Alla inlägg under september 2009

Av Mikaela Billström - 14 september 2009 21:41


Idag stannade jag hemma från skolan. Är så jäkla förkyld så det finns inte,men det går nog över de också..


idag har jag och micke varit och storhandlat och varit till stan och köpt hundmat. När vi kom hem ikväll bakade jag kärleks mums.Annie och Fredde kom förbi och fikade och snackade lite skit.



Nu måste jag verkligen plugga..




 

Av Mikaela Billström - 13 september 2009 18:18


Vi var på väg ut till skogen för att knäppa kort på hundarna men vi kom till Bommen då Micke började känns sig dålig så vi åkte hem istället. Så nu har vi legat i sängen hela eftermiddagen och kollat på film, det är ganska skönt det också.

Att bara ligga hemma och känns lugnet. I morgon måste jag åka in på skolan och gå på en föreläsning om etik. 



Nu ska vi åka och hämta saaben som vi har på service och lämna tillbaka filmen på statoil.


Imorgon ska vi spela bandy match, jag kommer nog inte attt kunna vara med. Jag har aldrig spelat bandy och jag behöver träna innan jag ställer mig med en klubba i handen och en liten boll framför mig. Jag kan inga regler eller någonting och i morgon ska jag spela våran första serie match. Det känns inge vidare. Fotboll kan jag spela men inte bandy. Carro är ju lika Lost som mig så jag kanske inte är ensam om att göra bort mig iallafall. 


Carro tror att hon inte ska vara med och spela i morgon, hon anar inte hur fel hon har .. :)

Du ska vara med om jag så måste komma och dra dit dig..







                                                                            













Av Mikaela Billström - 12 september 2009 21:58

 



Idag tog jag och Carro en sväng på stan. Fikade på Waynes´s och shopade lite.











 


Efter stan åkte jag och micke hem till hans föräldrar och åt rabarberpaj med vaniljsås.


 


Sedan bar det iväg hem till mamma och pappa för att äta surströmming. Jag åt faktiskt hela två stycken och det smakade faktiskt inte så äckligt som jag trodde.


 

Pappa och Magnus älskar surströmming..


 


Likaså Helena. Linnea fick äta köttbullar.


 


Min lilla mamma är glad


 


Helena


 


Jag charls och Chanel busar på golvet.



 


Jag Linnea Challe och Chanel


 


Jag och Micke och hundarna myser ner oss i mamma och pappas soffa och tittar på "kändisdjungeln".


 


Nu blir det soffan resten utav kvällen. HAr varit på statoil och hyrt en skräckis som vi ska titta på. Sedan ska Micke få äran att ge mig massage. Köpte en ny massage kräm idag på stan.









Hoppas att ni får en underbar lördags kväll.




Av Mikaela Billström - 11 september 2009 16:37

Åhhh, hade skrivet ett långt inlägg också trycker jag bort det. Finns det något som är mer irreterande?


Idag var jag och Micke och tände ljus på Nathalies grav. Den 11 september kommer jag alltid att minnas med obehag och sorg..Passade även på att tända ljus på Annacarin, Jerry och Morfars grav också.


Ikväll blir det nog bara lugnt. Ska titta på "kändisdjungeln". Fatta vilken bra idé- att skicka iväg Sveriges bottenskrap av B-kändisar (eller C-kändisar) till djungeln och se hur dom löser problem. Det här är nog tillomed bättre än Robinsson:)..


Imorgon ska vi till mamma och pappa på middag. Vi ska äta surströmming, eller inte jag då. Jag vägrar att äta fisk som har varit död i flera år. Jag får nog något annat av min kära mamma.



 


Komsi, Komsi Carro. Jag lockar dig med ostkrockar och godis. Fast jag tror du hellre går ur och krökar men har du lust att leka soffpotatis så vet du vart jag bor.:)Kanske tillomed visar dig Bettan filmen..Om du har riktigt tur..











Trevlig helg baby´s.



M

 


 

 

Av Mikaela Billström - 10 september 2009 22:54


Har suttit hela dagen med huvudet nere i böckerna men nu ska jag ta en time out. Ska tvätta håret och göra en ansiktsmask. Blir nog en film inne i sovrummet med mina älsklingar senare.





Hoppas allt är fint mer er.


Slepptight.


 


Gör sig Persbrandt bra som Efva Attlings nya ansikte?Tro inte hon har kunnit hittat någon bättre. Han gör så att jag vill köpa hela han ;)..Om jag får?

Av Mikaela Billström - 9 september 2009 20:38

 Vad hände egentligen?



Den här matchen skulle bli en poäng plockare men som slutade med ett självmål som gav sverige en tre poängare..



Okej, vi vann matchen men jag kan inte bortse ifrån att det känns snopet. .


Zlatan. vart tog du vägen?



Nu ska jag återgå till pluggningen.



Av Mikaela Billström - 9 september 2009 17:30

Tjingeling!


Jag har verkligen haft fullt upp den här veckan. Sara har varit en ängen och kommit hit och varit hundvakt. Vill inte lämna bort Chanel nu när hon är så liten. Vill att hon ska känna sig hemma här.

Hon är verkligen duktig, hon kom hit i lördags kväll och har redan lärt sig att gå i koppel och att göra sina behov på en handuk. Hon är så himla go och mysig och Charls älskar henne. Var lite rädd att Charls skulle tycka illa om henne och att han skulle tycka att hon fick för mycket uppmärksamhet, men det blev precis tvärtom. Vi är väldigt noga med att Charls inte ska hamna utanför på något sätt.


Nu ska jag åka in och hämta Micke och co på Freesks sen blir det fotboll. Hoppas på några riktigt fina uppvisningar av Zlatan ikväll..


Nu måste jag åka.


Xx M







 

Lill Gosan ute på vift


Charls leker med Lillasyster

 

 



Jag och Sara utanför mig.


     

Av Mikaela Billström - 6 september 2009 22:19

 Tjingeling!


I Helgen har det hänt mycket. I fredags satt jag, Carro och Micke hemma hos oss och kollade på när sverige skulle spela ut Norge ur Em. Men någonting gick väldigt fel, Vad hände egentligen? Ka någon svara på det`?

Vi dissade slutet av matchen och åkte in på bio iställer och såg på stormens öga- Beck. Den var rätt okej men ingen höjdare. 


På lördag morgon åkte jag Micke och Charls ner till Sthlm och hämtade Chanel. Världens sötaste Chihuahua tik. Hon är beige med mörk mask och hon är korthårig. Charls älskar henne och försöker få henne till att leka varje gång han får chansen till det. På vägen hem från sthlm vart vi även stoppad av cevil polisen och det hela slutade med en räkning på 3200kr, fast vi var nöjd över att körkortet fortfarande fanns kvar. Två km till och Micke hade varit utan lappen. P ålördag kväll åkte vi upp till Mickes föräldrar och visade upp Chanel och för att se på fotbollen där för vi har inte kanal åtta hemma. Zlatans mål var helt otroligt. Jag trodde matchen var över ju. Det visar verkligen vilket stor spelare han faktiskt är.


Idag var jag, Maijsan, Tommy, Emelie, Jim, jan Sofia och Micke i Västanåfallet och redislandshäst. Det var grymt kul och det var så vackert. Hästarna var supersnälla, fast Janne fick en riktigt bråkstake som ville allt annat än att gå på led. Tommy, janne och Jim  fick inte rida islandshästar utan dom fick "vanliga" hästar. Jag tycker det är grymtdåligt att vi åker dit för att rida islandhästar och betalar mycke pengar för det sedan blir dom tilldelad en vanlig häst. Sedan hade några av dom som jobbade där verkligen hoppat över charmkursen. Det var som om vi var där och störde dom ungefä.. Ne, det var verkligen jätte kul att åka iväg och rida men peronalen där var inge vidare..


I fredags fyllde Annie 19 år också. Shiit vad tiden gr snabbt.


Nu ska jag och Chanel kolla på reprisen utav "Ensam mamma söker". Vart inte så mycket tittande på det när mamma och pappa var här ikväll då mamma upprepade hela tiden "Guuuuud, vad jag tycker dte här programet är löjligt"Jag stängde av och vi spelade Buzz istället. Jag vann, såklart!


Godkväll.






Mina tankar idag går givetvis till Natta.


Sex år sedan idag, vart tog åren vägen? Den har årstiden påminner så mycket om dig. Inte om vad som hände utan om DIG. 

När man känner att hösten är på ingång så känns det lite som att du är här.


Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards