Alla inlägg under maj 2010

Av Mikaela Billström - 21 maj 2010 21:54



Jag har en fråga till er - Vad är en moneyslave? Jag förstår ju betydelsen utav ordet men vad är en moneyslave och vad har dom för uppgift?Jag fick nyss en kommentar ifrån en kille som frågade om jag ville ha honom som moneyslave. Betyder det att han kommer hit och utför ärenden åt mig och i gengäld får han pisk eller dyligt? Lätt att jag skulle kunna tänka mig att ha en så kallad moneyslave hemma då, tänk er att bara ge honom en lista när man går till jobbet på morgonen och när man kommer hem så är det handlat, städat. hundarna är rastade mm. ..


Man kanske skulle kolla upp det här lite närmare ...   

Av Mikaela Billström - 21 maj 2010 21:49


Till er som använder lipgloss. Prova dom nya ifrån Lancome, dom är super bra. Dom sitter i flera timmar och dom är inte kladdiga eller vattniga som många andra lipgloss är. Sedan finns dom i tre superläckra färger också. 


Istället för att köpa ert gamla, billiga läppglans så lägg på en hundring och köp ett med lite bättre kvalité. Jag lovar, ni kommer inte att bli besviken..



  


Bli kyssvänlig i sommar med Lancome..   


Av Mikaela Billström - 21 maj 2010 20:47

Hej sötnosar!


Förlåt för usel uppdatering men vem orkar sitta framför datorn när solen skiner? Idag har jag och Linen varit på stan hela dagen. Jag var in på Bella visage och fick en tid för att träffa Eva. Vi ska väl gå igenom lite innan själva ingrepet..


Sedan gick vi en långpromenad hem till mamma och pappa på Skottsund. 


Nu har jag och Baby precis ätit tacos och tittat på Talang.



Nu ska jag vara lite social.. Tjingeling.

Av Mikaela Billström - 18 maj 2010 22:43

Hej mina fina!


Kan börja med att berätta att vi vann igår med två-noll. Det var en sjukt skön seger med tanke på att laget vi möte skulle ha varit mycket bättre än oss på pappret men i verkligheten var vi bättre. Vi hade många målchanser så resultaten var inte riktigt rättvist men men..Vi vann och det är en tre poängare vilket fall som helst   .. Jag var ju målis igår och jag höll nollan hela matchen. Jag hade en jävla press på mig med tanke på att vi inte har släppt in några mål den här säsongen så efter matchen kändes det som en stor lättnad. . Tjejerna spelade grymt bra och vi har fått ihop ett satans bra passningsspel. 


I morse fick jag och Micke kliva upp tidig för killarna som ska byta fönster kom äntligen. Jag har väntat på dom i två veckor nu. Jag och Micke åkte till Lottas järnvägskondis och åt frukost. Har aldrig gjort det tidigare men kommer absolut göra om det igen för det var jätte mysigt..


  



Efter det åkte vi på en mysig bilfärd till Härnösand. Vi gick på Dollar för att köpa tvål, tvättmedel, skurmedel och sånt. Vi åkte även förbi huset på Artelleri gatan, ni vet där dom hemska morden var föra veckan. Det var ett ljushav utanför huset och en massa blommor och brev. Det var jätte fint men det kändes i magen att se huset där dom hemska morden hade utspelat sig..


Efter Härnösand åkte vi till stan för att gå till en skomakare för att lämna in min Louis Vuttion väska för smörjning. det blir skit snyggt när man smörjer in den för den får den där klassiska looken och den ser äldre ut. Sedan gick vi på baugetterian och köpte en varsin macka som vi sedan tog hem och åt. Sedan somnade vi i soffan och sov fram till sju på kvällen   


Nu ska vi titta på en film. Imorgon ska jag in på arbetsförmedlingen och titta på deras starta eget kurs.


Sov gott M



Av Mikaela Billström - 17 maj 2010 16:19



  


* Blommiga leggings. Jag tycker det är superfint nu till sommaren, speciellt med höga klackar till och en snygg tunika. . Och med rätt väska till såklart!


  



* Vädret, jag kan inget annat än att bli lycklig. När vi satt på Oskar´s uteservering i Lördags kändes det som sommar. Det var folk överallt och dom var glada,. Det har man inte varit bortskämd med i vinter.


  


* Nu blev bönderna i Njurunda helt plötsligt poppis. Träskor är ju väldigt heta just nu men jag kan inget annat än att känna avsmak. Dom påminner väldigt mycket om skorna som min pappa springer omkring i hemma på gården. Jag kan inget annat än att dissa dessa groteska fula skor för jag tycker inte dom har någonting på stan att göra.


 * Blekta ögonbryn. Vart är det snyggt någonstans? Man ser ju helt menlös ut, man får ett konstigt ansiktsuttryck också. Carolina Gynning hakade ju på den trenden men inte ens hon såg bra ut i den. Ne, låt ögonbrynen vila ifrån blekningsmedlet.



  



* Facebook, Det var roligt till en början men nu känns det lite ute. Jag tycker inte det är roligt längre och jag fattar inte grejen. Folk skriver i sin logg ex "Nu ska jag gå på affären och köpa korv för det ska bli korvgryta till middag"Ursäkta, men vem bryr sig om vad någon ska äta till middag?.. Jag försöker gå in med jämna mellanrum bara för att hålla kontakten med gamla vänner annars hade jag tagit bort mitt konto där..




Av Mikaela Billström - 17 maj 2010 15:12


Måste peppa mig själv iför matchen ikväll..Jag brukar inte vara nervös men eftersom jag ska stå i mål ikväll så får jag kalla kårar längst ryggraden. Jag har ståt ett flertal gånger förut men då har jag aldrig varit förbered, nu när jag är det så är det sjukt nervöst..


Jag kommer klandra mig själv till förbannelse om jag släpper in ett enda mål. Det får inte hända.Håll tummarna för mig ikväll..





  

Av Mikaela Billström - 16 maj 2010 21:24



Nu kan ni som vill ha sommar fint, långt hår komma hem till mig så kan jag sätta det på er för en billig peng. Blir precis som hos frisören men skillnaden är att priset bara är en bråkdel.

Jag brukar främst sätta med keratin wax för det håller längst och är snyggast helt enkelt men vill ni ha det limat, sytt eller tejpat så fixar jag det också. 


Jag har länge satt hår på mina nära och kära men nu tänkte jag utveckla det lite..   



  



Ni kan dumpa en kommentar eller maila mig på : Michaela@hmbdesign.se

så hör jag av mig och berättar mer.

Av Mikaela Billström - 16 maj 2010 17:32

                 



               




 




     




     



'     




 





    




 






   




   

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20
21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards