Alla inlägg den 17 maj 2010

Av Mikaela Billström - 17 maj 2010 16:19



  


* Blommiga leggings. Jag tycker det är superfint nu till sommaren, speciellt med höga klackar till och en snygg tunika. . Och med rätt väska till såklart!


  



* Vädret, jag kan inget annat än att bli lycklig. När vi satt på Oskar´s uteservering i Lördags kändes det som sommar. Det var folk överallt och dom var glada,. Det har man inte varit bortskämd med i vinter.


  


* Nu blev bönderna i Njurunda helt plötsligt poppis. Träskor är ju väldigt heta just nu men jag kan inget annat än att känna avsmak. Dom påminner väldigt mycket om skorna som min pappa springer omkring i hemma på gården. Jag kan inget annat än att dissa dessa groteska fula skor för jag tycker inte dom har någonting på stan att göra.


 * Blekta ögonbryn. Vart är det snyggt någonstans? Man ser ju helt menlös ut, man får ett konstigt ansiktsuttryck också. Carolina Gynning hakade ju på den trenden men inte ens hon såg bra ut i den. Ne, låt ögonbrynen vila ifrån blekningsmedlet.



  



* Facebook, Det var roligt till en början men nu känns det lite ute. Jag tycker inte det är roligt längre och jag fattar inte grejen. Folk skriver i sin logg ex "Nu ska jag gå på affären och köpa korv för det ska bli korvgryta till middag"Ursäkta, men vem bryr sig om vad någon ska äta till middag?.. Jag försöker gå in med jämna mellanrum bara för att hålla kontakten med gamla vänner annars hade jag tagit bort mitt konto där..




Av Mikaela Billström - 17 maj 2010 15:12


Måste peppa mig själv iför matchen ikväll..Jag brukar inte vara nervös men eftersom jag ska stå i mål ikväll så får jag kalla kårar längst ryggraden. Jag har ståt ett flertal gånger förut men då har jag aldrig varit förbered, nu när jag är det så är det sjukt nervöst..


Jag kommer klandra mig själv till förbannelse om jag släpper in ett enda mål. Det får inte hända.Håll tummarna för mig ikväll..





  

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20
21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards