Alla inlägg den 2 juni 2010

Av Mikaela Billström - 2 juni 2010 22:23

Micke har varit så himla snäll mot mig sedan igår, han är alltid helt underbar men nu har det varit lite extra. Igår tröstade han mig hela kvällen, gick och handlade en massa gott och lagade min älsklings rätt. Han vet precis vad jag behöver utan att jag ens behöver säga det, det är märkligt. När man inte ens behöver förmedla sig utan den andra personen vet precis hur man tänker och tycker.. 


Just nu har han gjort i ordning fika som vi ska äta i vardagrummet till en ny skräckis. The hills have eyes 2. Jag har sett ettan och den var jätte bra så får hoppas att denna också är det.


  

Av Mikaela Billström - 2 juni 2010 18:25

  


Hur har dom lyckats att få dom 20 år yngre med hjälp av kläder, hår och smink?Jag tittar på den här bilden och ler. Ni som har sett filmen vet vad jag pratar om  



Av Mikaela Billström - 2 juni 2010 16:55


Idag är jag bitter som få. Vakna halv sju näst intill blind, jag såg knappt någonting. Det är väl den här jävla allergin som tar ut sin rätt, även ett gäng tårar har nog också bidragit..Jag gör mig i ordning och åker till jobbet ändå men när jag väl kom fram och kom in på kontoret visade det sig att det var imorgon jag skulle jobba, inte idag. Jag fick vända på klacken och åka hem igen..


Jag har ingen ork till någonting. Jag skulle vekligen behöva städa men jag fastnar bara framför tvn. Det blir väl en snabbrunda med dammsugaren innan Micke kommer hem så han slipper se eländet..


Idag har jag tillbringat lite tid med Clever.. Han är som en helt annan hund och man märker på honom att det är något som är fel. Just ja, jag köpte även en jätte fin sommarbukett till mamma också på Blomster fröknarna. Tyckte hon kunde behöva lite uppmuntring, Hon fick även en kladdkaka med grädde. Godsaker är som honung för själen när man är ledsen. . Det vet jag allt om..


Nu ska jag sluta sitta här och gnälla. Måste ta tag i lägenheten..Fan, nu började hell´s kitchen också..Blir nog soffläge en liten stund till..bara en liten stund.



  

Jag och Älsklingen skulle behöva en semester nu..



Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards