Alla inlägg den 12 maj 2010

Av Mikaela Billström - 12 maj 2010 22:14

Hej mina fina!


Sitter nedbäddad i soffan och tittar på "så som i himmelen". Har ni sett den?En väldigt fin film. Sedan ska jag se " It´s complicated" som jag också tror är bra.


Är lite skärrad över det hemska mordet som skedde i Härnösand. Tänk er mamman till dom mördade barnen. Två av tre barn är mördade och även hennes man. Hennes tredje barn har nu erkänt mordet. Vem har hon kvar?Det är så himla hemskt..  Urscha..



NU ska jag återgå till vårat filmtittande..


Puss M





Svar till Hanna : Ja, det kan jag göra..Ger mig en dag så ska jag knäppa lite kort på mitt hem om du nu tycker det är intressant   

Fri

Av Mikaela Billström - 12 maj 2010 21:48


  


Av en slump kom jag in på en sida om Svenska mord genom tiderna, jag slog in "Nathalie" i sökfältet och då kom det upp en massa information om Nathalie Rönnqvist. Jag skrollade ner längst ner och såg att " Nathalies mördare är en fri man" ,.. Jag har länge misstänkt att han var fri men när man får det svart på vitt känns det lite i magen.


Jag vill inte skriva något som kan uppröra hans nära men eftersom det här är min blogg så skriver jag mina åsikter. Jag blir frustrerad och rädd när jag läser att han har fått en skyddad identitet och att han har genomgått en utslussning  till en annan del i landet för att kunna påbörja ett nytt liv. Jag förstår inte, är det honom som vi ska skydda?Inte dom kommande kvinnorna som han förmodligen blir tillsammans med. Jag tror inte att han kommer att berätta vad han har gjort och därmed så kommer dom aldrig få reda på något och vad vet man, han har varit kapabel att göra det här en gång så det kan ju hända igen.. Det står att han har haft regelbundna psykologi samtal som har minskat risken för återfall inom våldsbrott., förlåt mig men jag har svårt att tro att det kan göra någon skillnad i det här fallet, är en psykolog förmögen att kunna förhindra att en människa gör ett sånt här våldsbrott igen?Enligt mig, Nej.


Jag vill inte kasta skit på "J" men jag känner mig lite förbannad på Sveriges rättväsen,.


Jag vill bara att dom kommande kvinnorna får reda på vilken man dom ska leva med och sedan får dom själv dra slutsatsen om dom litar på honom eller ej. . Bara dom får vetskapen om vad som har hänt, det är det som jag vill poängtera..






Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20
21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards