Alla inlägg under maj 2010

Av Mikaela Billström - 26 maj 2010 12:54

Vilken tråkig dag.. Var precis ut med vovarna på en längre promenad, försökte små jogga lite med et gick inge vidare då dom drog åt olika håll. Grymt jobbigt med andra ord. 


Jag har pratar lite med Majsan så ska nog hitta på något med henne idag och inte Lykkan hade feber. Kanske blir en fika på stan, vem vet.


Hade egentligen en lunch dejt med Micke i stan men han ställde in den   Han lovade även att ringa mig på sin lunch men det gjorde han inte heller. Jag försöker ringa han men det är bara upptaget..  Vem är viktigare än mig egentligen?..Dålig stil..


Ne, nu måste jag hoppa in i duschen..


xo m

Av Mikaela Billström - 26 maj 2010 12:06


Nu har jag fått en till förfrågan från någon som vill bli min slav. Är det någon som driver med mig eller är det här allvar?


Nej, och åter nej. Jag vill inte ha någon slav. Och jag vill inte ha era idiotiska kommentarer heller. .


leave me alone.. 


Av Mikaela Billström - 25 maj 2010 21:26


Det gick iallafall bra på Bella visage idag. På lördag 19:30 ska jag dit för att förstora läpparna. Bestämde mig för en spruta då alla säger att det inte syns om man bara lägger i en halv. Jag kommer inte göra den klassiska ankläppen, absolut inte. Utan bara göra läpparna en aning fylligare..


Jag kommer nog att se misshandlad ut på Söndag innan svullnaden lägger sig :)..

Av Mikaela Billström - 24 maj 2010 22:48

Tjing!


I morgon ska jag på Bella Visage och träffa Eva för en konsultation, ska bli spännande. Träffade henne idag också och hon känns väldigt proffsig och seriös.


Uppdaterar mer om det imorgon om hur det gick.


Vi hade ju match ikväll också, vi vann med tre-noll. Det går sjukt bra nu och vi ligger först med bra marginaler. Känns så himla kul att vi har en sån bra sammanhållning i laget, jag tror att det är därför vi har fått till ett sånt bra spel.. Jag höll nollan den här matchen också   Är faktiskt rätt nöjd, ha inte släppt in ett mål på fyra matcher, men vi har gjort 13 stycken mål   


Nu ska jag inte skryta mer.


Vi hörs imorgon efter mitt besök hos Eva.



Puss   




    

Av Mikaela Billström - 24 maj 2010 22:38

Såklart kunde jag inte hålla mig ifrån att se den nya skräckisen "Human centipede"

som är så omskriven just nu. Många skrivet att det är den äckligaste filmen som har gjorts och att man inte ska äta innan man ser den för risken att det kommer upp igen är överhängande. 


Jag trotsade min rädsla och slog på filmen.. Oherregud, vad är det för sjuk människa som har kommit på det här? Jag har sett många, många skräck filmer men denna var en klass för sig själv.


Ni som älskar skräck filmer måste se den här. Den framställer alla andra skräckisar som barnmat.




Kolla på det här klippet så förstår ni på ett ungefär vad jag menar..

Av Mikaela Billström - 23 maj 2010 20:58


Hej mina fina!


Idag har vi varit hos Hans och Anette hela dagen. Vi har tittat på hockeyn och grillat, jätte mysigt var det. Det är något speciellt med den första grillningen för året, eller hur?



  


Jag hade precis satt mig i soffan för att titta tv tablån på nätet då jag ser denhär mardröms synen. Vad är det för fel på kvinnan?Vad försöker hon bevisa?Jag vet inte om jag ska tycka om henne eller avsky henne, det kanske är det som kallas för hatkärlek?


Hur som helst, hennes hjärnceller kan inte ha mycket plats att dansa på..Det är ett som är säkert.






Av Mikaela Billström - 23 maj 2010 00:19



Varje vecka köper jag Sofies mode som är en skit bra tidning. Det är mycket smink, kläder, skor och väskor - vilket jag älskar. Sofie tipsar också om dom senaste trenderna och vart du budget shopar/lyxshopar och mycket, mycket mer..



Köp ett exemplar i sommar och bli en vinnare du också   Skönhetstips kan du aldrig få för mycket av..


  

Tidningen är även väldigt billig, tror den kostar 19 kr typ. Som hittat med andra ord.

Av Mikaela Billström - 22 maj 2010 23:36

Hej mina fina!


Är så himla trött nu.. Har jobbat hela dagen så mina fötter värker men jag får se det från den ljusa sidan, man tjänar ju bra när det är storhelg..det var även jätte lugnt på jobbet, Jag och Emil hade typ dötid hela tiden.


Av någon outgrundlig anledning hittade Micke den nya Beck filmen "Levande begravd" som egentligen inte skulle ha kommit ut på en månad. Någon måste ha läckt ut den helt enkelt. Vi ska strax se den, Micke ska bara steka några ägg innan. Han hade gjort i ordning en jätte fin middag tills jag kom hem ifrån jobbet runt 2200 men det hade blivet någon underlig smak på köttgrytan så vi bestämde oss för att göra äggmackor istället.


Nu blir det soffmys.


Xo M



Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20
21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards