Alla inlägg under september 2009

Av Mikaela Billström - 3 september 2009 11:27


Här sitter jag på jobbet.. Finns inte så mycket att göra. Jag och en boende var på blomster fröknarna och köpte en jätte gullig blomma som jag tänkte ge dom andra som jobbar här.


På lördag åker jag och Micke ner till Sthlm/bredäng och förhoppningsvis har vi med oss en liten chihuahua tös hem. Hade egentligen tänkt att vi skulle köpa en black tan men nu har vi hittat en ljus beige och en brun.

Dom är så små  nu så att man kan sätta ner dom i ett champange glas.

Charlis väger ju nu 5,6 kg, vilket är grymt mycket för att vara en chihuahua. Veterinärerna säger att dom aldrig har sett en sån stor chihuahua och det kommer att bli ganska kul att våran nya tik är så grymt liten och Charles är så stor. Jag har bestämt att hon ska heta Chanel för det låter så fint tillsammans med Charles. Charls och Chanel.


Kom även på att min lilla syster fyller år imorgon och jag har inte köpt någon present. Blir fullt upp imorgon med andra ord. Jag ska jobba, ha lektioner på skolan, köpa present till Annie, åka hem till Annie och gratta henne, Träffa en kompis på stan och fika med henne..Och även se Norge-Sverige i fotbolls EM. På lördags spelar killarna mot Ungern också men det  är inte lika viktigt som damernas match.Långt ifrån..


Nu ska jag göra i ordning lunchen.


//M

Av Mikaela Billström - 2 september 2009 09:49


Igår eftermiddag fick jag finbesök utav Caroline som är hemma för gott från Dubai. Eller för gott är nog fel att säga, jag tror inte jag känner någon som är mer impulsiv och tuff som henne. Hon sticker bara iväg, det finns liksom inga problem, och det gillar jag skarpt och jag hoppas hon har nerver att stanna hemma ett tag nu :) Idag har jag skola, min utvecklings störd kurs började imorse men jag sov över och jag hade lovat att skjusa Micke in till jobbet så jag missade det.Men jag har föreläsningar i Etik efter lunch som jag ska på. Ska passa på att lunch men Snuffsen också. Det krockar med Em. Hade vi åkt och kollat på matchen mot Norge på fredag hade vi inte hunnit hem till söndag då vi ska rida islands hästar med några kompisar. Plus att jag har tagit på mig ett pass på torsdag. Nästa helg då finalerna spelas så jobbar Micke. Han kan ta ledigt ons, tors och fredag och det spelas en match på torsdag men då krockar det med färjan hem eftersom den går kl 1800 och matchen börja spelas 1830. Åh, känns så jävla surt. Jag hade så jätte gärna velat åka.. Men det kommer nog fler tillfällen.  En sak som känns bra är att jag har fått kontakt med många gamla kompisar igen, Emelie, Caroline, Jennifer och Helene.. Det känns jätte kul att man kan hitta tillbaka till varandra efter några år.  Jennifer ville att vi skulle ta en after work på torsdag men jag jobbar ju då....Men jag hoppas att vi tar det någon annan dag. Nu ska jag sluta sitta här och yra och ta en dusch och skriva klart min uppgift innan jag måste åka. KrämAndCrystal. 

Av Mikaela Billström - 1 september 2009 01:51

Hejsvejs!


Imorse när jag slutade jobba åkte jag in till stan för att luncha med gubben på bigboy. Efter lunchen fick jag ett infall och åkte in till stan för att gå till butik annelie och shopa lite till vårat ny ronoverande sovrum. Jag vart helt salig därinne och märkte inte hur mycket jag plockade på mig fören jag stog i kassan och skulle betala. Vart fyra påsar, MEN fyra välbehövda påsar. Efter det åkte jag hem och städade bort alla färgburkar, penslar, tapeter, papper mm och började inreda. Det blev sjukt fint,. Vart toppen nöjd faktiskt. Kan verkligen rekomendera Butik Annelie (eller om det heter Annelies Butik?)Som ligger bredvid navet inne i stan.


Ikväll spelade damerna mot England, jag hade spelat på sverige och även på Ryssland med sumpade alla matcher..Hmm, jag har ingen vidare tur i spel. Men tur i kärlek har jag iallafall och det är ju inte fyskam de heller:)


Imorgon ska jag in på stan och göra en förstoring och äta lunch med en kompis. Måste även upp på skolan och lämna några uppgifter.

 

Innan jag avslutar och ska lägga mig och sova vill jag bara tacka mina fina svärföräldrar. Igår när vi skulle betala räkningarna såg vi att det hade för mycke pengar på kontot. Det visade sig att dom hade satt in e stor suma pengar till oss. En "försenad sommarpeng" kallade dom det.

Helt otroligt vad generös dom är, dom ställer alltid upp när vi behöver hjälp med något också. Ni är guld värda:)



Nu måste jag sova.


SLEEP TIGHT.

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards