skulle dom ge henne en spruta och titta så inget var fel på henne.


Jag skulle ha ringt upp en massa olika igår men jag glömde bort det för alla mina tankar kretsade kring det här..Förlåt, speciellt till dig Annie..


Det är sjukt lätt att vara efterklok..



  

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20
21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards