Alla inlägg under maj 2010

Av Mikaela Billström - 6 maj 2010 00:32

Hej mina fina läsare!


Idag har jag varit ledig. Sara kom hit på förmiddagen och vi åkte in till stan en sväng. Åt lunch tillsammans med Micke på en pizzeria i Nacksta. Jag åt en sallad, det gör jag alltid.. Kommer inte ihåg när jag beställde en pizza sist faktiskt.. 


Idag har jag funderat lite på att söka ett nytt jobb. Jag är less helt enkelt, less på äldrevården ( Inte på vårdtagarna utan på hela systemet) och less på att hoppa runt mellan tre olika grupper och bara le och vara glad. Jag gör ju mitt schema själv på timecare men jag kan inte riktigt styra om vart jag ska vara,  I en del grupper trivs jag inte alls, dåligt bemötande och sura miner gör att man tappar det positiva man tar med sig till jobbet på morgonen. . Micke peppar mig och säger att jag ska söka nått annat - "För din egen skull, sök något annat" säger han. Jag ångrar inte att jag utbildade mig till Uska, jag vill jobba med utvecklingsstörda människor och för att kunna göra det behöver jag ju min utbildning men jag skulle även vilja prova något annat. Jag och Micke har pratat lite löst om att flytta, vi tänkte söka lite olika jobb i t.ex Sthlm och se vad vi får för svar. .


Jag känner att jag måste göra någonting, jag är livrädd för att jag ska vakna en dag, 40 år senare och ångra varför jag inte tog tag i det jag ville göra, Varför tog jag inte chansen ?

Missförstå mig inte - jag trivs med mitt liv och jag är lycklig. Men jag vill komma någonstans, vart vet jag inte än men det lär visa sig på vägen... förhoppningsvis..


Vart ingen träning idag så imorgon får jag löpa det dubbla..Om jag orkar   



sleepweel sweetface   



Av Mikaela Billström - 5 maj 2010 01:27


Ligger i sängen med datorn i knäet, bredvid ligger Älsklingen och andas tungt med Chanel liggande på bröstkorgen. Dom är så fina, jag vill bara pussa på dom..

Sitter och läser Sabinas blogg och gråter i min ensamhet. Sabina hade en riktigt elak cancer diagnos som efter en lång kamp tog hennes liv. Hon blev inte gammal, inte gammal alls. Hon hade två döttrar som verkligen hade behövt sin mamma och en make som hade behövt sin fru. Gud, det är så himla orättvist.


Jag är så himla glad för att få vara frisk och att mina älskade få må bra. Jag är glad över att ha en sådan fin familj både på min och Mickes sida. Jag är så glad över att jag har så fina vänner som alltid finns där för mig..


Men allra mest av allt är jag glad över att jag har dig min Älskling. Jag trodde inte att det fanns människor som dig..Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer än att du betyder allt för mig, du är och kommer alltid att vara den enda för mig..  


Ta hand om varandra, man vet aldrig vad morgondagen för med sig..





     


Av Mikaela Billström - 4 maj 2010 23:58



Ingen som är involverad i bloggvärlden har väl missat tuffingen Paow uttalande om Sverige demokraterna och hur bra hon tycker att dom är. Som vanligt vet hon inte ens vad hon pratar om, hon använder alldeles för stora ord som hon långt ifrån har täckning för.


Nu med den här filmen är det bevisat. Paows hjärnceller har ont om utrymme..




Vad är det för många av? Jag grepar det inte riktigt..


Hahaha


Av Mikaela Billström - 4 maj 2010 23:04

Idag har jag inhandlat ett par nya fotbolls skor. Passade på att smita in på Stadium efter besöket hos veterinären för jag kände att det var dax att fixa ett par nya dojjor. Skorna jag har nu är gamla, alldeles för gamla. Jag har säkert 10 par fotbolls skor men det är nästan inget par som sitter som dom ska. Antingen är som för stora eller för små.. Men idag hittade jag ett par perfekta, dom är vita med svarta ränder. 
Köpte även ett par nya fotbolls strumpor en en ny vatten flaska..

Det gick iallfall bra hos veterinären idag, sista sprutan nu och sedan ett ultra ljud om en månade för att försäkra oss om att allt är grönt.

Jag hade en grym träningsvärk i låren efter träningen i Söndags men Micke masserade bort värken men hjälp utav massgeolja. Så himla skönt att slippa ha ont.. Han är duktig min lilla Snuffs   ..
Nu ska jag tvätta bort min ansiktmask sedan blir det nog sängen. Jag hoppas mitt nya hår kommer imorgon också för jag behöver verkligen byta ut min förlängning nu..
Sleeptight 

Av Mikaela Billström - 3 maj 2010 19:44

                    

Av Mikaela Billström - 3 maj 2010 19:28



Idag fick jag ta ledigt ifrån jobbet för att åka med Chanel till veterinären. Jag visste att inte alla veterinärer ger ut en abort spruta innan det har gått 21 dagar utan dom vill helst vänta och se om det har blivet något men jag ville få det överstökat nu och med tanke på hur pass liten Chanel faktiskt är så så var det nödvändigt. Som tur är tyckte dom underbara veterinärerna på Djursjukhuset precis som jag så hon fick en spruta.  JAg ska tillbaka samma tid imorgon igen så ska hon få en till spruta då.


Måste ha lite översikt över Chanel nu då hon kan få sammandragningar och bli illamående. . Lill gumman..


Efter veterinärbesöket åkte jag och Micke direkt ut till Timrå där mitt lag hade sin första seriematch som jag var tvungen att hoppa över pga av veterinär besöket. Vi spelade mot det laget som vann våran serie föra året så jag hade räknat med en förlust men vi vann faktiskt, med två-noll. Det hade nog inte dom räknat med   


Var en sväng på Birsta sedan och köpte en film "Den enda Rationella", en jacka ifrån hm och en t-shirt. Micke köpte en mjukdress också..Träffade Majsan på Dressman också, var trevligt att snacka lite med henne för det var ett tag sen..


  


Min nya jacka



Nu ska jag fixa lite pannkakor som vi ska äta till säsongsstarten av "Bonde söker fru" ..


Micke har även lovat mig en helkroppsmassge för att försöka bota min träningsvärk som jag fick på träningen igår..



puss M   





Av Mikaela Billström - 2 maj 2010 20:32


Min syster tog upp en sak i sin blogg för någon vecka sedan som jag har gått och funderat över ett tag..


Varför har man så många killkompisar som singel tjej men så fort man skaffar kille så försvinner dom. Är det därför att killen är rädd för vad den nya pojkvännen ska tycka och tänka eller är det kanske för det har funnits känslor med i bilden ifrån killkompisens sida..?!


Jag har hört ifrån många olika människor att en kille är inte kompis med en tjej som han inte är intresserad utav. Det får mig att tänka till, kan det vara så?Jag har svårt att tro det. Jag har alltid bara umgåtts med killar för att jag har trivs med det och som det har känts så har dom trivs med att vara med mig också. Men när jag träffade Micke så försvann alla fort som bara den,. 


Vad tror ni? Jag vet inte riktigt vad jag ska tro.




  



Av Mikaela Billström - 2 maj 2010 16:49

Idag har jag jobbat, är grymt trött och vill inget hellre än att lägga mig på soffan och sova. Jag har fotbolls träning vid sex ikväll men vet inte om jag pallar att träna..


Imorgon måste jag nog ta ledigt ifrån jobbet för att åka in med Chanel så hon får sin spruta..


Är inte bara Chanel som ska till doktorn, jag måste försöka hjälpa en envis familjemedlem också. Varför ska karlar alltid vara så matcho??





Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20
21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards