Alla inlägg den 18 maj 2010

Av Mikaela Billström - 18 maj 2010 22:43

Hej mina fina!


Kan börja med att berätta att vi vann igår med två-noll. Det var en sjukt skön seger med tanke på att laget vi möte skulle ha varit mycket bättre än oss på pappret men i verkligheten var vi bättre. Vi hade många målchanser så resultaten var inte riktigt rättvist men men..Vi vann och det är en tre poängare vilket fall som helst   .. Jag var ju målis igår och jag höll nollan hela matchen. Jag hade en jävla press på mig med tanke på att vi inte har släppt in några mål den här säsongen så efter matchen kändes det som en stor lättnad. . Tjejerna spelade grymt bra och vi har fått ihop ett satans bra passningsspel. 


I morse fick jag och Micke kliva upp tidig för killarna som ska byta fönster kom äntligen. Jag har väntat på dom i två veckor nu. Jag och Micke åkte till Lottas järnvägskondis och åt frukost. Har aldrig gjort det tidigare men kommer absolut göra om det igen för det var jätte mysigt..


  



Efter det åkte vi på en mysig bilfärd till Härnösand. Vi gick på Dollar för att köpa tvål, tvättmedel, skurmedel och sånt. Vi åkte även förbi huset på Artelleri gatan, ni vet där dom hemska morden var föra veckan. Det var ett ljushav utanför huset och en massa blommor och brev. Det var jätte fint men det kändes i magen att se huset där dom hemska morden hade utspelat sig..


Efter Härnösand åkte vi till stan för att gå till en skomakare för att lämna in min Louis Vuttion väska för smörjning. det blir skit snyggt när man smörjer in den för den får den där klassiska looken och den ser äldre ut. Sedan gick vi på baugetterian och köpte en varsin macka som vi sedan tog hem och åt. Sedan somnade vi i soffan och sov fram till sju på kvällen   


Nu ska vi titta på en film. Imorgon ska jag in på arbetsförmedlingen och titta på deras starta eget kurs.


Sov gott M



Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20
21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards